Yanlis mi yapiyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen mutluysan sewgline güveniyosan sorun olmaz arada bi (çok abartmamk şartıyla) canm.
ama günler snra aranz bozulur ayrılmk zorunda kalırsnz flan(allah ayırmasn tabi) sonra pişman olcaksan yapma derim.görüşme sıklıgnz da pek az canm....

benm ilşkimde 2 senelik.geçn yaz konuşuoduk bzde tlfnda (ileri gtmiyoduk ama).ilk başta hoşuma gdyodu yalan degl ama şmdi çok saçma geliyo ve yapmıyorm bu tarz konşmalar.

ama canm burda aldgn tepkiler yüzüden pat dye sevgiline tavır alıp konuşmalrında bi soğukluk olmasn bence(bu konuda)
çünkü acaba benden sogudumu flan dye düşünür kanımca.eger knşmayo artk düşünmüyosan braz sevgiline belli et snra zmnla anlar konu açlmaz da zatn.

telde flan bi kaç seksi kelime insanı etkileyebilir ama orgazm olmasını saglamak gereksz...............

canım sen de hem doğru mu yapıyorum diye soruyorsun hem de olumsuz karşılayanları eleştiriyorsun?

Bilmiorum cnm en basinda yazilanlari fln okudunmu
Benim herkesin yorumuna saygim var
ama bazi kisiler olayi anlamadan cok sert ve onyargili davrandilar
Bu durumda kendimi korumak zorundaydim
ama Kimseyide kirdigimi dusunmuorum yani.
a.s.

Bilmiorum cnm en basinda yazilanlari fln okudunmu
Benim herkesin yorumuna saygim var
ama bazi kisiler olayi anlamadan cok sert ve onyargili davrandilar
Bu durumda kendimi korumak zorundaydim
ama Kimseyide kirdigimi dusunmuorum yani.
a.s.

tüm yorumları okudum, kimseyi kırdığından değil de öyle bir izlenim aldım canım, önemli değil. insanlar uyaracak tabi bu konuda seni, bir gözün görmediğini başka göz görebilir.

Yanlış ve doğru kişilere göre değişen bir şeydir...
Bunun doğru yada yanlış olduğunu sen kendi yaşantına göre bulmalısın..
Bunlar göreceli kavramlardır...
Sabit bir şekilde bu doğru bu yanlış denilemez konulardan yani...

arkadaslar ben yanlis anladiginizi dusunuorum sevgilim benden boyle bisy istemioki hatta eger istemiosan konusmayalim fln dio. Ama ben iliskiyi canli tuttugunu inaniorum acikcasi ilk adimlarida cogunlukla ben atiorum. yani iki senedir kendini bana sakliosa hic elimi tutamadan sarilamadan opemeden bence bukdrinida hakkedio diye dusunmustm.
ama sizlerinde dusuncelerinze saygi duyuorum

iyi madem sen ilişkiyi canlı tutmaya devam et
alan razıııı veren razı...
bana ne oluyor ki :delphin:

Son düzenleme:
Aranizda gecen konusmalari dogru bulsan, burda bunun tartismasini yapmazdin bence..

Icten ice demekki icini kemiren birseyler varki bizden akil danistin..benneyaptımki

Güzelim, ben olsam yapmam lakin sen yaparsin o yapar öbürü yapmaz bu herkezin kendi tercihi herkezin kendinle olan hesabidir...:delphin:

Sadece surda yanlissin, böyle yapmakla erkegimi elimde tutarim iliskimi canli tutarim kendimi iliskimi garantiye aldirim diye düsünme, esi ile her türlü tatmin olupta aldatan adamlar yokmu??:kahve:

Bunun garantisi yok..:delphin:

bence internet yazıları ve görüntülker delildir.. yapmamanı öneririm..

çünkü tutki artık seni kullanmak istiyoor yada seni bırakıcak.. elinde koz olarak kalır..

tehlikeli birşey yapıyorsun bnce..

kimse kimsenin cinsel tercihi konusunda yorum yapmamalı bence
yanlızca sınırını iyi belirle ki, gün gelip bu sana silah oalrak kullanılmasınnnn

arkadaslarım yorumlarınızı okudum....
sevgılıyken beraber yasanıyor....beraberken cınsellıkte yasanıyorsa ve adıda modernlık oluyorsa....
telefonda yapılıncamı ayıp oluyor anlamıyorum...
herkesın kendı hayatı...guven tabıkı zor hele bu devırde ama arkadasın guvenı varsa ...
basına ıyı yada kotu gelecek herseyede razıysa ...
teldede yapar msn dede...

Ya herkesin ici okdr kararmiski
hicbi olaya ii gozle bakilmio hmn yok guvenme denilio
ama neden biri cikipta sevmek gzl sev guven demio.
Tmm dogru bu devirde cok zor bulunuo ama hala gercek sevgilerde var yani.

iyi de madem böyle düşünüyorsun, neden yanlış mı yapıyorum diye başlık açtın güzelim? tamam o zaman gerçek sevgiler de var ve senin yaşadığın da bunlardan birisi, güven ve istediğini yap dersek mutlu olacaksın sanırım. soruyu içini rahatlatmak için mi yoksa gerçekten fikir danışmak için mi açtın, anlamıyorum ben.

Ya herkesin ici okdr kararmiski
hicbi olaya ii gozle bakilmio hmn yok guvenme denilio
ama neden biri cikipta sevmek gzl sev guven demio.
Tmm dogru bu devirde cok zor bulunuo ama hala gercek sevgilerde var yani.

canım şimdi senınde böyle acıklama yapman olmamıs....
madem sevgın gercek...ınanıyorsun guvenıyorsun....
aklınada kotu seyler gelmıyor....o zaman ne yapmak ıstersen onu yap....
herkes kendı fıkrını soylemış.....eger bır fıkır alıyım dıye actınsa ....
bazılar ayıp demıs bazıları senın hayatın demıs....
sende bunlardan yola cıkarak ilişkinı duzeltıceksen bu acıklamayı yapmıyacaktın bence....
yada yapılan yorumlara sessız kalıcaktın....
evet bu devırde guven zor elde edılıyor....
kımsede sana sevme dememış...bazı arkadaslar belkı agır seyler soylemış ama buraya konu actınsada ...
boyle yorumlar olucagınıda bılmelısın...
ve senın hayatın ne yapmak ıstersen onu yaparsın....ıyı yada kotu sonucları sana aıt..
eger sevıyorsan ve sevılıyorsan ne guzel mutluluklar bır omur boyu..

kuzum bu konu çok uzatıldı...bı kere konuyu acan ne amaçla açtı bılmıyorum.. yapılan bazı yorumlar cok yanlış ve gereksiz..bazılarıda çok anlamlı ve yerinde. bak güzelim burda hayat senın. sevgilin ve sen varsın. bence ileri gitmemek şartı ile herkes konusabılır.ama abartmamak şartı ile. elbette güven çok önemlı. ama duyuyoruz 50 yıllık evlı insanlar bile günü gelıo eşine senı sevmştm güvenmştm dıo. bence abartmadn anı yaşa...:delphin:

bak canım mad3em yoprumlarımızı beyenmedınn yanlıs mı yapıyorum dıye baslık acmıycaktınn onun yerıne ben sevgılımlee msnde cınsel anlamda chatlasıyorum varmı arnıuzdaaa bu skeılde ebnım gıbııı konsusan vss gıbı baslık acabılrıdın sen bızım yorumlaırmzıı sorudunnn vee yazındaaa bı nevııı yazıyle sevgılımıııı tatmın edıyorum dedınnnn halala bızdenn AFERİNNNNN SANAAA COK GUSELLL YAPMKMISSIN HATTA AZ BILEEE dememıszmı beklıyosın anlamadımmmm?????? HERKESIN YORUMUUU KENDINEE SAYGI DUYMANI BEKLIYORUMMM EGER YORUMLARA ACIK DEILSENEN KONU ACARKEN BNI KEZZZ DAHA DUSUNCEKSIN CANIMMM
bennn kendı yasam farkımdan konusaraktan soyluyorumm bu olayı yasamak bana terss ve eseplee kınarım yasıyanlarıdaa rabbım yasatmasındaa derımmm buyuk konusmuyorummm rabbıme duaa edıyorummm

Son düzenleme:
bak canım mad3em yoprumlarımızı beyenmedınn yanlıs mı yapıyorum dıye baslık acmıycaktınn onun yerıne ben sevgılımlee msnde cınsel anlamda chatlasıyorum varmı arnıuzdaaa bu skeılde ebnım gıbııı konsusan vss gıbı baslık acabılrıdın sen bızım yorumlaırmzıı sorudunnn vee yazındaaa bı nevııı yazıyle sevgılımıııı tatmın edıyorum dedınnnn halala bızdenn AFERİNNNNN SANAAA COK GUSELLL YAPMKMISSIN HATTA AZ BILEEE dememıszmı beklıyosın anlamadımmmm?????? HERKESIN YORUMUUU KENDINEE SAYGI DUYMANI BEKLIYORUMMM EGER YORUMLARA ACIK DEILSENEN KONU ACARKEN BNI KEZZZ DAHA DUSUNCEKSIN CANIMMM
bennn kendı yasam farkımdan konusaraktan soyluyorumm bu olayı yasamak bana terss ve eseplee kınarım yasıyanlarıdaa rabbım yasatmasındaa derımmm buyuk konusmuyorummm rabbıme duaa edıyorummm

konu açarken her söze açık olmak zorunda değildir insan,
misal sizin ettiğiniz hakaret gibi...
evet sormuş belki içi rahat olmadığından tecrübelerden yararlanmak istemiş,
yorumlara saygı duyulmasını bekliyorsunuz,
ama saygı çerçevesi içinde yorumlar yapmıyorsunuz:delphin:
kimsenin özelini bu şekilde eleştiremezsiniz diye düşünüyorum:delphin:

konu açarken her söze açık olmak zorunda değildir insan,
misal sizin ettiğiniz hakaret gibi...
evet sormuş belki içi rahat olmadığından tecrübelerden yararlanmak istemiş,
yorumlara saygı duyulmasını bekliyorsunuz,
ama saygı çerçevesi içinde yorumlar yapmıyorsunuz:delphin:
kimsenin özelini bu şekilde eleştiremezsiniz diye düşünüyorum:delphin:

hayatım sen onu n avukatımsısın bırakta kendı cevaplasınnnn herseye muhalefet olmaaa

hayatım sen onu n avukatımsısın bırakta kendı cevaplasınnnn herseye muhalefet olmaaa

burda kimse kimsenin avukatı değil,
ama görülen yorumlara kendi doğrularımla cevap veririm..
bana doğru geleni açıkca belirtirim,
kim olursa ne olursa olsun:delphin:
ayrıca muhalefet olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhaldee...

bence bu konu çok gereksiz ilgilenenlerin kilitlemesi gerek die düşünüorum:enbuyukkk:

burda kimse kimsenin avukatı değil,
ama görülen yorumlara kendi doğrularımla cevap veririm..
bana doğru geleni açıkca belirtirim,
kim olursa ne olursa olsun:delphin:
ayrıca muhalefet olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhaldee...

bak tatlım senın yuzunden banlanmaya hıc nıyetıum yok lutfen kendı ısıne bakk muhaalefetın ne oludugnu cok ıı bılıyorumm anlamnı bılmedıgım kelımeyıı uydurarak yazmıyorum heraldee ne kdar konu cvplamıssam her konumaa ter cevap vermıssın lutfen kendı ısnıze bakınızz eger yorumumu beganmıyrosanzı -rep ıle belırtınızz kısmenın konusnu batırmaya hakkınız yokkk lutfen

bak tatlım senın yuzunden banlanmaya hıc nıyetıum yok lutfen kendı ısıne bakk muhaalefetın ne oludugnu cok ıı bılıyorumm anlamnı bılmedıgım kelımeyıı uydurarak yazmıyorum heraldee ne kdar konu cvplamıssam her konumaa ter cevap vermıssın lutfen kendı ısnıze bakınızz eger yorumumu beganmıyrosanzı -rep ıle belırtınızz kısmenın konusnu batırmaya hakkınız yokkk lutfen

kimsenin konusunu kilitlemeye veya kapatmaya niyetim yok,
öylee bir şey de düşünmedim..
sadece sizin yorumlarınızı daha saygı çerçevesi içinde olmasını,
istediğimi söyledim evet - repin bende farkındayım hatırlatmanıza gerek yok,
ama istediğim zaman kullancağımında farkındayım:delphin:

Back
X