- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Evet bazı yönleri benziyor. Mesela onlara gire erkek egemen olmalı. Kadın hep alttan almalı ve ikinci planda kalmalı vs.Babana benziyor mu gerçekten eşin. Çok şükür benim eşim babama pek benzemiyor. Geç de anne oldum. Annem gibi sevgisiz olmucam diye düşünürdüm çok sükür elimden geldiğince sevgimi ilgimi gmsteriyorum yavruma o konuda fena değilim ama iş eşe gelince tahamülsüzüm. Çat çat altta kalamıyorum idare edemiyorum. Ama sen değişirsen dünya değişiyor. Sen önce kendini topla yaralarını sar değiş. Senin değişimine ayak uyduramayanlar zaten hayatından çıkar. Ben de kendime telkin ediyorum sürekli ama sinir anında hiç biri aklıma gelmiyor.
Bireysel özellikleri farklı ama böyle ikili iletişim evliliğe bakış acıları hemen hemen aynı.
Kendi konumda bir üye yazmıştı ve ı kadar doğruydu ki yazdıkları. Demişti ki kadın nerden bilsin sevgi ne demek saygı ne demek babasından gördüğü şeyleri doğru sanmistir. Zannetmistir ki her evlilik her erkek böyle oluyor benzeri cümleler kurmuştu.
O kadar doğru ki. Ben dış dünyayla iç içe oluncaya kadar herkes böyle sanıyordum. Oysa dünya da çok daha iyi insanlar varmış.