Yanlis mi yapiyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaslar sevgilimle baska sehirlerde oturdugumuz icin msnde konusuoruz hergun
ve 2 senelikte iliskimiz var evlenmeyi dusunuoruz
Yazin yanina gittim 2 hafta kaldim ve birtakim sseyler yasadik ( tam iliski degil ama opusme fln ) ama suan tekrar sadece msnden gorusebilioruz yaza kdrda boyle devam etcek. Bende yaninda olamadiim icin yazarak tatmin etmeye calisiorum sevgilimi,
bazen cok acik ve erotik konusabiliorum. Sizce iyimi yapiorum kotumu ?? Bi sakincasi olurmu ?

:sm_confused:

bende ayrı şehirlerdeyim nişanlımlaa..genelde msn de konuşuyors,günde bi kaç kezde tel oluyor...arada gidip geliyorus birbirimize ama günübirlik oluyo..öpüşme falan yalnız kaldıgımız zamanlarda olmuştu.sadece bi buseden öteye gitmiyo yani....ama ne telde nede msnde öyle şeyler konuşmuyorus yani istememde oda istemedi şimdiye kdr..

aranızda olan seyler bence
sen ıstıosan o ıstıosa problem yok bence

kendini ona böyle malzeme etmeni istiyorsa ben olsam beni gerçekten seviyormu diye bir kez daha düşünürdüm. ben şahsen asla yapamam böyle birşey. bana saygısı kalmaz zamanla yapsam da..

İnanmıyorum size yaa nasıl böyle bişeye cesaret edersiniz bi erkeğin gözünde cinsel obje olarak görünmekten hoşnutmu duyarsınız bilmiyorum yani

Ben olsam tırsardım be güzelim..her genç evlenmeyi düşünüyo zaten sevgilisiyle..hadi olmadı evlilik..arkadşında tekrar tekrar okuyp tatmin olmak istiyosa ve kayıt yapıyosa senden gizli,sonra ayrılırsanız filan bunları şantaj olarak kullanırsa!! yani olmadık şeyler değil bunlar..bunları yaşayan genç kızlarda senin gibi evlilik düşünüyolardı ,sonsuz güveniyodu,asla yapmaz o diyolardı heralde..bence yeter bu kadar msn tatmin sohbetleri

arkadaslar ben yanlis anladiginizi dusunuorum sevgilim benden boyle bisy istemioki hatta eger istemiosan konusmayalim fln dio. Ama ben iliskiyi canli tuttugunu inaniorum acikcasi ilk adimlarida cogunlukla ben atiorum. yani iki senedir kendini bana sakliosa hic elimi tutamadan sarilamadan opemeden bence bukdrinida hakkedio diye dusunmustm.
ama sizlerinde dusuncelerinze saygi duyuorum

arkadaslar ben yanlis anladiginizi dusunuorum sevgilim benden boyle bisy istemioki hatta eger istemiosan konusmayalim fln dio. Ama ben iliskiyi canli tuttugunu inaniorum acikcasi ilk adimlarida cogunlukla ben atiorum. yani iki senedir kendini bana sakliosa hic elimi tutamadan sarilamadan opemeden bence bukdrinida hakkedio diye dusunmustm.
canım madem istemiyosan konuşmayalım diyor o zaman yapma. o kendini tutuyor ama sende tutuyorsun.onun ne ayrıcalığı var ki? madem yapmak istiyorsun bence bunu birebir yapmalısın.msnde falan hoş değil bence.ben kim olursa olsun babamın oğluna güvenmem.
benim nacizane fikrim bu :teselli:

Msn sohbetlerinde sevgilini orgazm etmenin ,ilişkini canlı tuttuğunu mu düşünüyosun??? bu şekilde hiçbişeyi canlı tutamazsın canım..ha tutulan bişey var ortada ama onun senle pek ilgisi yok şu durumda...Yaşın ufak belliki..

canım iki senedir elimi tutmadı felan diyosunda...yani yaptığının anlamı ne sen yapsanda yapmasanda yinede erkek arkadaşın kendini hep tatmin ediyordun merak etme...delikafadulden
bazı şeylerin gizemi olmalı...kız yada kadın olsun agır olmalı....

Bence gayet normal

Öyle abartılacak bir şey yok.Sonuçta cinsellik örtülü ödenek değil ki

Kaldı ki kadınların bu kadar ben yapmam,etmem diyenine de hiç inanmam :))

Normal olan ne?? Bence çok komik bi durum bu..msn de telefonda sex muhabbeti..yok üstümde şu var,indirdim,kaldırdım,şurdasın,geldin gittin filan...ne bu yaaa..hayır sexinde bi şerefi var be güzelim..onada saygı kalmadı artık..yaşanıcaksa paşalar gibi yaşanır tamam..ama böylesi harbiden çok komik..erkek her şekilde tatmin ediyo zaten kendini,orta okul sıralarında başlıyo onların serüven:)) senin yazılı yada sözlü tahriğin olmadan da boşalıyo mutlaka..msn filan tehlikeli işler..

yaptığını doğru bulmadım....ilişkimiz canlı kalsın demişsin....böyle canlı kalacaksa ......bu tür şeyler olmadanda ilişkiler canlı kalabilir...zaten kalmıyorsa o yaşadığınız ilişki değilmiş demektir....bende nişanlımla 3 yıldır farklı şshirlerdeyız....hiçde aklımdan böyle şeyler geçmedi...onunda... öyle bir yaklaşımı olsa o an ilişkimi hemen sorgularım......

konu acıp bizlere sorman bence cok gereksiz ve yanılış olmuuuş niyemi?
hani desenki bunu yapıyorum ama istemeden bana bi akıl verin vs
ama sen diyosunki isteyerek yapıyorum yani ortada aslıında sana verilebilecek bi cevap yok cevap sende
evet yanlış yapıyosun yapma desek dinlicekmisin hayır
çünki isteyerk yapıyosun ilikşkini canlı tuttuğunu sanıyosun
bence saçma ilişki böyle canlı kalmaz aşkla canlı kalır bu olay kendinden ödün vermektir ve bence gereksiz bi eylemdir
"bu kadrını hak ediyo" ne demek yaa dicek bişi bulamıyorum bu söze resmen cinsel obje gibi görmek kendini buu

Son düzenleme:
Newlife bu herkesin kendi fikridir
bende sizlerinde yorumunu ogrenmek istedim ve ogrendim saol seninde dusuncelerin yanlis oldugunundan yana saygi duyarim, ama bukdr agresif olmaya ve abatmaya gerek yok bence
neyse hayirli geceler

Bence bi mahsuru yok sende o da istiyosa no problem...kaydirigubbakcemile5

valla ne cesarett demekten baska bısey kalmıyo bana galıbaaaa

Newlife bu herkesin kendi fikridir
bende sizlerinde yorumunu ogrenmek istedim ve ogrendim saol seninde dusuncelerin yanlis oldugunundan yana saygi duyarim, ama bukdr agresif olmaya ve abatmaya gerek yok bence
neyse hayirli geceler

hayatım agresif değilim kesinlikle..yani hangi cümlemde varki agresiflik..tam tersi çok komik geldi bana bu durum..başına ilerde sorun olmasın diye söylüyorum ben..neler duyuyoruz,okuyoruz be güzelim..biraz temkinli adım atmak lazım..neyse..sana kolay gelsin..yorma fazla kendinikaydirigubbakcemile3

sana yanlis yapiyor oldugunu dusunduren ne peki?

hayatım bı sakıncası olurmu dıye sormussunnnn allah askınaa sana bı sakıncası yoksaaaa sen bu durumdan hosntsan bızım ıcınde bı problem yokkkk alan memnun satan memnunn bence sende ıneternet kurbalarından bırı olacaksınn webcam karsısında seksss ne tuaf gelıyo bana ve ben ıgrenıyorum bu tur seylerı ısıtınceee acıkcası sanna kolay gelksın cesaretıne hayran kaldım caıkcası

Back
X