Yanlış olduğunu bile bile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.556
548
Kızlar yardım edin :(
Düğünümüze çok az kaldı. Saçma sapan bir konu bilezik takı konusu bizi geriyor. Ben o konu açılınca olmadığım bir kişiye dönüşüyorum.
İstediğim sayıdan az takılacak olması canımı sıkıyor. Yanlış olduğunu bile bile neden böyle hissediyorum ki.... Bilezik sayısı vermenin bile ayıp saçma olduğunu düşünen bir insandım oysaki. Birilerini mi kınadım bilmiyorum.
Sonra da seviyemi düşürdüğüm için kendime kızıyorum şu an olduğu gibi, kendimi yiyorum....

Yapma kendine bunu. Lütfen olmadığın birine dönüşme aptal adetler yüzünden. Akrabaların yada ailenin gazına mı geliyorsun acaba?
Galiba arkadaşlarımla filan kendimi kıyaslıyorum. İnstagramı kapattım bu akşam kaldırdım komple. Birilerinin gösterişli hayatı beni etkilemesin diye. İster istemez etkiliyormuş çünkü.

Bilezik sayisi (esitdegildir) sana verilen deger . Dugunden zevk alacaginiza neden sayilara takiliyorsunuz gercekten anlamiyorum.
Bn de öyle düşünürdüm ama şu an içimde bir ses önemsenmediğimi aptal yerine konduğumu filan söylüyor. Böyle olunca sinirleniyorum saçma konuşuyorum. Beni mutlu etmeye çalışan adamın da gereksiz canını sıkıyorum.

Neden hep zavallı erkekler kadınlara bilezik almalı?

Şu adetlerin çoğunu yok edesim var..

Kendimi bileziğe satmış gibi hissederdim bunu nışanlıma söylemiş olsam..
İşte biz de konuştuk bu konuyu biraz gerildik. Telefonu kapatınca da kendime o kadar kızdım ki seviyeni nasıl bu kadar düşürebilirsin diye. Başıma ağrı girdi ıyumam gerek uyuyamıyorum...

Kızlar yardım edin :KK43:
Düğünümüze çok az kaldı. Saçma sapan bir konu bilezik takı konusu bizi geriyor. Ben o konu açılınca olmadığım bir kişiye dönüşüyorum.
İstediğim sayıdan az takılacak olması canımı sıkıyor. Yanlış olduğunu bile bile neden böyle hissediyorum ki.... Bilezik sayısı vermenin bile ayıp saçma olduğunu düşünen bir insandım oysaki. Birilerini mi kınadım bilmiyorum.
Sonra da seviyemi düşürdüğüm için kendime kızıyorum şu an olduğu gibi, kendimi yiyorum....
Bileziğin sayısına laf edebildikten sonra nişanlının yüzüne nasıl bakabiliyorsun?

Bileziğin sayısına laf edebildikten sonra nişanlının yüzüne nasıl bakabiliyorsun?
Zaten foruma bu konuyu açmamın sebebi bileziğin az olması değil, böyle bir şeye takılabiliyor olmam. Çok pişman oldum bir daha bu konuyu açmayalım dedim.

Kaç tane istedin karşı taraf kaç tane alacak merak ettim .
Bir arkadaşım ne kadar çok takı takılırsa o kadar değer verilirmiş derdi ve bu düşünse bana çok yanlış geliyor. Yapmayın bu günlerinizi böyle saçma şeylerle doldurmayın.

Kaç tane istedin karşı taraf kaç tane alacak merak ettim .
Bir arkadaşım ne kadar çok takı takılırsa o kadar değer verilirmiş derdi ve bu düşünse bana çok yanlış geliyor. Yapmayın bu günlerinizi böyle saçma şeylerle doldurmayın.
Şöyle söylim merak ettiyseniz. Nişan düğün toplamda 100 gr yapmıyor. Saçma olduğunu biliyorum işin komiği bir kez bile takacak değilim belki de. Ama nefsime yenik düştüm işte gerildik boş yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X