- 30 Mayıs 2015
- 5.029
- 12.136
- 448
- 33
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
offf karnıma ağrılar girdi evlerden ırak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin yerini bu defa kardeşin aldığı senaryo işte.ama aradaki fark kardeş entrika seviyor mu sevmiyor mu onu bilmiyoruz.çok çok ayıp bir hareket.ayrılmayı bile düşünürdüm ben.Arkadaşlar sözlümle 2 saatlik mesafede yaşıyoruz. Bu yüzden haftada bir kere görüşüyoruz. Bana karşı çok iyidir. Üstüme çook düşer ama kardeşi(yaşı 30) ile ilgili her şeyde akan sular durur. O ne derse o olur. Hayatı ona göre yaşar. Bugün de görüşecektik ama sırf kardeşi otobüse binmesin onu gitmesi gereken yere bırakayım diye buraya gelmedi görüşmedik. Ben çok üzüldüm. Yarın telafi edeceğim diyor. Sizce haftada bir görüşebiliyorken kardeşi 15 dk otobüse binmesin diye gelmemesi normal mi yoksa ben mi gereksiz takıyorum
GÜNCELLEME: ilişkimiz iki yıldır devam ediyor, normalde çok ince ve bana düşkündür ama konu kardeşi olunca her şey değişiyor. Bir şeyi ben söylesem belki düşünelim der ama o söyledigi anda gerçekleştirir.
Kardeş de bir garip, sevgili de.kaynananın yerini bu sefer kardeş almış.Duracağınız bir nokta var mı peki? Yani bu kardeş çıkıp dese nişan nikah ev düzme vs bunlara ben karar veririm, bana soracaksınız dese devam eder misiniz?
Benim kardeşim bunu yapsa çok kızarım, ya yürü git sözlünle buluş sana ne nereye neyle gittiğim derim.
Tövbe tövbe.ne korkması yaa.bu konu daha da garipleşecek gibi duruyor.Ben de aynı şeyi sordum üstelik ben her gün biniyorum korkuyorum diyor![]()
Seviyor benceAnnenin yerini bu defa kardeşin aldığı senaryo işte.ama aradaki fark kardeş entrika seviyor mu sevmiyor mu onu bilmiyoruz.çok çok ayıp bir hareket.ayrılmayı bile düşünürdüm ben.
Durmaktan kastınız nedir acaba açar mısınız?Duracağınız bir nokta var mı peki? Yani bu kardeş çıkıp dese nişan nikah ev düzme vs bunlara ben karar veririm, bana soracaksınız dese devam eder misiniz?
Benim kardeşim bunu yapsa çok kızarım, ya yürü git sözlünle buluş sana ne nereye neyle gittiğim derim.
O gün kavga etmediniz mi? Adam gibi bir kavgadan sonra bir dahakine yapmazdı heralde.Seviyor bence![]()
evet ben de tam olarak böyle düşünüyorum ve bu konu bni çok korkutuyorKardeş de bir garip, sevgili de.kaynananın yerini bu sefer kardeş almış.
Buna benzer konularda zamanında çok tartıştık her seferinde söz verdi bir daha olmayacak vs. dedi ama değişen bir şey olmadı. ben de tartışmayı bıraktımO gün kavga etmediniz mi? Adam gibi bir kavgadan sonra bir dahakine yapmazdı heralde.
Arkadaşlar sözlümle 2 saatlik mesafede yaşıyoruz. Bu yüzden haftada bir kere görüşüyoruz. Bana karşı çok iyidir. Üstüme çook düşer ama kardeşi(yaşı 30) ile ilgili her şeyde akan sular durur. O ne derse o olur. Hayatı ona göre yaşar. Bugün de görüşecektik ama sırf kardeşi otobüse binmesin onu gitmesi gereken yere bırakayım diye buraya gelmedi görüşmedik. Ben çok üzüldüm. Yarın telafi edeceğim diyor. Sizce haftada bir görüşebiliyorken kardeşi 15 dk otobüse binmesin diye gelmemesi normal mi yoksa ben mi gereksiz takıyorum
GÜNCELLEME: ilişkimiz iki yıldır devam ediyor, normalde çok ince ve bana düşkündür ama konu kardeşi olunca her şey değişiyor. Bir şeyi ben söylesem belki düşünelim der ama o söyledigi anda gerçekleştirir.
Burcu ne, lütfen söyleKardeşine bir şey olur diye korkuyormuş
çiçek gönderdi ve bugün gelecekmişBugün telafi etti mi yoksa umursamaz, ilgisiz olduğu kadar bir de yalancı mı?
İkizlerBurcu ne, lütfen söyle![]()
Su grubu diye düşünmüştüm, şaşırdım. Venüsü falan öyle olabilir, bilemedimİkizler![]()