Yanlış mı düşünüyorum?

Inanın korkum beklentiye girmeleri değil ama daha sınıfa eşyalar gelmedi . Ben daha bu sinifi düzeltmeden ekstra bir şey daha istersem yardim yapacak kişi de okulu komple ben mi yaptıracağım demez mi ? Yapacak olan yardımı da geri çekecekler diye korkuyorum açıkçası . Yüz verdim astarini isteme konusuna dönüyor çünkü . Sınıfım tamamen değişecek 10 000 liralık yardim da az buz değil ki ? Inanın ne kurumlarla konuştum bu yardımı bulacağım diye

Bu yardımları nasıl buldunuz? Yani nerelerle görüşüyorsunuz ne söylüyorsunuz bizlere de biraz taktik verseniz

Büyük firmaların hepsine yazıyorum. Bankacı tanıdıklarım var onların tanıdığı iş adamları varsa onlardan yardım istiyorum . Yerel dernekler olur onları araştırıp buluyorum . Zengin maddi durumu iyi olan okullardaki öğretmen ve velilerle işbirliği yapıp yardim istiyorum .

Hiç canınızı sıkmayın.Sınıfınızı en iyi şekilde yaptırın .Sınıfımıza en iyi oyuncakları alın. Kodlama eğitimı alacakları kaliteli oyuncakları alin.
Müdürünüz de bir zahmet taşın altına elini koysun.

Haklısınız canımı sıkmak yerine sınıfım yenilenecek diye sevinmeliyim. Tesekkur ederi güzel yorumunuz için .

MaşaAllah ne güzel insansınız Hocam.Keşke herkes sizin gibi olsa.O yardımları nasıl bulduğunuzu anlatın Müdür Bey'e,o da uğraşsın.Balık tutmayı öğretmek lazım. Allah işlerinizde kolaylıklar versin.

Çocuklar için çabaladığınız için çok teşekkür ederim keşke müdür veye müdür yardımcısı olsanız ama inşallah zamanla olursunuz sizin gibilere ihtiyacımız var

Müdür de ayıp etmiş yani yüz verip astarını istemek gibi bişey bu

Maalesef meb okula para vermiyor

Siz isini severek ve layikiyla yapan bir ogretmensiniz.
Sizin gibi egitimcilerin var oldugunu bilmek biraz olsun umutlandiriyor..
Edebiyat ogretmenimi getirdiniz aklima ..
Maalesef sadece sinifa girip ders anlatan,onu dahi guzel yapamayanlar vardi-hantal bir okulumuz vardi.
Edebiyat ogretmenimiz bir kutuphane olusturmak icin mucadele etti once.Sizin gibi sevilmedi,idareyle sorun yasadi.diger ogretmenler ise asla karismadilar.dersleri bitince ceketlerini alip cikiyorlardi sadece.
Onemli olan sadece ygs,oss vb.aslinda icler acisi sinavlarda kendi bransinin basarisiydi hepsi bu.
Ayni ogretmenim bir tiyatro ekibi ve dersi icin de mucadele etti ayni sorunlari yasadi.
Ama iste ben yillar sonra daha iyi anliyorum onu.ogrencileri olarak onu daha farkli hatirliyoruz.
Tabi ki her ogretmenimi seviyorum.Hepsi bize birseyler katti basarilarimizda emegi buyuk..
Ama asil egitimcligin ne oldugu sorgulanmasi gereken ama hep otelenen bir konu..

Az otursunda makam koltuğunda sponsor bulsun bu müdür denen zatlar neden bir işe yaramıyor okullarda. Birde bunlar derslere girmemek için çaba sarfediyorlardı en son m sanki çok iş peşinde koşuyorlar gibi.

Mal3sef hic boyle birsey yok.meb hicbir okula projeksiyon falan almaz.zaten ilkokullara 1 kurus para da verilmez.sadece gelir velilerin aidat olarak verdikleri para.o yyzden o projeksiyonu almanin tek yolu velilerden toplanacak para
Ama okullar açılmadan gelip eksiklere bakılıyor. Boya tamirat lavabolar. Bunları yaptırıyorlar. Yani benim gördüğüm oydu m hatta bizim okulun ana sınıfı lavabo boyunu uygun bulmayıp yiktirip tekrar yaptırdılar

Yerden göğe haklısınız. Kendisinin gidermesi gereken ihtiyaç için öğretmene; "bağışçılara söyleyin yaptırsınlar." diyorsa zat-ı âlileri ne işe yararlar acaba?!
Bu şekilde "birilerine" yaranmak için -ya da sebebi her neyse- okulunun ihtiyaçlarına duyarsız kalıp ay başı gelince de atanamayan onca öğretmen varken utanmadan arlanmadan o maaşı cebine koyan ne kadar makam mevki sahibi varsa Allah bir değil bin belasını versin. İdareciysen bir kere değil, o kurumun/okulun ihtiyacını, o bir lokma çoluk çocuğun ihtiyacı karşılanana kadar ilgili merciden isteyeceksin.
Anaokuluna kayıt yaptıracak velilerden istenen malzemelere denk geldim de bir yerde dudağım uçukladı. Sanırım bu ülkede anaokullarını sadece veliler ayakta tutuyor, belki de bütün okulları bilemiyorum. Nerede kaldı sosyal devlet anlayışı. Allah çocuk okutana yardım eylesin, siz ve sizin gibi mesleğini icra ederken motivasyon kaynağını hümanizmden ve meslek etiğinden alan tüm eğitimcilerden de razı olsun.

Mebin yaptırdığına emin misiniz? Okul tamiratını şimdiye kadar gordugum okul kendi bütçesiyle yapıyor

Okulda ogretmen misiniz ?gercekten ilginc.aslinda yaptirmazlar.ama acaba bir sebeple mi gelmislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…