Slm arkadaşlar.bir komşum var gecen sene vefat etti.benim çocuklarımla yaşıt 1.sinifa giden bir oğlu var.annesi vefat edince babaanne bakmaya başladı.haliyle yaşlı ve hasta.zor yetişiyor çocuklara.bu çocuk bitun gün gece yarılarına kadar dışarda küçük olmasına rağmen.cocuklari dışarı fln çıkarınca geliyo oynuyorlar.simdi okul açıldığı için çıkarmıyorum bu çocuk eve gelmeye başladı.soruyorum babaannenin haberi varmı beni babanem yolladı git orda oyna diye diyor.cocuk aşırı hareketli.bisey olacak diye ödüm kopuyor.gecen saat ona geliyordu arayan soran yok evlerine götürüp teslim ettim.ama eve girer girmez çıktı dışarıya yine.esim diyorki onada kol kanat ger.bizim çocuklarla birlikte okula getir götür.tabiki yardım amaçlı götürürüm onda sıkıntı yokta.cok üzülüyorum çocuğa.ama ben sorumluluk almaktan korkuyorum.esimde sevaptır derslerinde flb yardımcı ol diyor.tamam sevaptırta mutlakada buda bir sorumluluk degilmi.gecende konusu geçti böyle eşim yanlis düşünüyorsun diyor.tmm çocuğa çok çok üzülüyorum ama.babada bizim yaşlarda erkek olduğu içinde çok muhattap olamıyorum.sizce yanlismiyim