- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Tesekkur ederim elimden geleni yapiyorum çocuklarımız geleceğimiz içinHatalı degılsınız tabıkı de .
Çabalarınız ıcın sızı canı gönülden kutlarım , müdür efendıyı de cok takmayın
Takdir etmesin onu önemsemiyorum bile ama insanlar oturduğu yerden para kazanmamalı. Bir idarece sadece evrak işi yapmaz ki okulun sorunlarını da halleder. Okulun bütün sorunlarını ben halledeceksem bir idareciye gerek yok okulda zaten .Takdir kıymet bilmez müdürün var malesef
Malesef ki şu an bu durumdayız .Yaptığın iyilik görevin olur lafı bu konu için söylenmiş gibi.
Sevgili hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım. Bir ilköğretim okulunda okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. Okulumdaki ikinci yılım. Okula başladığım ilk yıl kütüphane yapılıyordu . Kütüphane için kitap, eğitici oyun, projeksiyon tarzı şeylere ihtiyaç vardı . Sınıfımın şartları çok çok kötü olmasına rağmen bu saydıklarımın hepsini bir dernek aracılığıyla buldum . Yanı kütüphane benim sayemde yapıldı . Yaklaşık 5000 lira kadar bağış sağlattım. Bu yıl başladığımdan beri sınıfımın kilidi yok yapılsın dedim idare yapmadı, sandalyeler kırık montelenmesi gerekiyor dedim idare yapmadı, tuvaletin lambası yanmıyor bir ampül takin dedim o da yapılmadı. Eşim sağ olsun geldi kapı kilidini sandalyeleri hepsini yaptı. Sıra sınıfıma gelmişti ben de yine bir aylık aramam sonucu yardim buldum . Sınıfımdaki eşyalar tamamen değişecek 10 000 liralık yardim yapılacak buraya kadar bir sıkıntı yok . Mudur bey geldi hocam yardım bulduğunuz yere söyleyin okulun bahçesine de bir şeyler yapsın dedi. Ben de hocam ben sınıfımı zor yaptırıyorum bir de ekstradan bahçe işini söyleyemem dedim . Bozuldu biraz . Okulun sanki öğretmeni değil idarecisiyim. Ben nasıl yardım bulabiliyorsam onlar da bulabilir . Bizimkiler armut pis ağzıma düş mantığındalar. Ben haksız mıyım şimdi zaten sınıfımı zar zor yaptırıyorum bin dil döke döke . Bahçe işini çıkartmak da ne şimdi ! Ben hatalı miyim sizce ?
Acaba ne diller döktüğünüzü nasıl ikna ettiginizi kaynakları nasıl buldugunuzu anlatsanız ve acaba idare de yeni eksiklikler icin böyle bir yol cizebilir gibi göze soka soka imada bulunsanız anlarlarmıTakdir etmesin onu önemsemiyorum bile ama insanlar oturduğu yerden para kazanmamalı. Bir idarece sadece evrak işi yapmaz ki okulun sorunlarını da halleder. Okulun bütün sorunlarını ben halledeceksem bir idareciye gerek yok okulda zaten .
Çok teşekkür ederim haklisiniz takmamak gerekiyor da sürekli iş omuzlarımda. Okulun işini yapmaktan yoruldumÇok tatlısınız okurken güldüm hiç takmayın müdür beyi kendi isinize bakın masallah bakıyorsunuzda.Tebrik ederim...
Inanın milli eğitim sadece merkezdeki okullara yardim ediyor . Köşede kalmış okullarda zaten hicbir şey yok . Sürekli isteniyor ama dönüt alınamıyor. Sorunlarımızı kendimizin çözmesini bekliyorlarKonusu acilmiskene sormak isterim, bizim okulumuzda iki yillik bi okul bu dönem velilerin topalnip , prekjöktör makinasi almasi gerektigini iletti ogretmen, bu da 3 binliralik bir para.
Siz bu ihtiyaci mili egtimden isteyemiyormusunuz? Merak ettim :)
Mutlaka tahmin ediyordur ama işine geliyor. Aşırı tembel ve unutkan bir müdürüm var ne yazık ki . Okulun sorunları çözülmüyor hicbir şekilde. Ama kendisi sürekli çok rapor alamazsınız bana sesinizi yükseltemezsiniz tutanak tutarim basiniz agrir modunda . Yani hicbir sey yapmayip asarim keserim modunda olan bir mudurumuz var.Acaba ne diller döktüğünüzü nasıl ikna ettiginizi kaynakları nasıl buldugunuzu anlatsanız ve acaba idare de yeni eksiklikler icin böyle bir yol cizebilir gibi göze soka soka imada bulunsanız anlarlarmı
Tesekkur ederim güzel düşünceleriniz için .Sizi gonulden tebrik ediyorum. Harikasiniz..
Biz merkezdayiz ama direk bizdem bu paranin istenmesi anormal degilmi, mili egtime baavurulmadan ??Inanın milli eğitim sadece merkezdeki okullara yardim ediyor . Köşede kalmış okullarda zaten hicbir şey yok . Sürekli isteniyor ama dönüt alınamıyor. Sorunlarımızı kendimizin çözmesini bekliyorlar
Muhtemelen başvurulmuştur. Dediğim gibi en çok merkezdeki okullara maddi yardım gidiyor zaten. Ama milli eğitim vermediyse projeksiyonu veliler aracılığıyla bu sorunu çözmek istemişlerdir. Ama biz veliden isteyemiyoruz. Velilerimizin sosyo ekonomik durumu baya kötü ne yazık kiBiz merkezdayiz ama direk bizdem bu paranin istenmesi anormal degilmi, mili egtime baavurulmadan ??
Isin tuhaf tarafi , direk bizden istenmks olmasi cünkü semt olarak geliri yüksek bi yer. Ama benim devlet okuluna para vermek zoruma gidiyor acikcasi. Bukadar herseye kdv verirkene.Muhtemelen başvurulmuştur. Dediğim gibi en çok merkezdeki okullara maddi yardım gidiyor zaten. Ama milli eğitim vermediyse projeksiyonu veliler aracılığıyla bu sorunu çözmek istemişlerdir. Ama biz veliden isteyemiyoruz. Velilerimizin sosyo ekonomik durumu baya kötü ne yazık ki
Sevgili hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım. Bir ilköğretim okulunda okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. Okulumdaki ikinci yılım. Okula başladığım ilk yıl kütüphane yapılıyordu . Kütüphane için kitap, eğitici oyun, projeksiyon tarzı şeylere ihtiyaç vardı . Sınıfımın şartları çok çok kötü olmasına rağmen bu saydıklarımın hepsini bir dernek aracılığıyla buldum . Yanı kütüphane benim sayemde yapıldı . Yaklaşık 5000 lira kadar bağış sağlattım. Bu yıl başladığımdan beri sınıfımın kilidi yok yapılsın dedim idare yapmadı, sandalyeler kırık montelenmesi gerekiyor dedim idare yapmadı, tuvaletin lambası yanmıyor bir ampül takin dedim o da yapılmadı. Eşim sağ olsun geldi kapı kilidini sandalyeleri hepsini yaptı. Sıra sınıfıma gelmişti ben de yine bir aylık aramam sonucu yardim buldum . Sınıfımdaki eşyalar tamamen değişecek 10 000 liralık yardim yapılacak buraya kadar bir sıkıntı yok . Mudur bey geldi hocam yardım bulduğunuz yere söyleyin okulun bahçesine de bir şeyler yapsın dedi. Ben de hocam ben sınıfımı zor yaptırıyorum bir de ekstradan bahçe işini söyleyemem dedim . Bozuldu biraz . Okulun sanki öğretmeni değil idarecisiyim. Ben nasıl yardım bulabiliyorsam onlar da bulabilir . Bizimkiler armut pis ağzıma düş mantığındalar. Ben haksız mıyım şimdi zaten sınıfımı zar zor yaptırıyorum bin dil döke döke . Bahçe işini çıkartmak da ne şimdi ! Ben hatalı miyim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?