• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yorumluyorum acaba?

En ufak bir bosluktan sızabikiyor bu organizmalar.Buz gibi olmak lazim.Yani şen bir kahkaha atamazsin esprili bir cumle kuramazsin abili kardesimli konusmazsan firsat vermis olursun cunku o kafasinda hep bi ihtimalle yasar.Gunaydin yerine iyi gunler , görüsuruz yerine hoscakalinli cumleler kurulmali aradaki mesafe her daim korunmali aksi taktirde bir kez samimi bir sohbet gecse hemen yuz bulurlar bundan bir suru mana cikarip sonucunda yilismaya baslarlar.

buna benzer bir olay başıma geldi.işyerinden benim üstüm konumunda birini aramıştım haftaiçi bir sabah işle alakalı birşey sormam gerekiyordu.kendisi de iş için seyahatteydi.normal iş güç sordum kapatıyordum.sen nasılsın diyip muhabbeti bana çevirmeye başladı sonra ben kısa kesip kapattım.bende suratsız bi tip değilim insanlarla şakalaşıp muhabbet etmeyi severim.işyerinde de denk geldiğimizde şakalaşıyordum.ama hata ediyormuşum.adam bana aşık olduğunu söyledi daha sonraları.yani baştan taviz vermemek gerekiyor.benim ilk iş tecrübem olduğu için meseleyi çakana kadar zaman geçti.ama sizin olayınız için net bi şekilde söyleyebilirim ki yanlış anlamamışsınız adam size asılıyor.aman diyim..

Bence kesinlikle sizi yoklamış ve biraz laubali bir tavır göstermiş sonrasında. Soğuk ve mesafeli durun, anlayacaktır. İnsan gündelik normal muhabbet de edemeyecek artık, gayet masumane ve gündelik olarak keyifler yerindeymiş yazmışsınız bundan bile bir fırsat çıkarıp seni de götüreyim demiş. Hiç hoş bir şey değil, üstelik evli barklı adam. Kahve hakkında ben de isterim falan demesi de öyle. Bence durduk yere yazdığı mesajlara cevap yazmayın, yalnızca iş için olanlara cevap verin.

Bazı erkekler yürüyen abaza gibi ışık gördümü direk yapışıyor işte
Keşke ilk senide götüreyim dediğin de ''ne münasebet'' deseydiniz belki tepkinizi anlar sonraki mesajlarda gevşemezdi.

Ay münasebetsiz hadsiz.. benim de başıma geldi buna benzer olaylar.. müdür evli çocuklu benden 10 15 yaş falan büyüktü sanırım.. bigün tutturdu bulunduğumuz yere 30 40 km mesafe bi yerde köfte yiyelim diye neymiş meşhurmuş.. yok sinemaya gidelim bilmem ne. Ondan hariç bi müdür daha vardı 3ümüze dair planlar yaparlardı kendi çaplarında. Arada eşi gelirdi hiç konduramamıştım o yüzden. Arkadaşımın eşi de çalıştığım yerdeydi ve bana bu pislik sana asılıyo sakın yüz verme demişti istifa etmiştim bende..

Olayın içindeyken insan anlayamıyo. Sağolsun arkadaşımın eşi açtı gözümü. Şu an bile yazarken nasıl ayıkmamışım ben diyorum.. bu sebepten abarttığınızı düşünmüyorum 2 dakikada cıvıyıp içindeki hanzoyu çıkartmış.. gayet resmi davranın derim ben

Cevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.
Gene iyi cevap vermissiniz. Sizin guler yuzunuzu anlayamamis belli. Sallamayim bile. Ne tiksinc herifler var ya

Adamina gore muamele yapmak en iyisi.

Iste sen herkese guler yuzlusundur ama niyeti bozuk olan kendi sahsina ozel sanir.

Bundan sonra ciddi bir tavir takinmak is meseleleri disinda muhabbetlere girmemek en iyisi.

Yazik karisina cocuguna.

Cevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.
oooo basbaya devam etmiş asılmaya! sende hiçbir kusurlu hareket göremedim, her mesajında kendine gel haddini bil demişsin alttan alttan ama karşındaki hayvanmış.... ben olsam meraba merabadan fazla konuşmam bundan sonra. kes at gülme ciddiye alma konuşmalarını, muhabbete girmeye çalıştığında sinek mi vızıldıyor edalarında takıl.

Evet ya. Beni olmadığım bir karaktere dönüştürecekler. Teyzem yıllarca inşaat sektörünce çalıştı, hep erkeklerle ustalarla muhatap oldu ve normal konuşurken bile kaşlarını çatardı. Bir gün dedi ki "ben iş yerinde böyle davranmak zorundayım, yoksa işler yürümez. Zamanla karakterime de oturdu erkek gibi oldum. " Şimdi anlıyorum sebebini...
En iyisini yapmış. ben odadaki sandalyeleri bile kaldirttim. Bir tane var şu an. Yeni gelen biri vardı. derdini anlatacak baktım oturmaya kalktı. sadece baktım söylediği hiç bir şeye cevap vermedim. baktım kalktı.
kapıyı vurmadan girmelerine asla izin vermeyin senli benli konuşmalarına izin vermeyin. telefonlarını açmayın mesaj yazsinlar. gereksiz samimiyet girişimlerini direk tersleyin. Çünkü bu tip kişilere kibar olmaya çalışmak gereksiz. beyinleri nasıl çalışıyor anlamak imkansız.

Demekki oyle olmak gerekiyor gercekten cok dogru soylemis . Ama bende konuskanim mesela oyle fazla ciddi hicbir zaman olamiyorum .(. Oyle olmam icin biriyle basbaya kus olmam gerekir hele ki iste konusma ihtiyacimin hepsini orda karsiliyorum hrld .)) .

Ben de fazla iyi niyetliyim sanırım, "adam evli olduğunu bildiğim halde bana yanaşmaya çalışmaz yahu, suratsız olmama gerek yok" diye diye yanlış anlaşılıyorum. Bu kadarı da olmaz dediğim her şey oluyor söz konusu erkekler olunca :)

Dengesiz adam gerçekten hangi cesaretle söylemiş merak ettim . Neyse pazartesi de bundan sonra da son derece mesafeli ol tavrın her zaman net olsun. Umarım bir daha aynı şeyi yapamaz

Akşam mesaj atmış "yenge ve çocuklar nasıl" dedim, gördü cevap vermedi :):):)

iyi bir gidisat degil. Mesafeni koyup kalabalikta bile gorusmeyin. Adam niyeti bozmus belli

Yarın kesinlikle öyle davranacağım, umarım anlar ve utanır

Gayet normal,kafani takma sakin kendine. Sansini denemis o tek hucreli. Avcunu yalar

Çok teşekkür ederim. En sinir olduğum nokta kendinde bu haddi bulması zaten

Oyle galiba..

Iyy insanin tüyleri diken diken oluyor.Ben de yasadim

Çok sinir bozucu gerçekten

İlk bir araya gelişinizde sert bir bakış atın
Sonra hiç bir şey olmamış gibi davranın
O da muallakta kalır ama yine de tekrar etmeye cesaret bulamaz

Evet önce soğuk yapıp sonra iş meseleleri harici görmezden gelmeyi deneyeceğim, sağolun

sizin laf olsun diye söylediğiniz "ooh keyifler yerinde" cümlesi adama resmen umut kapısı olmuş.
tutunmuş oraya, asılmış bırakmamış resmen.
bu tür davranışlara maruz kalan her Türk kadını gibi kendinizi sorgulamışsınız hemen. ne üzücü.
insanlıktan anlamayana insan değilmiş gibi davranın lütfen.
ben de inşaatçılarla 10 seneye yakındır çalışıyorum, çok iyi anlıyorum sizi.
sırf orada bulunmanız bile kimisi için sizin her şeye açık olduğunuzu ifade ediyor.
"yoksa bir kadın erkekler içinde olan bir mesleği niye tercih etsin"
neyse, daha fazla yazıp kendi sinirlerimi de sizinkileri de zıplatmıyım. bu mevzu çok uzar.

Çok teşekkür ederim mesajınızı çok sevdim. Kesinlikle öyle, sıradan bir gülücükten bile feci anlamlar çıkaran türk erkeği bizim ayarlarımızı bozdu maalesef.

Bence çok soğuk ve mesafeli olun sinir bozucu olmuş bu olay. Fotoğraf atması bile saçma zaten iyiniyetinizden mesaj atmışsınız ama anlamaz işte böyle insanlar. Bırakın güler yüzlü demesinler soğuk nemrut desinler en azından siniriniz bozulmaz

Back
X