Yanlış mı yapıyorum? Sabretme ve alttan almak

hacise

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
269
280
23
24
Merhaba Ablalarım sizden tavsiye almak istiyorum. Uzun zamandır hayatımda bazı şeyler tıkırdıyor bana yol gösteren olaylar yaşıyorum. Bazı durumları bu yaşımda kavrıyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Tabii hayatımda zor ve yolunda gitmeyen durumlar sayesinde acı olanları kavrayabiliyorum. Ama size danışmak istediğim konu ilişkim hakkında.
Sabrım hiç yok, hepnşeffaf biriyim neysem oyum ağzımda bakla ıslanmaz ama iki üç haftadır ondan ilgi bekliyorum ve zaten bana işlerim var hayatım kusura bakma diyip duran biri haline geldi. Kendimi çevremden ve arkadaşlarımdan biraz 3 4 aydır soyutladım Ve özlediğim an yazdığımda hemen bana cevap versin beni pışpışlasın istiyorum.

Ve ailem ile yaşadığım kötü bir anı ona boşboğazlılık edip anlattım artık bu kadar haşırneşir olmak istemiyorum.

Bazı durumları nasıl düzeltebilirim. İlişkimde nasıl sabırlı olabilirim. Ne yapmalıyım, Bu zamana kadar ondan hiç bir şey saklamıdım tüm hayatımı bildi ama bu artık onu zaten her şeyi biliyorum o güvenilir biri diyerek aklından beni çıkartıp her şeye daha çok odaklanıyor ve beni unutuyor bunu istemiyorum. Bunun yanlış olduğunu ve zamanla bizi birbirimizden koparacağını düşünüyorum. Sanki eskisi gibi bana değer verip el üstünden tutmuyor.

Siz nasıl bir ilişki isterdiniz, hangi ilişki daha sağlıklı olur, nasıl bir iletişim kurmalıyım, evlenmeden önce keşke yapmasaydım dedikleriniz, şunu yaparsan pişman olursun dedikleriniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaslarinizla tekrar konusmaya baslayin kendinize hobi edinin. Calisiyor musunuz? Kendinize sevgilinizden ayri bir alan taniyin. Siz uzerinize dustukce sevgiliniz geri kacmaya baslar bir yerden sonra. Ona muhtacmis gibi davranmayin.

Arkadaslarinizla tekrar konusmaya baslayin kendinize hobi edinin. Calisiyor musunuz? Kendinize sevgilinizden ayri bir alan taniyin. Siz uzerinize dustukce sevgiliniz geri kacmaya baslar bir yerden sonra. Ona muhtacmis gibi davranmayin.
Evet, peki ben bu alanı yarattığımız (zaten bu alanlar ben de var da sadece soyutlamıştım)ama ben hep konuşmak istiyorum ona zaman ayrıyorum bunu nasıl kesebilirim

Elin adamına niye evinizde olan biteni anlatıyorsunuz ?
Anlattıklarınız sadece sizin değil aile fertlerinizin de özel hayatı, ne hakkınız var anlatmaya ?
Bunlar önünüze gelir mi evet gelir şaşmaz kuraldır bu, biraz ketum olmayı öğrenin, bu şeffaflık değil boşboğazlık kusura bakmayın. Flört aşamasında bu kadar mıç mıç bir ilişki yaşarsanız ilgiyi canlı tutmanız pek mümkün değil, sınırlı ve seviyeli olun ilişkilerinizde

Biraz tokat gibi oldu ama sağolun ben durumu zaten çok iyi farkındayım, boşboğazlılık olduğunu da yazdım hatta gereksiz detayları silerek ailem hakkında olan bazı şeyleri anlattım dedim. Belki detayları sildiğim için o detayı görmediniz. Ağlarken o aradığında kendimi anlatırken buldum ve çok pişman olup üzüldüm utandım1 haftadır kendimi yedim bitirdim. Haklısınız

Sevgiliniz hayatınız olmasın, hayatınızın bir parçası olsun
Eşinizle dostunuzla, işinizle, ailenizle, sosyal aktivitelerinizle dolu bir hayatın parçası olsun
Böyle baş üstünde her şeyinizi ona bağlarsanız çok üzülürsünüz
Genç insanlarsınız, kendi hayatınızı oluşturun, ilişkilerinizi çabucak yaşayıp tüketmeyin, daha flört aşamasında ilgisizlikten yakındığınız bir ilişkiye de fazla emek vermenizi önermem

Aslında flörtüm değil iki yıldır sevgiliyiz ama daha öncesinde ben böyle biri değildim. (Gerçi fakretmiyor sevgili ya da flört) O bana ilgi vermek istese de ben hep kendi çapımda başka işlerle uğraştım daha sonra bu dönem o ilgiyi aldıkça bu çok hoşuma gitti ama o sonradan kesti çünkü alışkın olduğu kişi bu değil ben de bu halime alışkın değilim. Boşboğazlılık yapıp çok boğmaya başladım sanki yeni uğraş alanımda ve bu psikolojiden çıkamıyorum kendimi kötü hissetmeye başladım hele son yaptığımla kendime geldim silkelen ne oluyor sana dedim. Sizce bir konuşma yapmalı mıyız bu durumla ilgili yoksa olduğum halime yavaş yavaş bu halden çıkarak geri dönmem mi gerek.

Benece bu konuyla ilgili konusma yapmamalisiniz oldugunuz hale yavas yavas geri donun

Bu durumlarda konuşmak pek çözüm getirmez, haklısın der bildiğini okur, biraz daha pişkin modelleri kadın dırdırı diyor bu duruma. Eski haline dönmeye başla, biraz merak uyandır, ilgilenmediğinde seninde ilginin kaybolduğunu görsün, davranışlarını ister istemez buna göre ayarlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…