yanlış seçimmi (nişanlım)

Al karsına konus tekrar. Düsünsene eve gelince böyle oldugunu...
Annemi cok sucliyorum..söz dedi diretti oldu nişan bu yil olcakti ailesinin durumu yoktu anlasmistik annemde biliyordu..tmm kizim söz yeterli dedi sözden sonra nişan diye diretti hemen oldu hemde salonda dügün gibi istedi..hep sorunlu oldu acele oldu yıprandik..yüzük atmak cok zormus

Askerligi var daha..dugunde 2 yil sonraya anca.kopma noktssini bekliyorum.rabbim mutsuz olcaksam hic oldurmasin

Annen kendini düsünmüs, laf gelir diye bencillik etmis. Ayrıca gösteris meraklısı. Milletin ne dedigi cok önemli annen icin anladıgım kadarıyla. Bu konularda aileleri fazla dinlememek lazım.
Konus eger cidden sevgin varsa bir kez daha, kırmadan tatlı dille. Sonra baktın olmuyor, yüzügü ver eline. Gerci o da zor bu kadar seyden sonra...Ama en azı tepkini koy ilk. Uzak dur, arama sorma. Gelince gidip yanına oturma hos geldin de iceri gec. Bırak orada tv izlesin. Bir süre sonra baktın gene aynı, artık yapacak bir sey yok, ayrıl. Evlenince buradaki bdv konularından birini acarsın yoksa.
Bir de ne mezunusun bilmiyorum, ama sınavlara hazırlan madem orada iş yok.

Tavir alinca üstüme dusuyo en azindan aramalar sıklasıyor ama fikirler ayni tabi..biraz cekicem kendimi

Tavir alinca üstüme dusuyo en azindan aramalar sıklasıyor ama fikirler ayni tabi..biraz cekicem kendimi

Biraz cekme baya cek, en azı bunları düsünmezsin. Biraz kafan rahat olur. Gerci uzak kalınca da soguyor insan.
Allah yardımcın ola.

Biraz cekme baya cek, en azı bunları düsünmezsin. Biraz kafan rahat olur. Gerci uzak kalınca da soguyor insan.
Allah yardımcın ola.
Oyle bi insan oldumki sürekli sinirliyimen ufacik seyde bagiriyorum aksi suratsiz..eskiden kirmazdim kimseyi hep içime atardim.tahammulsuzluk başladi..ona karsi daoyleyim.soguklugumu hep soyler guzel seyler diyemiyorum icimdrn gelmio

Oyle bi insan oldumki sürekli sinirliyimen ufacik seyde bagiriyorum aksi suratsiz..eskiden kirmazdim kimseyi hep içime atardim.tahammulsuzluk başladi..ona karsi daoyleyim.soguklugumu hep soyler guzel seyler diyemiyorum icimdrn gelmio

Öyle olman normal, insanın morali bozukken öyle oluyor...

Bence gala sizi seviyor da hersey cok aceleye gelmiş. Biraz emrivaki olmys.Maddi sikinti, askerlik, is onu cok bunaltmis. Bu talihsiz sözleri bu yuzden kullanmis bence.

Eğer sevmediğinizi sevilmediginizi düşünüyorsanız ayrilmalisiniz. Size acik acik evlenince olacaklari söylemiş; kaldiramatacaksaniz, iyi dusunun.

bosanmak daha zor yuzuk atmaya cesaret edemedim zamaninda, bosanma sureci daha beter hirpaladi..

Deve. Deve.
Devenin hörgücüne oturtmuşlar seni yedi ayda.
Yedi ay dediğin ne anacım, insanlar birbirini tanımak için aynı evde senelerce uğraşıyor.
Sen o hörgüçlerde su depoluyo zannetmişsin haklı olarak, fakat depoladığı vıcık vıcık yağmış meğersem.
Klasik bilgi yanlışına düşmüşsün yani.
Arap prensesi filan olacağın yok senin anlayacağın, bi an önce aşşa inmende fayda var.
Daha gençsin,yeni bi öküz bulursun, at bulursun, en azından deve gibi ikiyüzlü olmaz. Dert etme.

ya bi daha düşündüm de, adam haklı gibi.
bu evliliği o istememiş ki. anneniz istemiş, siz de kabullenmişsiniz. ne bekliyorsunuz ki?

Sizin neydi problem..yabi nişanliyken sorun gorup cesaret edemeyip evlenince probleme donusen sey neydi
konularimda var :) bizim sorun basta ailesi, onlarin bizans oyunlari ve eski eşin kompleks ve takintilariydi ve zaman gectikce daha kotuye gitti..

Valla canm genel halinizi bilemiorum ama evlilik zor iş, nişanlına da bunun yükü binmiş olabilir. Bizde nişanlıyken ben işin duygulu tarafındayken, nişanlım ya hiç düşünmüonmu naaıl olxak eşyaysı düğündü falan der dururdu. Onlar biraz daha maddi zorlukları falan düşünüyorlar.nişanlım bana hayallerime ortaklık etmeyince kızıyordum istemiorsun sevmiorsun die. Bigün adam bana bi döküldü haklıymış. İçinde bulunduğu durumu anlattı, hislerini, evimiz olsun die naaıl çalışıorum görmüyormusun falan. O dönemde zor bi işte yoğun çalışıyordu. Hatta sonra düğüne 3 ay kala ikimizde işten çıkarıldık. O gün anladım onu. O an başladı çünkü ekonomik kaygılar. Neyse uzatmim zor günler geçirdik şimdi çok şükür evliyiz. Demem o ki erkekler biraz daha bardağın boş kısmına takılıorlat nasıl dolar diye. Eğer diğer zamanlarda normalse, hani herdaim değilsr bile arada o hayallerine ortaksa, ve en önemlisi onun doğru insan olduğunu hissediorsan bence vazgeçme hemen. Evet evvlenmek çok zor ama sevdipin insan için çabalamaya değiyor.

Hepsi aynı yüzüğü takana kadar deli divane.. yüzükten sonra odun.

Sen yine hayalerini kur. Evlenirsen de nasıl istiyorsan öyle yap .. zaten süslü püslü görünce seni eşin ..dayanamaz. Bütün dertleri bi kenara bırakır ..yaaa öyle.

kesinlikle sıfırdan başlamaktan korkma sen bu adama bir ömrünü nasıl emanet edeceksin ? dünyaya bir daha mı gelecesin ? şu giden canım günleri geri döndürebilir misin ? bu şimdiden böyleyse evlilikte sen 40 kat daha çok yıpranıp hergün daha mutsuz bir güne uyanacaksın. yani yaşayan ölüye dönüşeceksin ... sen bilirsin canım bacım ama göz göre göre bence ateşe yürüme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…