• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum

Arkadaşlar sözlümle 2 saatlik mesafede yaşıyoruz. Bu yüzden haftada bir kere görüşüyoruz. Bana karşı çok iyidir. Üstüme çook düşer ama kardeşi(yaşı 30) ile ilgili her şeyde akan sular durur. O ne derse o olur. Hayatı ona göre yaşar. Bugün de görüşecektik ama sırf kardeşi otobüse binmesin onu gitmesi gereken yere bırakayım diye buraya gelmedi görüşmedik. Ben çok üzüldüm. Yarın telafi edeceğim diyor. Sizce haftada bir görüşebiliyorken kardeşi 15 dk otobüse binmesin diye gelmemesi normal mi yoksa ben mi gereksiz takıyorum

GÜNCELLEME: ilişkimiz iki yıldır devam ediyor, normalde çok ince ve bana düşkündür ama konu kardeşi olunca her şey değişiyor. Bir şeyi ben söylesem belki düşünelim der ama o söyledigi anda gerçekleştirir.
Annenin yerini bu defa kardeşin aldığı senaryo işte.ama aradaki fark kardeş entrika seviyor mu sevmiyor mu onu bilmiyoruz.çok çok ayıp bir hareket.ayrılmayı bile düşünürdüm ben.

Duracağınız bir nokta var mı peki? Yani bu kardeş çıkıp dese nişan nikah ev düzme vs bunlara ben karar veririm, bana soracaksınız dese devam eder misiniz?

Benim kardeşim bunu yapsa çok kızarım, ya yürü git sözlünle buluş sana ne nereye neyle gittiğim derim.
Kardeş de bir garip, sevgili de.kaynananın yerini bu sefer kardeş almış.

Duracağınız bir nokta var mı peki? Yani bu kardeş çıkıp dese nişan nikah ev düzme vs bunlara ben karar veririm, bana soracaksınız dese devam eder misiniz?

Benim kardeşim bunu yapsa çok kızarım, ya yürü git sözlünle buluş sana ne nereye neyle gittiğim derim.
Durmaktan kastınız nedir acaba açar mısınız?

Bugün telafi etti mi yoksa umursamaz, ilgisiz olduğu kadar bir de yalancı mı?

Arkadaşlar sözlümle 2 saatlik mesafede yaşıyoruz. Bu yüzden haftada bir kere görüşüyoruz. Bana karşı çok iyidir. Üstüme çook düşer ama kardeşi(yaşı 30) ile ilgili her şeyde akan sular durur. O ne derse o olur. Hayatı ona göre yaşar. Bugün de görüşecektik ama sırf kardeşi otobüse binmesin onu gitmesi gereken yere bırakayım diye buraya gelmedi görüşmedik. Ben çok üzüldüm. Yarın telafi edeceğim diyor. Sizce haftada bir görüşebiliyorken kardeşi 15 dk otobüse binmesin diye gelmemesi normal mi yoksa ben mi gereksiz takıyorum

GÜNCELLEME: ilişkimiz iki yıldır devam ediyor, normalde çok ince ve bana düşkündür ama konu kardeşi olunca her şey değişiyor. Bir şeyi ben söylesem belki düşünelim der ama o söyledigi anda gerçekleştirir.

Ayrılın tabi.
Kardeşi engelli değilse otobüse binebilir.
Sırf bunun için haftada bir olan görüşmeyi iptal ediyorsa sorunlu.

Bu adamla evlenmek demek kardeşine bende köle olacağım ve her ne derse yapacağım demenin başka bir yolu . Acılara yürüyor korkmuyorsun

Kaybetme travması olabilir.. Bende senelerce okuduğu okullar evimize çok yakın olmasına rağmen küçük kardeşimi elinden tutup okula götürür çıkış saatinde Dünya yıkılsa gider onu alırdım. Hep içimde ona biri ona zarar verecek, araba çarpacak korkusu vardı.

En son lisede benimle kavga ederek benden kurtuldu.. O kaygı durumumu çok zor atlattım.

Back
X