• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis mi yaptim yardim lutfen

Özet,

Arkadas annesine 1 aylığına tatile gitmiş.
fakat annesinin komsusu çalışıyormuş, okul çıkışlarında çocuguda konu sahibinin annesine geliyormuş.
ödevlerini orada yapıyormuş, annesi işten gelene kadar.
Konu sahibi bu durumdan rahatsız olup kıza git evinde yap ödevlerini deyince kızda aglayarak eve gidip annesine söylemiş,
konu sahibininde annesiyle arası bozulmuş.
dogru yapıp yapmadıgını soruyor.
konu sahıbıne sınır olmustum sımdı daha cok sınır oldum yahu
annesının mısafırınden kendısıne ne yanı
nıye kadıncagızı zor durumda bırakmıs allah allah..
hem annesının ısıne karısıyor hem konu sılıyor :63:

konu sahıbıne sınır olmustum sımdı daha cok sınır oldum yahu
annesının mısafırınden kendısıne ne yanı
nıye kadıncagızı zor durumda bırakmıs allah allah..
hem annesının ısıne karısıyor hem konu sılıyor :63:
Konuyu sildigim nerden cikti ben anlamadim ya araya bir sey ekleyecektim hepsi silindi bende suan tavrinizdan dolayi pisman oldum gercekten tekrar yazmak bile icimden gelmedi genel olarak yazdim. Bu art niyet nedir anlamis degilim ozelimimi doktum ki sileyim

Özet,

fakat annesinin komsusu çalışıyormuş, okul çıkışlarında çocuguda konu sahibinin annesine geliyormuş.
Konu sahibi bu durumdan rahatsız olup kıza git evinde yap ödevlerini deyince kızda aglayarak eve gidip annesine söylemiş,
Yok artık ya çok ayıp etmiş . Yazık kızcağıza.

konu düzenlenmiş o yüzden yorumlar garip olmuş.

annen bakmayı kabul ettiyse sen neden laf ediyorsun?

ayrıca konu sahibi çocuğa ne demiş kızlar,silmiş orasını çünkü?

Merhaba komsumuzun cocugu her gun bizde annesi calistigi icin ve bende rahatsiz oldugum icin annesi ve kendi annemle aram acildi siz nasil bakiyorsunuz bu duruma her gun evinize birinin gelmesini nasil karsilardiniz

ilk yazdıgın konuyla bu yazdıgın çok örtüşmüyor ama.
burada bize geliyor diyorsun, orada kendinde 1 aylığına annenlerde oldugunu söylemiştin.
neyse, kolay gelsin.

Konuyu sildigim nerden cikti ben anlamadim ya araya bir sey ekleyecektim hepsi silindi bende suan tavrinizdan dolayi pisman oldum gercekten tekrar yazmak bile icimden gelmedi genel olarak yazdim. Bu art niyet nedir anlamis degilim ozelimimi doktum ki sileyim
ustune bıde polemık cıkarmaya calıs...
cok guzel.
suclu benım kızlar :D
ayrıca konu oyle kazayla sılındı dıyelım nokta koyup duzenlemeyı bıtır deyıp kaydederkende mı anlamadın konunun sılındıgını
hepımız 5 yasımızda cocugun zekasına sahıbız cunku sende haklısın :D

konu düzenlenmiş o yüzden yorumlar garip olmuş.

annen bakmayı kabul ettiyse sen neden laf ediyorsun?

ayrıca konu sahibi çocuğa ne demiş kızlar,silmiş orasını çünkü?
Git kendı evinde çalış demiş.

Her gün sizde olan birini istemediğiniz için aranız açılmışsa bırakın açılsın..
Sizi düşünmeyen bir insan eksik oluversin hayatınızdan..

Özet,

Özet,

evet acımasız biri için gayet doğru bir hareket vicdanlı biri için ise çok yanlış.

konu sahibi karar versin.

çocuk için çok üzüldüm.

Merhaba komsumuzun cocugu her gun bizde annesi calistigi icin ve bende rahatsiz oldugum icin annesi ve kendi annemle aram acildi siz nasil bakiyorsunuz bu duruma her gun evinize birinin gelmesini nasil karsilardiniz
Hanı 1 aylığına gittiydin annenlere ?
Yanlış yaptığını sende anladın kı tepki almamk için değiştirdin.

Gercekten basligi actigima bin pisman oldum niyetimi nerden biliyorsunuz hakka giriyorsunuz daha da cevap vermeyecegim

konuyu silmeden uçtu mu kendi kendine? sadece . koyup onaylamışsınız işte.

her gün sizde mi? annenizde mi? annenizin evine gelen çocuğa neden karışıyorsun konu sahibi? haklı olmak içinde düzenleme yapmış konuya, allahım ya :27:

Gercekten basligi actigima bin pisman oldum niyetimi nerden biliyorsunuz hakka giriyorsunuz daha da cevap vermeyecegim

Güzel kardesim,
neden hakkına girelim, konuyu yazarken kendinde rahatsız oldun ve aslında yanlış yaptıgını anladın, ki buna ragmen ilk sayfada destekleyici yorumlarda aldıgın halde yumusatma yapmana gerek yoktu.
Hepsi bu kadar.

Özet,

:KK57::KK57: Çok ayıp ve çok VİCDANSIZCA!

valla bız senın hakkına gırmedıkde
sen o kucuk cocugun hakkına gırmıssın
;)
hak hukuk meselesı madem...

Yeni yazdığınız konu ile konu içeriği arasında çok fark var. Annesi çalışan bir çok çocuk var. Komşunuzun da anneniz ile arası iyi ise neden bırakmasın ki? O anneyi düşünsenize eti kemiğindedir belki de, mahcuptur ama elinden bir şey gelmeyebilir, bırakacak yeri yoktur. Yarın öbür gün aynı şeyi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Umarım da kalırsınız.

ayıp etmişiniz
eve gelen misafire asla öyle davranılmamalı
Zaten çocuk yani
ne sizden pasta börek mi istiyo yada sırtınız da mı taşıdınız da yoruldunuz
yalnız olmamak için belki de sizi sevdiğinden falan gelmiş
bu kötü bişey değil

Annenizin evine gelen çocuğa ne karışıyorsunuz? O evde yaşamıyorsunuz bile? çocuğun kalbini kırmışsınız ya çok ayıp. onun annesi meraklı sanki değil mi çocuğunu el kapısına bırakıp gitmeye.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya. çocuk oturduğu yerde ödev yapsa size ne zararı var.

Back
X