• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis mi yaptim yardim lutfen

mono roza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
109
39
28
36
Evliyim annemlere geldim 1 ayligina. Ve annemin komsusunun kizi 11 12 yaslarinda annesi calisiyor ve her gun okul disinda bizde aciksa bizden istiyor dersini bizde yapiyor. Ilk zamanlar gayet normal karsiladim seviyordum da ama bir sure sonra sikmaya basladi haftasonu haric haftanin 5 gunu gelmesi batmaya basladi halbuki zararsiz bir cocuk ama anneme rahatca bir sey bile soyleyemiyorum. Arada bir gelse amenna ama hergun olmasi sikti gercekten. Bende araya mesafe koydum muhabbet etmedim hatta surat bile yaptim vs.. o da anladi tabi cocuk demeyin.(simdiki cocuklar fenaaa) anlamasina ragmen yine gelmeye basladi bende evde odevlerini yap artik dedim gitmis annesine aglamis beni kovdu beni sevmiyor felan demis annesi beni aradi felan derken tatilimin icine ettiler benimde annemle aram bozuldu.

ya banada batardı acıkcası ben sevmiyorum o kadar abartı misafiri

Yani olmasa daha iyi olurmuş tabi. Keşke çocuktan önce annesine durustce soyleyebilseydin vaktim az annemle başbaşa kalmak istiyorum haftada 1-2 gün gelsin diye, onu da söylemek zordur gerçi ama bundan iyi olabilirdi. CÇocuğa minik bir hediye alıp annemi ozlemistim filan diye açıklama yapıp gönlünü alabilirsin

Niye geliyor ki annesi evde yok mu, size mi emanet etti vs? Saçma tabi ki.. Annesi de "kızım rahatsız mı ediyor acaba" diye düşünmeyip bir de sizi mi arıyor. Bu düşüncesiz anneler yüzünden zaten ne oluyorsa oluyor...

Sende oraya misafir olarak geçici bir süreliğine gitmişsin ama.
Annen rahatsız değildi demek ki seninle tartıştı. Keşke karısmasaydın.
Sen gideceksin onlar yüzyüze bakacak.
Annene söyleseydin o uygun bir yöntemle halledebilirdi.

Yok bence doğru hareket
Yarın öbür gün başına bir şey gelse sizden bilirler

Zarar vermiyorsa neden rahatsız oldunuz ki anlamadım seviyormuşsunuz da. Ben olsam bana bir zararı yoksa istediği kadar misafir edebilirim sanırım. Ama herkes farklı işte, senin evin ayrı değmez bence küçük çocuğun üzülmesine zaten gideceksin. Bence gönlünü al derim çocukların üzülmesine hiç dayanamam çünkü...

Anneniz bu durumu nasıl karşılıyor.etütler var,kızın annesi evde yoksa kızı etüte gitsin ödev yapsın.nefret ederim böyle düşüncesiz annelerden yani kızın annesi.yüzsüz bir de seni mi arıyor

. (?)

Bir noktayla yanlış yapıp yapmadığını bılemeyız herhalde..

Özet,

Arkadas annesine 1 aylığına tatile gitmiş.
fakat annesinin komsusu çalışıyormuş, okul çıkışlarında çocuguda konu sahibinin annesine geliyormuş.
ödevlerini orada yapıyormuş, annesi işten gelene kadar.
Konu sahibi bu durumdan rahatsız olup kıza git evinde yap ödevlerini deyince kızda aglayarak eve gidip annesine söylemiş,
konu sahibininde annesiyle arası bozulmuş.
dogru yapıp yapmadıgını soruyor.

Back
X