Babasını gorursemde söylemeyi düşünüyorum.ya hemde üzülüyorum onun yanında kendi cocuklarima yakın davranmiyorum.icerler üzülürSiz yine de o işi başkasının insafına bırakmayın. Sonuçta konuşacak olan komşunuzun değil, sizin evinize geliyor çocuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasını gorursemde söylemeyi düşünüyorum.ya hemde üzülüyorum onun yanında kendi cocuklarima yakın davranmiyorum.icerler üzülürSiz yine de o işi başkasının insafına bırakmayın. Sonuçta konuşacak olan komşunuzun değil, sizin evinize geliyor çocuk.
O kadar haklısınız ki, duygunuzu hissettim içimde ya çok iç kıyıcı bir durum gerçektenBabasını gorursemde söylemeyi düşünüyorum.ya hemde üzülüyorum onun yanında kendi cocuklarima yakın davranmiyorum.icerler üzülür
Kaç çocuk var o evde? Yaşları ne?Gördüğüm kadarıyla baba ilgileniyorda gündüz ise gifiyor çocuk diğer büyük kardesleriyle birlikte çıkıyor disariya
Dışardan hiç kimse evdeki anne gibi olamaz.hani ben onu yine çok sıkıştıklarinda okula getirip götürürüm.disarda oynarlarken geliyor bazen oyuncağı olmuyor oyuncak çıkarıyorum onada.disardan yapabileceğim ancak bukadarO kadar haklısınız ki, duygunuzu hissettim içimde ya çok iç kıyıcı bir durum gerçektenSiz babasıyla konuşun çocuğun, sosyal hizmetler işini de ciddi ciddi düşünün lütfen. İnanın kötülük etmezsiniz, gelip birden çocuğu alıp gitmezler. Uyarı verirler en azından şapkayı önüne koyup bir düşünür babası da belki.
Siz ancak elinizden geleni, gönlünüzden kopanı yapabilirsiniz. Daha fazlasından asla sorumlu değilsiniz. Dünyadaki tüm kötülüklere ve acılara yetişemeyiz. Hiçbirimiz süper kadın, süper anne değiliz. Olmak zorunda da değiliz. Eşiniz de baskı yaparsa kendi bildiğinizden şaşmayın. Çok gönlünden kopuyorsa akşamları işten sonra o ilgilensin, bakalım enerjisi yetecek mi?Dışardan hiç kimse evdeki anne gibi olamaz.hani ben onu yine çok sıkıştıklarinda okula getirip götürürüm.disarda oynarlarken geliyor bazen oyuncağı olmuyor oyuncak çıkarıyorum onada.disardan yapabileceğim ancak bukadar
Elimden geleni yapıyorum onda sıkıntı yok.aksamustu bahçede oynarken fln onlara yiyecek biseyler gituruyorum kolluyodum onuda kendikilerimle bir.buraya konu açmanın sebebi olayın daha başındayım.demek istediğim şimdiden sınırlarımi cizeyim.sonradan yapamadığım da çocuk daha çok kırılır.mesela benim çocukların yanına oynamaya geldiğinde çocuklar dagilinca onu evine bırakmadan girmiyorum eve.ben teslim edeyim sorumluluk benden gitsin.biraz vicdan yapmıştım burdan yorumlarid aalinca içim rahatladı tşk ediyorum sizlereSiz ancak elinizden geleni, gönlünüzden kopanı yapabilirsiniz. Daha fazlasından asla sorumlu değilsiniz. Dünyadaki tüm kötülüklere ve acılara yetişemeyiz. Hiçbirimiz süper kadın, süper anne değiliz. Olmak zorunda da değiliz. Eşiniz de baskı yaparsa kendi bildiğinizden şaşmayın. Çok gönlünden kopuyorsa akşamları işten sonra o ilgilensin, bakalım enerjisi yetecek mi?
Dünyadan bir haber yaşıyorlar. Kendi çocuklarının eğitiminden, bakımından haberleri yok. Üstelik ikizmiş. Ben olsam herhalde “çok istiyorsan kendin ilgilenebilirsin ama çocuğun babası ile konuşup tüm sorumluluğu bende diye söz verdikten sonra” derdim.Çünkü büyük ihtimalle konu sahibinin çocukları da babaları tarafından ihmal edilen ve bütün sorumlulukları anneye yüklenilmiş çocuklar.... Konu sahibinin eşi de bilmiyor ki ders nasıl çalışılıyor, okulla nasıl ilgileniliyor, çocuk sorumluluğu almak nedir, ne tür riskler icerir, ne tür zorlukları vardır, ebeveyn olmak nedir.... Hiçbir fikri yok....O yüzden rahatlıkla eşinin ebeveynligini "ikram" edebiliyor sağa sola...
Şu noktada kendi çocuklarınıza haksızlık yapıyorsunuz yapmayın. İnanın ben kendi çocuğum olsa 3. Ye yetişemem. Öyle bir enerji mümkün değil. Kaldı ki başkasının çocuğuna.. Üstelik büyük risk içeriyor yaptığınız. Çocuğun başına birşey gelse sorumlu siz olursunuz.Babasını gorursemde söylemeyi düşünüyorum.ya hemde üzülüyorum onun yanında kendi cocuklarima yakın davranmiyorum.icerler üzülür
Anne olmayınca kimse merhamet etmiyor işte ...Slm arkadaşlar.bir komşum var gecen sene vefat etti.benim çocuklarımla yaşıt 1.sinifa giden bir oğlu var.annesi vefat edince babaanne bakmaya başladı.haliyle yaşlı ve hasta.zor yetişiyor çocuklara.bu çocuk bitun gün gece yarılarına kadar dışarda küçük olmasına rağmen.cocuklari dışarı fln çıkarınca geliyo oynuyorlar.simdi okul açıldığı için çıkarmıyorum bu çocuk eve gelmeye başladı.soruyorum babaannenin haberi varmı beni babanem yolladı git orda oyna diye diyor.cocuk aşırı hareketli.bisey olacak diye ödüm kopuyor.gecen saat ona geliyordu arayan soran yok evlerine götürüp teslim ettim.ama eve girer girmez çıktı dışarıya yine.esim diyorki onada kol kanat ger.bizim çocuklarla birlikte okula getir götür.tabiki yardım amaçlı götürürüm onda sıkıntı yokta.cok üzülüyorum çocuğa.ama ben sorumluluk almaktan korkuyorum.esimde sevaptır derslerinde flb yardımcı ol diyor.tamam sevaptırta mutlakada buda bir sorumluluk degilmi.gecende konusu geçti böyle eşim yanlis düşünüyorsun diyor.tmm çocuğa çok çok üzülüyorum ama.babada bizim yaşlarda erkek olduğu içinde çok muhattap olamıyorum.sizce yanlismiyim
Eee ?Kendi oturduğum semtte anne vefat etti erkek ve kız kardeş babaanne sorumluluğunda büyüdü tüm mahalle göz kuşak oldu öte git bile denilmedi.
Okula giden komşu çocuğunun peşine takardı babaanne birlikte gidip geldiler güvendiler herkese
Şimdi kocaman oldular
Eşiniz saçmalamış. Çok biliyorsa akşamları çocuğun dersleriyle falan o ilgilensin. Kendi çocuklarına ilgilenmekten kiriliyorlar sanki bi de başka çocuğun sorumluluğunu size yüklüyor. Çocuğa çok üzüldüm.vicdanen ilgilenin elbette ama belli seviyede çünkü dediginiz gibi allah korusun bi seu olsa yine sizi bulacakÇocuğun babasına fln demiş zaten okula benim hanım getirip götürsün ilgilensin diye
Dengede kalinabildigi sürece sorun olmaz bence ama tabi bir şey olsa sizi suclayabilirler. Yine de ne yapalım iyilik yapmayalım mı insanlara noktasına geliyorum ben.Slm arkadaşlar.bir komşum var gecen sene vefat etti.benim çocuklarımla yaşıt 1.sinifa giden bir oğlu var.annesi vefat edince babaanne bakmaya başladı.haliyle yaşlı ve hasta.zor yetişiyor çocuklara.bu çocuk bitun gün gece yarılarına kadar dışarda küçük olmasına rağmen.cocuklari dışarı fln çıkarınca geliyo oynuyorlar.simdi okul açıldığı için çıkarmıyorum bu çocuk eve gelmeye başladı.soruyorum babaannenin haberi varmı beni babanem yolladı git orda oyna diye diyor.cocuk aşırı hareketli.bisey olacak diye ödüm kopuyor.gecen saat ona geliyordu arayan soran yok evlerine götürüp teslim ettim.ama eve girer girmez çıktı dışarıya yine.esim diyorki onada kol kanat ger.bizim çocuklarla birlikte okula getir götür.tabiki yardım amaçlı götürürüm onda sıkıntı yokta.cok üzülüyorum çocuğa.ama ben sorumluluk almaktan korkuyorum.esimde sevaptır derslerinde flb yardımcı ol diyor.tamam sevaptırta mutlakada buda bir sorumluluk degilmi.gecende konusu geçti böyle eşim yanlis düşünüyorsun diyor.tmm çocuğa çok çok üzülüyorum ama.babada bizim yaşlarda erkek olduğu içinde çok muhattap olamıyorum.sizce yanlismiyim
İyilik yapmayada korkar olduk.tmm üzülüyorum ama yapacak çok fazla birşeyim yok.bastan vicdan yaptım ama sonradan düşününce böyle karar verdim.hadi akrabası olsam yakını olsam daha fazlasını yapayimDengede kalinabildigi sürece sorun olmaz bence ama tabi bir şey olsa sizi suclayabilirler. Yine de ne yapalım iyilik yapmayalım mı insanlara noktasına geliyorum ben.
Çok dengede kalabileceğimi sanmıyorum sonradan görevim olacakDengede kalinabildigi sürece sorun olmaz bence ama tabi bir şey olsa sizi suclayabilirler. Yine de ne yapalım iyilik yapmayalım mı insanlara noktasına geliyorum ben.
Yaptıklarınız çok güzel. Evet sorumluluk almak çok zor haklısınız ama buda size sunulmuş bir yardım fırsatı ve bu sayede gerçekten merhamet kapıları size de açılır.Elimden geleni yapıyorum onda sıkıntı yok.aksamustu bahçede oynarken fln onlara yiyecek biseyler gituruyorum kolluyodum onuda kendikilerimle bir.buraya konu açmanın sebebi olayın daha başındayım.demek istediğim şimdiden sınırlarımi cizeyim.sonradan yapamadığım da çocuk daha çok kırılır.mesela benim çocukların yanına oynamaya geldiğinde çocuklar dagilinca onu evine bırakmadan girmiyorum eve.ben teslim edeyim sorumluluk benden gitsin.biraz vicdan yapmıştım burdan yorumlarid aalinca içim rahatladı tşk ediyorum sizlere
Evime kimseyi almam kimsenin evine de çocuğumu göndermem, parkta, sitenin bahçesinde gözetimim altında oynayabilirler ama kimsenin çocuğu için ekstra sorumluluk almam bence sizde almayın sonuçta bir ebeveyn vefat etmiş olsa bile babası var bir zahmet ilgilensin çocuğu ile tek yapacağım şey uygun bir dille aileyi zamanın kötü şartları ve çocuğun eğitimi konusunda uyarmak olurdu bir kere o yaşta çocuğun gecenin bir yarısı dışarıda işi ne ya başına birşey gelse hiç mi düşünmüyor komşunuz yazık yani.... Sizin gözetiminiz altında da bir sıkıntı olabilir sonra sizin üstünüze kalır ...Slm arkadaşlar.bir komşum var gecen sene vefat etti.benim çocuklarımla yaşıt 1.sinifa giden bir oğlu var.annesi vefat edince babaanne bakmaya başladı.haliyle yaşlı ve hasta.zor yetişiyor çocuklara.bu çocuk bitun gün gece yarılarına kadar dışarda küçük olmasına rağmen.cocuklari dışarı fln çıkarınca geliyo oynuyorlar.simdi okul açıldığı için çıkarmıyorum bu çocuk eve gelmeye başladı.soruyorum babaannenin haberi varmı beni babanem yolladı git orda oyna diye diyor.cocuk aşırı hareketli.bisey olacak diye ödüm kopuyor.gecen saat ona geliyordu arayan soran yok evlerine götürüp teslim ettim.ama eve girer girmez çıktı dışarıya yine.esim diyorki onada kol kanat ger.bizim çocuklarla birlikte okula getir götür.tabiki yardım amaçlı götürürüm onda sıkıntı yokta.cok üzülüyorum çocuğa.ama ben sorumluluk almaktan korkuyorum.esimde sevaptır derslerinde flb yardımcı ol diyor.tamam sevaptırta mutlakada buda bir sorumluluk degilmi.gecende konusu geçti böyle eşim yanlis düşünüyorsun diyor.tmm çocuğa çok çok üzülüyorum ama.babada bizim yaşlarda erkek olduğu içinde çok muhattap olamıyorum.sizce yanlismiyim