cnm inatci demisin kendimden biliyorum bende inatciyimdir asla özür dilemem(ki cok yanlis yapiyorum bunu da biliyorum)bence esini karsina al konus ben aksamlari yalniz kalmaktan korkuyorum bende aynisini sana yapsam senin tepkin ne olur falan diye Allah yardimcin olsun
cnm inatci demisin kendimden biliyorum bende inatciyimdir asla özür dilemem(ki cok yanlis yapiyorum bunu da biliyorum)bence esini karsina al konus ben aksamlari yalniz kalmaktan korkuyorum bende aynisini sana yapsam senin tepkin ne olur falan diye Allah yardimcin olsun
Bence doğru yapmışsın...
Ben de aşırı halde inatçıyımdır. Hayır dediğim asla evet olmaz...
Tavrını koymakla iyi yapmışsın, lafının arkasında olduğunu anlamış en azından...
Belki bundan sonra o hatayı yapmaz...
Eli adamın gecenin2'sine 3'üne kadar dışarde ne işi var :S
Kesinlikle ne işi var o saatte. Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.
Bence yerinde davranmışsın.Hoşnutsuzluğunu dile getirmişsin,şart koşmuşsun.Bu durumda geri adım atmak seni yine takmamasına yolaçar.Bu tutumunu devam ettirmeni öneririm.
Arkadaşları ile zaman geçirmek istemesi,spor yapıp deşarj olmak istemesi normal.Hadi maçtan sonra çay içtiler,sohbet ettiler diyelim.Ama bu kadar uzatıp geç kalması hoş değil.Evli bir erkek olduğunu ve eşinin onu evde dört gözle beklediğini idrak etmesi lazım.
Rica ederim tatlım...
Bence o saatlere kadar dışarda olmasını bir şekilde engellemelisin...
En güzel yöntem de empati kurdurmak. Ben genellikle öyle yaparım...
Aynı şeyi senin de yaptığında onun da rahatsız olacağını düşünmesini sağla...
Ha bir de şunu da ekleyeyim...
Nasıl başlarsa öyle gider...
Senin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda tavrını koyacağını bilsin...
Alışmasın kafasına göre davranmaya...
ben nişanlıma hep şey derim senin yaptığın şeyler banada onları yapma hakkı verir...eğer sen arkadaşlarınla dışarı çıkma hakkını kendinde görüyorsan bende aynı hakka sahibimdir..eğer çıktığında geç kalma hakkın varsa benimde vardır..siz eşiniz geç kaldığında onun geç kalmasına karşılık karşı bir atak yaptınızmı acaba..
Geç gelme huyundan vazgeçmesi çok zor. Sizi kaldırmadan gitmiş olmasını da uyandığınızı adı gibi bildiğine bağlıyorum. Bence kendi haline bırakın, hatta daha geç gel böyle çok rahat ediyorum evde yalnız deyin gıcık olsun.
o kadar kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?