Yanlış mı yapıyorum

Babana benziyor mu gerçekten eşin. Çok şükür benim eşim babama pek benzemiyor. Geç de anne oldum. Annem gibi sevgisiz olmucam diye düşünürdüm çok sükür elimden geldiğince sevgimi ilgimi gmsteriyorum yavruma o konuda fena değilim ama iş eşe gelince tahamülsüzüm. Çat çat altta kalamıyorum idare edemiyorum. Ama sen değişirsen dünya değişiyor. Sen önce kendini topla yaralarını sar değiş. Senin değişimine ayak uyduramayanlar zaten hayatından çıkar. Ben de kendime telkin ediyorum sürekli ama sinir anında hiç biri aklıma gelmiyor.
Evet bazı yönleri benziyor. Mesela onlara gire erkek egemen olmalı. Kadın hep alttan almalı ve ikinci planda kalmalı vs.
Bireysel özellikleri farklı ama böyle ikili iletişim evliliğe bakış acıları hemen hemen aynı.
Kendi konumda bir üye yazmıştı ve ı kadar doğruydu ki yazdıkları. Demişti ki kadın nerden bilsin sevgi ne demek saygı ne demek babasından gördüğü şeyleri doğru sanmistir. Zannetmistir ki her evlilik her erkek böyle oluyor benzeri cümleler kurmuştu.
O kadar doğru ki. Ben dış dünyayla iç içe oluncaya kadar herkes böyle sanıyordum. Oysa dünya da çok daha iyi insanlar varmış.😢

Evet bazı yönleri benziyor. Mesela onlara gire erkek egemen olmalı. Kadın hep alttan almalı ve ikinci planda kalmalı vs.
Bireysel özellikleri farklı ama böyle ikili iletişim evliliğe bakış acıları hemen hemen aynı.
Kendi konumda bir üye yazmıştı ve ı kadar doğruydu ki yazdıkları. Demişti ki kadın nerden bilsin sevgi ne demek saygı ne demek babasından gördüğü şeyleri doğru sanmistir. Zannetmistir ki her evlilik her erkek böyle oluyor benzeri cümleler kurmuştu.
O kadar doğru ki. Ben dış dünyayla iç içe oluncaya kadar herkes böyle sanıyordum. Oysa dünya da çok daha iyi insanlar varmış.😢
Üzme kendini lütfen. Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı neyse o olsun senin için dua edeceğim. İnşallah geri kalan ömründe çok mutlu olursun.

Konunuzu dağıtmak istemiyorum. Benim hayatımı buraya yazsam herhalde bir oylama yapılsa en karanlık 10 hayat diye. Bunca üyenin içinden listeye girer yani o derece.
Bazı zaman kendimi çok güçlü görüyorum yaşadığım onca şeye rağmen hala ayaktayım ve hayata tutunmaya çalışıyorum. Kendimce bir yerlere geldim ve yine kendimce birilerinde yer edinebildim.
Ama bazı zamanda o kadar talihsiz hissediyorum ki kolum kanadım kırılıyor. Ama hayatta tek olmak çok zor. Her mücadele de tek başına olmak çok zor.
Sen.ne yaparsan yap biz senin hep arkandayız kızım sözünü duyan insanlar çok şanslı bence.

Konunuzu dağıtmak istemiyorum. Benim hayatımı buraya yazsam herhalde bir oylama yapılsa en karanlık 10 hayat diye. Bunca üyenin içinden listeye girer yani o derece.
Bazı zaman kendimi çok güçlü görüyorum yaşadığım onca şeye rağmen hala ayaktayım ve hayata tutunmaya çalışıyorum. Kendimce bir yerlere geldim ve yine kendimce birilerinde yer edinebildim.
Ama bazı zamanda o kadar talihsiz hissediyorum ki kolum kanadım kırılıyor. Ama hayatta tek olmak çok zor. Her mücadele de tek başına olmak çok zor.
Sen.ne yaparsan yap biz senin hep arkandayız kızım sözünü duyan insanlar çok şanslı bence.
Dertleşiyoruz sorun değil. Herkesin bir derdi vardır büyük ya da küçük ben de buna inanıyorum dertsiz kul yok bu dünya da kimi bizim gibi sevgisiz büyümesini dert eder kimi büyük yamuk burnunu. Çok düşünme geçmişinle hayatla barış herkesi affet anlamaya çalış. O zaman 80 yaşında gibi hissetmeyeceksin inanki.

Bir insan geriliyorsa karşı taraf biraz onu rahat bırakmalı.

Gergin işte , afra da yapar, tafra da yapar.

Siz onun suratını görüp üstüne gitmezseniz zaten bir süre sona kendine gelir.

Ben böyle durumlarda , git biraz balkonda hava al sana bir çay getireyim derim.

Sonra zaten en fazla yarım saat sürüyor , düzeliyor.

Eğer bende o anda gerginsem hiç bulasmam , görmem bile.

Konu dışı ama merak ettim ,1.5 yaşındaki bir çocuğa neden kirazın kabuğunu soyuyorsunuz ?

Yine bahsetmeyi yanlış yazmışım içimden de kontrol ediyorum bağsetmekti dimi diye. Ne olacak benim bu halim. Utanarak söyleyeyim bir de edebiyat okudum
Bir ben mi karıştırıyorum acaba şaşırmışsınız.ğ türkçemizde yok. A yı uzatarak söyleyerek tonlarız genellikle bu sesi özellikle dikkat etmezsek çıkarmaya. İlkokulda mğretmenim öğretemedi galiba o da bilniyordu ben hep karıştırdım. İşin tuhafı ücretli yaparken otistik öğrencimden öğrendim ğ nasıl çıkartılır çenesini yayarak ğ diyişini gmrmeniz lazım. Yani öğrenmenin hem yaşı yok hem de kimden öğreneceğiniz belli değil. Yazarken ev yazacağıma ve yazıyorum. Hafta yazacagıma hatfa yazıyorum bunlar neden oluyor bilmiyorum elimin hızına beynim yetişemiyor mu v konusunda da sıkıntım olabiliyor. Disleksimiyim diye bir ara düşünmedim değil ama zannetmiyorum.

Bir insan geriliyorsa karşı taraf biraz onu rahat bırakmalı.

Gergin işte , afra da yapar, tafra da yapar.

Siz onun suratını görüp üstüne gitmezseniz zaten bir süre sona kendine gelir.

Ben böyle durumlarda , git biraz balkonda hava al sana bir çay getireyim derim.

Sonra zaten en fazla yarım saat sürüyor , düzeliyor.

Eğer bende o anda gerginsem hiç bulasmam , görmem bile.

Konu dışı ama merak ettim ,1.5 yaşındaki bir çocuğa neden kirazın kabuğunu soyuyorsunuz ?
Kabuklu da yiyor ama bazen yemiyeceği tutunca soyup verince yiyor. 15 aylık alacak

Merhaba kk. Dün eşimle yaşadıgımız tartısmadan bağsetmek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.dün deşimin tatil günüydü. Evde geçirecektik dışarı çıkmayalım bu hafta dedik. Amma velakin buzdolabımız bozuldu. Neyse eşim kan ter içinde tamir etti buzdolabını. Açtı nette falan baltı halletti. Ama mutfak leş gibi oldu. Dolaptan çıkan seyler akan sular falan derken berbat oldu heryer. Bir bucuk yasında kızımız da var tabi onla da ilgilenmemiz lazım. Ben akşam üstü bunları parka gönderdim rahat rahat çalısayım diye. Parktan döndüler benim herifte bir afra bir tafra. Balkona kızın bornozunu asmıstım balkondaki kaktüse değmiş heralde kolu aldı ordan yürüdü bana biraz tartışyık. Sonra ıslak mendil almış parabensiz olanlardan çocugun agzını siliyorum acayip acayip bakıyo. Neymiş ağzına normal ıslak mendili kullansaymısım. Gelirken dondurma almış. Hemen koy diyo. Çocuga kiraz yediriyordum. Kirazın kabugunu soyup verdiğim için ellerim hep kiraz suyuydu bekle biraz dedim. Koymazsan koyma dedi kendine koydu yedi. Yine afra tafra. Desim parka götürdün diye bu ne trip böyle. İzin günümde dinlemedim yine ondan sinirliyim tabi dedi. Ben mi bozdum buzdolabının sanki dedim ben de. Neyse sabah işe gitti sabah arıyor pişkin pişkin arıyon bir de dedim. Napim çok seviyorum ararım tabi dedi. Çiçeklerim benim napıyo vs diyo. İşte kızlar sorunum dün çok kızgındım. Tartısmalarımız oluyo böyle arada hep ama iki lafına kanıp affediyorum. Yanlış mı yapıyorum. Dün çok kararlıydım. Bu sefer uzatcam hemen affetmicem diyodum. Yine suları koyverdim. Yanlış mı yapıyorum sizce?
Valla sinirlenince yorulunca bende sinirli olurum,abartılcak bir şey yok

''SÜREKLİ'' olarak size yorgunluktan yaşattığı stres ve ne söylediğini bilmeme durumu varsa , bir kere sizde oyle yapın sonra arayın güzel konuşun.. Bakalım nasıl karsılayacak..

aslında uzatılacak bırsey yok ben ertesı gune kalmaz unuturdum bıle bazen esıme sinirlenıyorum sesım yukselıyor o genelde susar car car yapan ben olurum kendı kendıme bır trıp atarım sonra nıye trıp attıgımı unuturum nolmusdu ya derım unutulur gecer

ıhanet ve sıddet olmadıgı surece hersey normal ve aşılır uzatmaya gerek yok

Back
X