Yanlış mı yaptım ?

Bende bilmek istemiyordum ama öğrendim malesef :26: Benim babamda giderdi arkadaşları ile gezmeye çok nadiren ve 12 yi bırak 11 olmadan gelirdi. O yüzden alışık değilim böyle geç gelmelere alışamam da zaten alışmakta istemiyorum Erken gelmeyi öğrenecek yok başka yolu

Yanlış yapmadığımı sizin yorumlarınızdan birde sevgili kocişimin davranışlarından anladım Beni kaldırmadan işe gittiği için ayrıca kızmıştım. Öğleden sonra ablamla alışverişe çıktık ve koçişe haber vermedim. Normalde bir yere gideceğimizde mutlaka birbirimize söyleriz. İzin almak değil ama mutlaka haberimiz olur. Neyse bu sefer kızgın olduğum için söylemedim. Çarşıda baya bi takılmışız biz saate bir baktım 5 olmuş. 6:30 da eve geliyor. Evde gram yemek yok. Ben zaten aç değildim biz ablamla yemiştik ama koçişede kıyamıyorum işte. Hazır şeyleri de pek sık yemeyi sevmez. Daha 2 gün önce yemiştik o yüzden alamadım. Paşa paşa evime gittim saat oldu 6 ben gidene kadar. Yemek yapmaya başladım hazırladım bir şeyler biraz bekledi yemeğin pişmesini. Ben bu arada aldıklarımı serdim ortalığa görsün de neden haber vermedin desin diye bekliyorum. Yok çıtı çıkmıyor sormuyor. Ben dayanamadım çarşıya gittim dedim belli dedi. Haber verseydin dedi. Sende sabah beni kaldırsaydın dedim. Gece yanımda yatsaydın dedi. 12'den sonra gelmeseydin dedim. Sonra başladı Aşkım tamam haklısın bir daha geç gelmeyeceğim ama sende başka bir yerde yatmayacaksın hiç uyuyamadım, hep aklım sende kaldı, gelecektim yanına ama o kızgınlıkla istemezsin diye gelemedim dedi. Bende bir dahakine gel dedim Bir daha olmayacak dedi ve beni inandırdı ama olursa tavrımın ne olduğunu artık öğrendi sanırım bir daha olmayacak
Kızlar çok teşekkür ederim siz doğru yapmışsın deyip destek olmasaydınız ileri gittim deyip pes edecektim. Hepinize çok teşekkürler

Benim eşim Allah tan öyle bişey yapmıyo şuan aynı dönemlerde evlenmişiz seninle ama annemlere gittiğimizde erkek kardeşimle dışarı gidiyolar gece 2 ye 3 e kadar gelmiyolar kardeşimin arkadaşları 10 dan fazla hepsi aynı mahallede hepsini tanıyoruz ailecek düğünümede geldiler hepsi yani o yönden güvenim var ama ne zaman annemlere gitsek erkek kardeşim onu götürüyo gezip dolaşıp gelliyolar gece yarılarına kardeşim kızıncada bana diyoki millet kardeşiyle eşi iyi geçinsin gezsin ister sen bizi kıskanıyosun abla diyo yemedim kocanı diyo hehe

Benim eşimde tanıdığım bildiğim insanlarla çıkıyor ama yinede içim rahat olmuyor ne yapayım
Gerçi senin kardeşinle daha rahat olursun bana göre

Lütfen ne olursa olsun yataklarınızı ayırmayın.....Bizde çok şükür sorunsuz bir evlilik yaşıyoruz allah bozmasınayda yılda bir kavga ederiz o da tam olur geçenlerde yine tartışmışız eşim koltukta yatmaya kalktı zorla yatağa getirdim sarıldık öpüştük ve uyuduk sabaha gayet mutlu ve neşeli kalktık..Nolur şu yatak ayırma huyundan vazgeçin...

Eve geç gelmemesini anlarımda nasıl bir insan 10 yıl boyunca hiç bir arkadaşıyla dışarı çıkmaz.
Bir çay- kahve içmeye iki muhabbet etmeye gitmez şaşırdım doğrusu. Şahsen ben eşimin böyle olmasını istemem. Benden önce bir hayatı vardı bir çevresi arkadaşları vardı tabii ki onlarla zaman zaman çıkmalı kafasını dağıtmalı diye düşünüyorum. Keza fırsat buldukça gider tabi bu fırsatı ancak bir kaç ayda bir bulabiliyor işlerinin yoğunluğu sebebi ile. Bu arada 5 yıllık evliyim.

Aynen katılıyorum, tavır yapın , konuşmayın, yemek yapmayın ama ne olur yatak ayırmayın. Her zaman bu konuda olduğu gibi iyi sonuçlanmayabilir. Hele ki evlilik çok taze daha Allah korusunu araya bir soğukluk girdimi toparlamak zor olur. Ya eşinizde devam ettirip uzatsaydı ne olacaktı o zaman. Ya geri adım atacaktınız yada ortam iyice gerilecek ti.

Hoş bir şey değil kabul ediyorum. :78: Geç geldiği zamanlarda tavırda yaptım, konuşmadım da, yemekte yapmadım ama inanın değişmedi. Benim triplerimi sallamadı. Ya da özürler diledi affettim sonra yine aynı şeyleri yaptı. Ne yapayım belki böyle yola gelir dedim şuan da etkili oldu gibi gözüküyor ama kimseye örnek olmasın benim yaptığım hiç onaylamıyorum aslında ama bir şekilde tepki mi göstermek zorundaydım :26: Evet eşim çok farklı tepkide verebilirdi ama eşimi tanıyorum sonuçta neler yapıp yapmayacağını da az çok biliyorum. Fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum.

çok hoş ya Rabbim ağız tadınızı bozmasın yuvanızdan huzur eksik olmasın inşallah... ama eşinizin geç gelmesine tabiki göz yummayın bence fazlasıyla abartmış o kadar geç saatlere kadar evli olan erkek dışarda durmamalı

Amacım tartışma yaratmak değil ne olur yanlış anlamayın ama yazmadan geçemeyeceğim.
Madem eşinizin ne tepki vereceğini biliyorsunuz, neden yanlış mı yaptım acaba diye konu açıyorsunuz?
İnşallah bu sn olur, Rabbim kimseye huzursuzluk vermesin.

Son düzenleme:
yeni evli ve paylaşmak istemiş arkadaş:) okurken çok hoştu gülümsedim çok tatlı atışmışsınız iyi yapmışsınız ayrıca kararlılığınızı ortaya koyararak:)

erkek bunlar başı boş bırakmaya gelmez bilsin karşındakini

bence bi yanlış yapmışsınız, koltukta yatmayacaktınız, yatak odasında siz yatıp eşinizi koltuğa gönderecektiniz olmamış....

diyalog süperdi ..Allah daim etsin huzurunuzu

Yok yanlış anlamıyorum merakınızı anlıyorum. Eşimin az çok böyle bir şeyde nasıl tepki vereceğini biliyorum. Küs durmayı sevmediği için uzun sürmeyeceğini tahmin ediyordum. Ama sonuçta çok sert bir tepkide verebilirdi her zaman tahminlerim tutmuyor neticede. Birde konuyu uzatmamak için küslüğü bitirmesi benim doğru yaptığımın ya da yanlış yaptığımın göstergesi değil. Ben benim gibi olan var mı onların bu olayda tutumları ne olur onları da merak etmiştim. Umarım cevabım açıklayıcı olmuştur.

bence bi yanlış yapmışsınız, koltukta yatmayacaktınız, yatak odasında siz yatıp eşinizi koltuğa gönderecektiniz olmamış....

Haklısınız ama bunu yaptığımda ne yapıp eder yatağın bir köşesine sıkışır diye ben tercihimi koltuktan yana kullanmak zorunda kaldım. Neticede yataktan dışarı tekme yoluyla atacak halim yoktu Ama çok rahat bir koltuk takımı almışım kendimi ayrıca tebrik ettim

ne kadar tepkili olunursa olunsun ben yatağı terketmeyi pek doğru bulmuyorum...naçizane fikrim budur :):)

canım sonu tatlıya bağlanmış sevindim. ama bence bir dahaki sefere yatağını sakın ayırma çünkü eşin buna alışabilir. yokluğuna alışması da kötü olur. yanında uyu ama yüz verme

canım sonu tatlıya bağlanmış sevindim. ama bence bir dahaki sefere yatağını sakın ayırma çünkü eşin buna alışabilir. yokluğuna alışması da kötü olur. yanında uyu ama yüz verme

Yorumlarınız için teşekkürler. Bir daha ayrı yatmayı bende istemiyorum tabi ki. Ama sınırlarımı çok zorladı başka yapacak bir şey bırakmayınca böyle oldu.:26: Umarım bir daha bu tarz bir olayla karşılaşmam. Umarım hiç kimse karşılaşmaz. Herkes mutlu mesut huzurlu yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…