- 17 Aralık 2012
- 94
- 96
- 98
- Konu Sahibi gecmisgelecek
-
üzülmüyorum, üzüldüğüm tek konu zamanımı boşa harcamaları.Üzüldüğüne değmez, çünkü muhtemelen senin hiç bir yalnışın yok. Bu tip adamlardan o kadar çok varki artık, hiçbir sorumluluk almadan, hiç bişey vaad etmeden, her gülden koklamak isteyen bir sürü erkek dolaşıyor sokaklarda. Eee onlara aradığını veren bayanlarda çok; arabası parası olsun...yiyim, gezeyim takılayım modunda. Sana da bu tipler denk gelmiş. Adam gibi adam 50 de 1 anca çıkar zaten. Sen önüne bak, takılma böyle şeylere.
ayy tespitne bayıldım :) özgüvenim yüksek karşımdaki insanda bunu farkediyor sanırım ondan kaçıyorlarYani tercüme edeyim.
Zekisin seninle bir şeyler yaşamak isterim seni kandıramam saf kızlar gibi.
Güzelsin derken de en ufak bir hatam da gidebilme ihtimalin yüksek sonuçta elini sallasan ellisi gibi düşünmüş olabilir.
Ya da erkek bu çok detaylı düşünmez aptaldır büyük ihtimal.
söylediği cümle bahane kesinlikle..bir insan "ben seni haketmiyorum" diye kendi kendini aşağılar mı? bu laf buna çıkıyor resmen ve aslında erkeklerin kaçış bahanesinde ilk 3 girer.merhaba kızlar,
size sorum şu; hayatımda kimse yok ve olması içinde çabalamıyorum. ama her defasında biri karşıma çıkıyor düşünmediğimi söylediğim halde uğraşıyor hayatıma girmeye çalışıyor. bende o zaman arkadaşlarımında baskısıyla sevgili gibi değilde karşımdakini tanımaya çalışıyorum ve sonuç " sen çok güzel bi kızsın çok ta zekisin ama ben seni üzerim" bu sözü o kadar çok duyuyorum ki acaba nerde yanlış yapıyorum
"Ben seni üzerim" cümlesinin altında özgüven eksikliği yatıyor bence, erkeklerin çoğu eziktir ama karşısındaki kızın naifliğini kullanarak egosunu şişirir seni kandıramadığı için de ezikliğini bastırmaya çalışarak kibar ayağına yatıyorlarmerhaba kızlar,
size sorum şu; hayatımda kimse yok ve olması içinde çabalamıyorum. ama her defasında biri karşıma çıkıyor düşünmediğimi söylediğim halde uğraşıyor hayatıma girmeye çalışıyor. bende o zaman arkadaşlarımında baskısıyla sevgili gibi değilde karşımdakini tanımaya çalışıyorum ve sonuç " sen çok güzel bi kızsın çok ta zekisin ama ben seni üzerim" bu sözü o kadar çok duyuyorum ki acaba nerde yanlış yapıyorum
doğru insan çıkar boşver
her önüme gelene şans vermiyorum bu yüzden aldığım tepkiler beni şaşırtıyor. arkadaşlarımın ısrarı dediğim ise karşımdaki insanı tanıdıklarından konuşmamı görüşmemi istiyorlar. güzellik ya da başarı bunları ben sölemiyorum klasik erkek lafları elde etmek için kullanılan sözler bununda farkındayım.söylediği cümle bahane kesinlikle..bir insan "ben seni haketmiyorum" diye kendi kendini aşağılar mı? bu laf buna çıkıyor resmen ve aslında erkeklerin kaçış bahanesinde ilk 3 girer.
herkesin aynı tepkiyi vermesi tuhaf. Ama sen başarılı olabilirsin, güzel de olabilirsin ama bunlardan daha önemli bir şey var karizma.
Arkadaşlarının ısrarıyla her önüne gelene şans veriyorsan "hayır" demeyi bilmiyorsun ya da kendine güvenin yok ya da kararsız bir insansın.
bu diğer özelliklerini de etkiliyordur. erkek de ilk başta görüntüne kapılıyor sonra beklediği gibi olmuyor olablir.
her önüme gelene şans vermiyorum canımZaman geçiriyorlar, her önüne gelene şans verme.
Doğru kişi illaki çıkar karşına, ama herkese evet dersen çıkması biraz zor olur.
Bazen dışarıdan bakan 3.gözler hataları daha iyi görür.her önüme gelene şans vermiyorum bu yüzden aldığım tepkiler beni şaşırtıyor. arkadaşlarımın ısrarı dediğim ise karşımdaki insanı tanıdıklarından konuşmamı görüşmemi istiyorlar. güzellik ya da başarı bunları ben sölemiyorum klasik erkek lafları elde etmek için kullanılan sözler bununda farkındayım.
benim karakterim baskınmış karşımdaki de bunu kaldıramıyormuşBazen dışarıdan bakan 3.gözler hataları daha iyi görür.
Arkadaşlarının yorumları ne bu konuda?
her erkek mi?benim karakterim baskınmış karşımdaki de bunu kaldıramıyormuş
:) :) yok yaa o kadar da değil. her erkek değil tabiki de. sanırım hoşuna gidecek erkek çıkmadı karşımaher erkek mi?
aksine bazı erkeklerin hoşuna bile gider.
ha hanım ağa gibi belimde 14 lüyle geziyorum dersen o başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?