- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Inanın korkum beklentiye girmeleri değil ama daha sınıfa eşyalar gelmedi . Ben daha bu sinifi düzeltmeden ekstra bir şey daha istersem yardim yapacak kişi de okulu komple ben mi yaptıracağım demez mi ? Yapacak olan yardımı da geri çekecekler diye korkuyorum açıkçası . Yüz verdim astarini isteme konusuna dönüyor çünkü . Sınıfım tamamen değişecek 10 000 liralık yardim da az buz değil ki ? Inanın ne kurumlarla konuştum bu yardımı bulacağım diyeyaptıklarınız çok güzel şeyler. keşke tüm öğretmenler sizin kadar duyarlı olsa. zaten öyle olsalar bunu sizden beklemez kendileri canla başla çalışırlar. bahçe de olsa evet güzel olur ama bugün orayı da yaptırsanız diğer yerlere beklentiye girecekler. biraz kendileri de fedakarlık yapsınlar bence siz bunun için de çaba göstermeyin.
Bu yardımları nasıl buldunuz? Yani nerelerle görüşüyorsunuz ne söylüyorsunuz bizlere de biraz taktik versenizInanın korkum beklentiye girmeleri değil ama daha sınıfa eşyalar gelmedi . Ben daha bu sinifi düzeltmeden ekstra bir şey daha istersem yardim yapacak kişi de okulu komple ben mi yaptıracağım demez mi ? Yapacak olan yardımı da geri çekecekler diye korkuyorum açıkçası . Yüz verdim astarini isteme konusuna dönüyor çünkü . Sınıfım tamamen değişecek 10 000 liralık yardim da az buz değil ki ? Inanın ne kurumlarla konuştum bu yardımı bulacağım diye
Tesekkur ediyorum elimden geleni yapıyorum görevimiz zaten bu ama bu şekilde olunca da sinirlendim tabi biraztebrik ediyorum sizi. tepkinizde haklısınız.
Hiç canınızı sıkmayın.Sınıfınızı en iyi şekilde yaptırın .Sınıfımıza en iyi oyuncakları alın. Kodlama eğitimı alacakları kaliteli oyuncakları alin.Sevgili hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım. Bir ilköğretim okulunda okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. Okulumdaki ikinci yılım. Okula başladığım ilk yıl kütüphane yapılıyordu . Kütüphane için kitap, eğitici oyun, projeksiyon tarzı şeylere ihtiyaç vardı . Sınıfımın şartları çok çok kötü olmasına rağmen bu saydıklarımın hepsini bir dernek aracılığıyla buldum . Yanı kütüphane benim sayemde yapıldı . Yaklaşık 5000 lira kadar bağış sağlattım. Bu yıl başladığımdan beri sınıfımın kilidi yok yapılsın dedim idare yapmadı, sandalyeler kırık montelenmesi gerekiyor dedim idare yapmadı, tuvaletin lambası yanmıyor bir ampül takin dedim o da yapılmadı. Eşim sağ olsun geldi kapı kilidini sandalyeleri hepsini yaptı. Sıra sınıfıma gelmişti ben de yine bir aylık aramam sonucu yardim buldum . Sınıfımdaki eşyalar tamamen değişecek 10 000 liralık yardim yapılacak buraya kadar bir sıkıntı yok . Mudur bey geldi hocam yardım bulduğunuz yere söyleyin okulun bahçesine de bir şeyler yapsın dedi. Ben de hocam ben sınıfımı zor yaptırıyorum bir de ekstradan bahçe işini söyleyemem dedim . Bozuldu biraz . Okulun sanki öğretmeni değil idarecisiyim. Ben nasıl yardım bulabiliyorsam onlar da bulabilir . Bizimkiler armut pis ağzıma düş mantığındalar. Ben haksız mıyım şimdi zaten sınıfımı zar zor yaptırıyorum bin dil döke döke . Bahçe işini çıkartmak da ne şimdi ! Ben hatalı miyim sizce ?
Haklısınız canımı sıkmak yerine sınıfım yenilenecek diye sevinmeliyim. Tesekkur ederi güzel yorumunuz için .Hiç canınızı sıkmayın.Sınıfınızı en iyi şekilde yaptırın .Sınıfımıza en iyi oyuncakları alın. Kodlama eğitimı alacakları kaliteli oyuncakları alin.
Müdürünüz de bir zahmet taşın altına elini koysun.
Maalesef meb okula para vermiyorKonusu acilmiskene sormak isterim, bizim okulumuzda iki yillik bi okul bu dönem velilerin topalnip , prekjöktör makinasi almasi gerektigini iletti ogretmen, bu da 3 binliralik bir para.
Siz bu ihtiyaci mili egtimden isteyemiyormusunuz? Merak ettim :)
Para degil.Maalesef meb okula para vermiyor
Mal3sef hic boyle birsey yok.meb hicbir okula projeksiyon falan almaz.zaten ilkokullara 1 kurus para da verilmez.sadece gelir velilerin aidat olarak verdikleri para.o yyzden o projeksiyonu almanin tek yolu velilerden toplanacak paraPara degil.
Demirbaslari neden saglamiyor?
Az otursunda makam koltuğunda sponsor bulsun bu müdür denen zatlar neden bir işe yaramıyor okullarda. Birde bunlar derslere girmemek için çaba sarfediyorlardı en son m sanki çok iş peşinde koşuyorlar gibi.Sevgili hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım. Bir ilköğretim okulunda okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. Okulumdaki ikinci yılım. Okula başladığım ilk yıl kütüphane yapılıyordu . Kütüphane için kitap, eğitici oyun, projeksiyon tarzı şeylere ihtiyaç vardı . Sınıfımın şartları çok çok kötü olmasına rağmen bu saydıklarımın hepsini bir dernek aracılığıyla buldum . Yanı kütüphane benim sayemde yapıldı . Yaklaşık 5000 lira kadar bağış sağlattım. Bu yıl başladığımdan beri sınıfımın kilidi yok yapılsın dedim idare yapmadı, sandalyeler kırık montelenmesi gerekiyor dedim idare yapmadı, tuvaletin lambası yanmıyor bir ampül takin dedim o da yapılmadı. Eşim sağ olsun geldi kapı kilidini sandalyeleri hepsini yaptı. Sıra sınıfıma gelmişti ben de yine bir aylık aramam sonucu yardim buldum . Sınıfımdaki eşyalar tamamen değişecek 10 000 liralık yardim yapılacak buraya kadar bir sıkıntı yok . Mudur bey geldi hocam yardım bulduğunuz yere söyleyin okulun bahçesine de bir şeyler yapsın dedi. Ben de hocam ben sınıfımı zor yaptırıyorum bir de ekstradan bahçe işini söyleyemem dedim . Bozuldu biraz . Okulun sanki öğretmeni değil idarecisiyim. Ben nasıl yardım bulabiliyorsam onlar da bulabilir . Bizimkiler armut pis ağzıma düş mantığındalar. Ben haksız mıyım şimdi zaten sınıfımı zar zor yaptırıyorum bin dil döke döke . Bahçe işini çıkartmak da ne şimdi ! Ben hatalı miyim sizce ?
Ama okullar açılmadan gelip eksiklere bakılıyor. Boya tamirat lavabolar. Bunları yaptırıyorlar. Yani benim gördüğüm oydu m hatta bizim okulun ana sınıfı lavabo boyunu uygun bulmayıp yiktirip tekrar yaptırdılarMal3sef hic boyle birsey yok.meb hicbir okula projeksiyon falan almaz.zaten ilkokullara 1 kurus para da verilmez.sadece gelir velilerin aidat olarak verdikleri para.o yyzden o projeksiyonu almanin tek yolu velilerden toplanacak para
Sevgili hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım. Bir ilköğretim okulunda okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. Okulumdaki ikinci yılım. Okula başladığım ilk yıl kütüphane yapılıyordu . Kütüphane için kitap, eğitici oyun, projeksiyon tarzı şeylere ihtiyaç vardı . Sınıfımın şartları çok çok kötü olmasına rağmen bu saydıklarımın hepsini bir dernek aracılığıyla buldum . Yanı kütüphane benim sayemde yapıldı . Yaklaşık 5000 lira kadar bağış sağlattım. Bu yıl başladığımdan beri sınıfımın kilidi yok yapılsın dedim idare yapmadı, sandalyeler kırık montelenmesi gerekiyor dedim idare yapmadı, tuvaletin lambası yanmıyor bir ampül takin dedim o da yapılmadı. Eşim sağ olsun geldi kapı kilidini sandalyeleri hepsini yaptı. Sıra sınıfıma gelmişti ben de yine bir aylık aramam sonucu yardim buldum . Sınıfımdaki eşyalar tamamen değişecek 10 000 liralık yardim yapılacak buraya kadar bir sıkıntı yok . Mudur bey geldi hocam yardım bulduğunuz yere söyleyin okulun bahçesine de bir şeyler yapsın dedi. Ben de hocam ben sınıfımı zor yaptırıyorum bir de ekstradan bahçe işini söyleyemem dedim . Bozuldu biraz . Okulun sanki öğretmeni değil idarecisiyim. Ben nasıl yardım bulabiliyorsam onlar da bulabilir . Bizimkiler armut pis ağzıma düş mantığındalar. Ben haksız mıyım şimdi zaten sınıfımı zar zor yaptırıyorum bin dil döke döke . Bahçe işini çıkartmak da ne şimdi ! Ben hatalı miyim sizce ?
8 yıldır ben de bunu çok merak ediyorum.Para degil.
Demirbaslari neden saglamiyor?
Mebin yaptırdığına emin misiniz? Okul tamiratını şimdiye kadar gordugum okul kendi bütçesiyle yapıyorAma okullar açılmadan gelip eksiklere bakılıyor. Boya tamirat lavabolar. Bunları yaptırıyorlar. Yani benim gördüğüm oydu m hatta bizim okulun ana sınıfı lavabo boyunu uygun bulmayıp yiktirip tekrar yaptırdılar
Evet gelip bakıyorlar okula ona göre bütçe belirliyorlarMebin yaptırdığına emin misiniz? Okul tamiratını şimdiye kadar gordugum okul kendi bütçesiyle yapıyor
Okulda ogretmen misiniz ?gercekten ilginc.aslinda yaptirmazlar.ama acaba bir sebeple mi gelmislerdiAma okullar açılmadan gelip eksiklere bakılıyor. Boya tamirat lavabolar. Bunları yaptırıyorlar. Yani benim gördüğüm oydu m hatta bizim okulun ana sınıfı lavabo boyunu uygun bulmayıp yiktirip tekrar yaptırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?