• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem,eltilerim ve ben

Neden kvne söylüyor sun kimse muhhattabin direk ona şöyle ben olsam eltimi arar yenge kusura bakma ben o gün düşünmeden kabul ettim ama amcasida görmek sevmek istiyor pazar gelseniz derdim hic kv ara girmez dusunceni bile söyleme böylesine bence bire bin katip değiştirip anlatıyor

zaten ders oldu banada artık kv hiç bişey söylemem. yanlış yaptıgımı anladım ama geç olmuştu beni üzen eltimin tepkisiydi

Ne güzel işte yaa sık sık gelmek isteseler bıktırsalar daha mı iyi, kardeşleri el gibi demişsin vıcık vıcık olsalar hoşunamı gidecekti ben bu kadınları anlamıyorum yahu

ne bilim el gibi olmak istemedim ben yakın olmak isterim sıcakkanlı biriyim art niyetim yok ama yanlış anlaşıldım bu konuda onun için üzüldüm.

ne bilim el gibi olmak istemedim ben yakın olmak isterim sıcakkanlı biriyim art niyetim yok ama yanlış anlaşıldım bu konuda onun için üzüldüm.

elsin zaten el kızısın ağzınla kuş tutsan da bu böyle en iyi kaynana oğluyla gelini az bi sürtüşene kadar iyidir bi tartışma olsun bak bakalım tarafsız olabiliyor mu

elsin zaten el kızısın ağzınla kuş tutsan da bu böyle en iyi kaynana oğluyla gelini az bi sürtüşene kadar iyidir bi tartışma olsun bak bakalım tarafsız olabiliyor mu

evet öyle ama ben eltilerimle iyi olmak isterdim yani ama sanki sinsi davranıyolarmış gibime geliyo iki eltimde birbirinden pek hazetmez bana söylediler ayrı ayrı ama yüzlerine çok iyiler ikiside ben bu durumda olmak istemiyorum kimseyle

evet öyle ama ben eltilerimle iyi olmak isterdim yani ama sanki sinsi davranıyolarmış gibime geliyo iki eltimde birbirinden pek hazetmez bana söylediler ayrı ayrı ama yüzlerine çok iyiler ikiside ben bu durumda olmak istemiyorum kimseyle

kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez bu lafımı unutma

Ben görüşmüyorum eltimle o yüzden tavsiye veremicem

peki bişey sorucam eşiniz tarafından olan akrabalarla görüştüğünüz zaman karşılaşmıyomusunuz bi düğün mevlüt vs.. yada onlar aranızı nasıl biliyor. benim büyük eltim mesela eşi tarafından akrabalarla kuzen olsun teyze hala olsun anlaşırr ee bende anlaşıyorum onlarla diyorumki neden birbirimizle anlaşamayalımkiii

peki bişey sorucam eşiniz tarafından olan akrabalarla görüştüğünüz zaman karşılaşmıyomusunuz bi düğün mevlüt vs.. yada onlar aranızı nasıl biliyor. benim büyük eltim mesela eşi tarafından akrabalarla kuzen olsun teyze hala olsun anlaşırr ee bende anlaşıyorum onlarla diyorumki neden birbirimizle anlaşamayalımkiii

biz batmandayız ankaraya dönünce de kimseyle vıcık vıcık görüşmeyi düşünmüyorum zaten eşim de abisi ile görüşmüyor yani sadece ben eltimle küs değilim eşim ve ben karılı kocalı onlarla görüşmüyoruz atıyorum bi düğünde vs karşılaşırsakta konuşmak zorunda değiliz

Back
X