• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum

siyahinbeyazi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
61
30
3
Arkadaşlar sözlümle 2 saatlik mesafede yaşıyoruz. Bu yüzden haftada bir kere görüşüyoruz. Bana karşı çok iyidir. Üstüme çook düşer ama kardeşi(yaşı 30) ile ilgili her şeyde akan sular durur. O ne derse o olur. Hayatı ona göre yaşar. Bugün de görüşecektik ama sırf kardeşi otobüse binmesin onu gitmesi gereken yere bırakayım diye buraya gelmedi görüşmedik. Ben çok üzüldüm. Yarın telafi edeceğim diyor. Sizce haftada bir görüşebiliyorken kardeşi 15 dk otobüse binmesin diye gelmemesi normal mi yoksa ben mi gereksiz takıyorum

GÜNCELLEME: ilişkimiz iki yıldır devam ediyor, normalde çok ince ve bana düşkündür ama konu kardeşi olunca her şey değişiyor. Bir şeyi ben söylesem belki düşünelim der ama o söyledigi anda gerçekleştirir.

Son düzenleme:
Mesafeler bahane ediliyor gibi geldi. Kardeş konusundan önce bununla ilgilen derim zira büyük şehirde bir yerden bir yere gitme süresi. Üstelik ortalama bir mesafe.

İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor belirtmelisiniz ama öncelikleri farklı demek ki ...30 yaşında insan otobüse neden binmesin ki ?

• Beğen
Reactions: The
Arkadaşlar sözlümle 2 saatlik mesafede yaşıyoruz. Bu yüzden haftada bir kere görüşüyoruz. Bana karşı çok iyidir. Üstüme çook düşer ama kardeşi(yaşı 30) ile ilgili her şeyde akan sular durur. O ne derse o olur. Hayatı ona göre yaşar. Bugün de görüşecektik ama sırf kardeşi otobüse binmesin onu gitmesi gereken yere bırakayım diye buraya gelmedi görüşmedik. Ben çok üzüldüm. Yarın telafi edeceğim diyor. Sizce haftada bir görüşebiliyorken kardeşi 15 dk otobüse binmesin diye gelmemesi normal mi yoksa ben mi gereksiz takıyorum
Benimde abim var ama asla böyle birşey yapmaz zaten bende istemem gerek yok bence bu kadar

Zaten haftada bir görüşüyormuşsunuz. Görüşme sıklığı bu kadar az olmasa kardeşini arabayla bırakmak istemiş falan derdim ama tek görüşme gününüzde de 30 yaşındaki kardeş otobüse binmesin diye sizi ektiyse hiç hoş değil.
Kendisiyle bunu konuştunuz mu?

Zaten haftada bir görüşüyormuşsunuz. Görüşme sıklığı bu kadar az olmasa kardeşini arabayla bırakmak istemiş falan derdim ama tek görüşme gününüzde de 30 yaşındaki kardeş otobüse binmesin diye sizi ektiyse hiç hoş değil.

Hayir 30 yasindaki adama erişikli muamelesi yapmasi da ayri garip, 15 dk otobuse biniversin ya da 15 dk otobuse binmeyecekse gidecegi yere biraksin, sonra sizin yaniniza gelsin. 2 saat nedir ki?

Aslında hep dolaylı yollu konuşuyorum haklısın diyor ama yine aynı şeyler oluyor

Hayir 30 yasindaki adama erişikli muamelesi yapmasi da ayri garip, 15 dk otobuse biniversin ya da 15 dk otobuse binmeyecekse gidecegi yere biraksin, sonra sizin yaniniza gelsin. 2 saat nedir ki?
Gerçekten çok ilginç bir hikaye, otobüse binince tam olarak ne oluyor acaba? 😂

O konu da bahane değil çalışma saatlerimiz hiç uymuyor o yüzden sadece hafta sonu görüşebiliyoruz maalesef
Ay aşko o zaman kardeş sorunu hiç zoruna gitmesin ama aşırı saçma ya hu. Otobüse binmesin diye yanına gelmemesi, seni ertelemesi ne alaka? Kardeşinin özel gereksinimleri yoksa bu yaptığı hiç normal değil. Sen haklısın. Bence dile getir. Çatır çatır da söyle. Öyle yumuşak olunarak kazanacağın bir tartışma değil ama baştan uyarayım. Çünkü abisinin kardeşi sözlüsünden önce geliyor. İkinci bir kaynanan daha var. Vallahi işin zor kızçem.

Aslında hep dolaylı yollu konuşuyorum haklısın diyor ama yine aynı şeyler oluyor
Dolaylı yol değil de doğrudan konuşun derim. Zaten haftada bir kez görüşüyoruz, sağlık sorunu yok bir şey yok, kardeşin 5 yaşında da değil. Ne zaman bir yere gitmesi gerekse böyle mi olacak diye sorun

Back
X