Yanlış mı yapmışım ?

Her zaman olan birşeyse sinirlenmekte haklısınız.Millet kendine kullanacak adam buldumu, suyunu çıkarana kadar kullanıyor.Eşiniz hayır demeyi biliyormuş aslında,neden sizin tepki vermenizi bekledi?

Selamın aleyküm Kızlar. Dün akşam eşim halı sahaya gidecekti. İşyerindeki arkadaşları ile. Gidecekleri yer evimize çok yakın. Gitmeden telefon geldi işyerindeki birisinin arabası yokmuş sen al diye onun evi ters yolu uzatıp ona gidecek sonra sahaya geri gelecek bnde çok sinirlendim . Evi merkezi otobüs ya da dolmuş binip çok rahat gelebilir. Neden insan kullanıyor ayağına gidemezsin o Zaman sende gitme dedim bu araba su yakmıyor . Hem alıp hem bitiminde eve bırakılacak beyfendi. Kızdım eşim de araba ile gitmedi bizim evin orada oturan arkadaşı ile gitti şimdi araba ile gidersem dönüşte Bırak derler reddemem dedi. O kişiyi de alamayacağını söyledi. Bende gidince karışmamam mı lazımdı dedim pişman oldum . Eşimde arabası ile gittiği arkadaşının maç parasını vermiş hak geçmesin diye . Karışmamam mı lasımdı Kızlar . Ama ben karışmasam gidip alıp bırakacaktı hep bunu yapıyorlar adam kullanmak değil mi bu da ?
Bence çok fazla karışmaya gerek yok bu konuda.. eşiniz de çocuk değil sonuçta . Biz kadınlar herşeye müdahale etmeyi seviyoruz malesef.. çokta sıkmaya bunlatmaya gerek yok bence..

Back
X