Yanlış mı yaptım ?

_swift_

Aşk = Eymen (05.12.2014)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
3.045
1.704
248
Kızlar bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. 8 aylık evliyim. Evliliğimizde bir problem yok çok şükür. Sadece maddi olarak ailesi yardım etmediği için eşime düşen alınacakların (düğün) borçlarını ödüyoruz onun dışında bir sıkıntımız yok. Gayet mutlu mesut ilerletiyoruz yaşantımızı. Eşim 2 hafta da bir arkadaşları ile maça ya da dışarı gezmeye gider. Ben gitmesine birşey demiyorum gerçi başlarda ona da kızıyordum ama haksız olduğumu anladım. Sonuçta arada bir çıkıp gezmesinde bir sakınca yok. Benim sorunum eve 12 ye kadar mutlaka gel. 12 den sonra dışar da olmanı istemiyorum desem de beni pek salladığı olmuyor. Bazen 1:30 bazen 2 nadiren (1-2 kez) 3:00 - 4:00 arası geldiği oldu. Bende bir daha 12'den sonra eve gelirsen ben koltukta yatarım ona göre dedim. Ciddiye almadı beni. Malum yeni evli sayılırız birbirimize sarılmadan uyayamıyoruz. Ama inadım inattır. Dün akşam 1:45 te eve geldi. Birşey yokmuş gibi öptü nasılsın falan dedi cevap verdim anladı tripli olduğumu. Hadi yatalım çok yorgunum dedi. Bende kalktım battaniyemi yastığımı aldım koltuğa uzandım. Burda mı yatıcaksın aşkım dedi. Ben sana ne söylemiştim aşkım dedim. Hadi gel dedi 1 kere. Hayır dedim sen bilirsin dedi ve yattı. Oda uyuyamadı bende uyuyamadım. Ama inattan da gitmedim yanına eşimde inattır hemde fazlası ile. Sabahta işe gitmeden beni uyandırır öyle giderdi bu sefer yüksek ses kullanarak uyanmamı sağladı kapı çarpmalar falan. Tabi uykum ağır olduğu için anlamaz diye hala uyuyormuş numarası yaptım. Merak ettim nasıl kaldıracağını beni. Sonuç mu KALDIRMADAN gitti beyimiz. Ki benimde işe gitmem lazımdı. Bunun içinde ayrıca kızdım. :84: Olanlar bunlar kızlar yanlış mı yapmışım size göre. :26: Sırf dediğim sözün arkasında durayım diye gitmedim yanına. Şimdi nasıl davranayım şaştım kaldım. Beklediğim tepkiyi vermedi. Ben yılışmasını özür dilerim aşkım demesini beklemiştim ama:18: Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

cnm inatci demisin kendimden biliyorum bende inatciyimdir asla özür dilemem(ki cok yanlis yapiyorum bunu da biliyorum)bence esini karsina al konus ben aksamlari yalniz kalmaktan korkuyorum bende aynisini sana yapsam senin tepkin ne olur falan diye Allah yardimcin olsun

Bence doğru yapmışsın...
Ben de aşırı halde inatçıyımdır. Hayır dediğim asla evet olmaz...
Tavrını koymakla iyi yapmışsın, lafının arkasında olduğunu anlamış en azından...
Belki bundan sonra o hatayı yapmaz...
Eli adamın gecenin2'sine 3'üne kadar dışarde ne işi var :S

Bence özür dilememe konusunun inatla alakası yok...
Bende de keçi inadı var ama eğer ben haksızsam mutlaka özür dilerim...
Ama haklıysam da özür dilenmeden affetmem...

Canım biz eşimle zaten bu konuyu konuştuk. Korkuyorum dedim ama öyle birşey ki dışarı çıktığı kişi teyzesinin oğlu eşini de bize bırakıyor (eşide arkadaşımdı zaten) birlikte bekliyoruz. Yanında birisi olunca da korkuyorum demek olmuyor ki. Özür dileme konusu farklı suçluysam özür dilerim ama haklıysam dilemesini beklerim.

Son düzenleme:

Kesinlikle ne işi var o saatte. Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.

Bence yerinde davranmışsın.Hoşnutsuzluğunu dile getirmişsin,şart koşmuşsun.Bu durumda geri adım atmak seni yine takmamasına yolaçar.Bu tutumunu devam ettirmeni öneririm.
Arkadaşları ile zaman geçirmek istemesi,spor yapıp deşarj olmak istemesi normal.Hadi maçtan sonra çay içtiler,sohbet ettiler diyelim.Ama bu kadar uzatıp geç kalması hoş değil.Evli bir erkek olduğunu ve eşinin onu evde dört gözle beklediğini idrak etmesi lazım.

Kesinlikle ne işi var o saatte. Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.

Rica ederim tatlım...
Bence o saatlere kadar dışarda olmasını bir şekilde engellemelisin...
En güzel yöntem de empati kurdurmak. Ben genellikle öyle yaparım...
Aynı şeyi senin de yaptığında onun da rahatsız olacağını düşünmesini sağla...

Tabi ki arkadaşları ile zaman geçirecek ama her şeyin bir oluru vardır. Zaten geri adım atmak istemiyorum. Nasılsa sonradan kabul ediyor deyip tekrarlamasına fırsat vermek istemiyorum.

Ha bir de şunu da ekleyeyim...
Nasıl başlarsa öyle gider...
Senin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda tavrını koyacağını bilsin...
Alışmasın kafasına göre davranmaya...

8 aydır empati kurduruyorum Canım dışarı çıktığı kişileri tanıyorum onlar da evli ama onların eşleri illa şu saatte gel diye diretmiyor. Onlar kafalarına göre takılıyor. Benim eşim onlar otururken kalmak zorunda kaldığı için zoruna gidiyor herhalde. Birde bilirsiniz erkekler kendi aralarında bak bak eşinin sözünü dinlermiş,hanım köylü gibi takılırlar ya acaba onları mı duymamak için kalkmıyor da beni sinir ediyor Dün akşam arkadaşları daha kalkmadan benimki ben gidiyorum işe gideceğim sabah demiş ve kalkmış Bir yandan da afferin dedim yavaş yavaş alışıyorsun ama yinede geç kaldın.

Ha bir de şunu da ekleyeyim...
Nasıl başlarsa öyle gider...
Senin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda tavrını koyacağını bilsin...
Alışmasın kafasına göre davranmaya...

Ona zaten çok dikkat ederim direkt tavrımı belli ederim. Anlar oda ablam der öyle her şeye tavır yapma diye. Eğer hoşuma gitmiyorsa konuştuğumda beni de anlamıyorsa tavır da yaparım başka şeylerde

ben nişanlıma hep şey derim senin yaptığın şeyler banada onları yapma hakkı verir...eğer sen arkadaşlarınla dışarı çıkma hakkını kendinde görüyorsan bende aynı hakka sahibimdir..eğer çıktığında geç kalma hakkın varsa benimde vardır..siz eşiniz geç kaldığında onun geç kalmasına karşılık karşı bir atak yaptınızmı acaba..

Evet haklısın düşüncelerinde ama ben öyle bir atak yapmadım. Malum gece 12'den sonra geldiği için o saatlerde yanımda ailem ya da eşim olmadan dışarıda pek bulunmam :26: Açıkçası düşünmedim değil bende çıkayım 12'den sonra geleyim diye ama gözüm yemedi Sebebi eşimin kızmasından korktuğumdan falan değil o saatte dışarıda yalnız olmaktan korktuğumdan Ben karşılık olarak onun yaptığı gibi evde onu yalnız bırakarak arkadaşlarımla vakit geçirdim ama saat çok geç olmadan döndüm doğal olarak benim rahatsız olduğum gibi o olmadı

Geç gelme huyundan vazgeçmesi çok zor. Sizi kaldırmadan gitmiş olmasını da uyandığınızı adı gibi bildiğine bağlıyorum. Bence kendi haline bırakın, hatta daha geç gel böyle çok rahat ediyorum evde yalnız deyin gıcık olsun.

Evet bu da güzel. Evde yalnızım daha güzel daha geç gel hatta hiç gelme Sallamamak belki aklını başına getirir bilemiyorum ki.

çok merak ettim sabahın 3 üne kadar napıyorlar?insanın aklına birsürü şey geliyo valla?bence onun geç geleceği günlerde al pijamanı git annenin evine ya da kendine evde parti ver.birsürü şey hazırla abur cubur yiyecek vs al dvd ni koy ooooh.....çatlat yani.sen olmasan da ben mutluyum hemde daha çok gibisinden...umursama yani.şimdi sen böyle yaptıkça kendini bi halt zanneder bu erkekler.ama şu da var 10 yıllık evliyim eşim daha birkez bile arkadaşlarıyla çıkmadı.eve hiç geç gelmedi keyfi olarak.o yüzden bu duyguyu bilemeyecem bilmek de istemem valla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…