• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış seçimmi (nişanlım)

banada nisanliniz gayet normal geldi

bnm esimde bunlari yasatmisti bana
ozllikle hamile kaldigimda
sevinmedinmi dedim
sevinmezmiyim dedi ve siraladiiiii
cooook daha fazla calismasi gerektigini

nisanliniz romantik degil ama belliki sorumluluk sahibi
bu da bir erkek icin harika bir ozellik

ben asla boyle bir sebepten ayrilmazdim

artik sevmiyorsaniz o baska tabi

Evlenmeden önce bulutların üstünde uçurup evlenince öküze dönüşmesinden iyidir...ben olsam takılmam bunlara erkekler için evlilik deyince akla hemen maddiyat ve maddi yük gelir korkarlar...gitme üstüne evlenmeyecekmişsiniz gibi sadece sevgili gibi davran...evlilikle ilgili sürekli hayal kurarsan boyle ürkütürsün öküzü :))

valla en azından dürüst....
açık açık söylemiş sana yanlış bi tercih yaptığını..

yüzügün kerameti gelmemiş sevgilinize.
yol yakından bence bırakın gitsin:KK59:
evlenincede hamileliginizi falanda kursagınızda bırakır:KK67:

çok özür dileyerek sormak isiyorum yorum yapan hanımlar romeo ile mi evliler ya da erkeklerin hepnisi donjuan mı sanıyorlar. erkekliğin fıtratında var bence bu benim eşimde antiromantık bir adam olarak ne sevgiliyken ne de evlendikten sonra mükemmel romantik anlar yaşatmadı bana ama ben ortamı hazırladığımda da asa HAYIR demedi. Erkekler romantızmin muhabbetini sevmezler heleki bir kanıdınla (eşi ya da niyanlısı bile olsa) yapmazlar erkekliğin ruhuna aykırı. sırf sen hayal kurdun nişanlında sana katılmadı diye ayrılmak aklına geliyorsa bence ayrılık için bahane arayan sizsiniz. bi daha düşünün derim ben. ama dürüstçe...

Mrb.arkadaslar..âşık oldugumu düşündüğüm kisiyle 7.ayın sonunda ailemin istegiyle sözlendim.küçük yer laf söz olmasın dediler aklimizda yoktu..5 ay sonrasi da nişan oldu..sözden önce ilk zamnlar ayagimiz yerden kesiliyordu..gözlerimin icine bakmalar romantzimler güller cikolata kutulari iltifatlar vss..telf susmuyodu..söz oldu azalmaya basladı.nişandan sonra kesildi gibi birşey..gelir görür oturur cnm cicim der ama o gözlerime bakmalar hayranliklar suprizler gitti..bu aksam aradim yine esniyodu uyumasini istemedim yarin izni zaten..evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi..bunlar fazla mi? Meslegim var yapamiyorum kucuk ildeyiz..beyfendi anasini koyunu birakamazmis buyuk sehire gidemezmis.hemde gecim sıkıntısı burasi diyo..icim buz oldu artik yoruldum bunaldim..boyle degildi sözde olgunlaşmış hayatin gerceklerini görüyomuş..aşk zaten bitti sevgim sallantida.cok gel git yaşıyorum.2 yıl ve nişanlilik dönüşü var ama zor geliyo sıfırdan başlamak..boğuldum anlıcagınız
canımmm kızma ama bildiğin bir tomrukla birlikte olduğunun farkında mısın acibaa ? hayaline bile müdahale edip bu tarzda sana yolu gösteren birine hak vermen çok isabet olmuş. sanki hergün 5 yıldızlı otelde romantizm istedin. bunu durumu ekonomisi en bozuk kadınlar bile evinde rahatlıkla yapabilir yani. Amma abartmış. Erkek milletine illet oluyorum :KK53:

Mrb.arkadaslar..âşık oldugumu düşündüğüm kisiyle 7.ayın sonunda ailemin istegiyle sözlendim.küçük yer laf söz olmasın dediler aklimizda yoktu..5 ay sonrasi da nişan oldu..sözden önce ilk zamnlar ayagimiz yerden kesiliyordu..gözlerimin icine bakmalar romantzimler güller cikolata kutulari iltifatlar vss..telf susmuyodu..söz oldu azalmaya basladı.nişandan sonra kesildi gibi birşey..gelir görür oturur cnm cicim der ama o gözlerime bakmalar hayranliklar suprizler gitti..bu aksam aradim yine esniyodu uyumasini istemedim yarin izni zaten..evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi..bunlar fazla mi? Meslegim var yapamiyorum kucuk ildeyiz..beyfendi anasini koyunu birakamazmis buyuk sehire gidemezmis.hemde gecim sıkıntısı burasi diyo..icim buz oldu artik yoruldum bunaldim..boyle degildi sözde olgunlaşmış hayatin gerceklerini görüyomuş..aşk zaten bitti sevgim sallantida.cok gel git yaşıyorum.2 yıl ve nişanlilik dönüşü var ama zor geliyo sıfırdan başlamak..boğuldum anlıcagınız

Öküzlüğün vede odunluğun işaretlerini şimdiden vermiş...
Yakma kendini bu adamla...

İş ciddiye binince romantik hallerinden eser kalmıyor.Bende şu an bu durumdayım.İlk sevgili olduğumuzda senin ki gibi çiçekler sürprizler neler nelerdi şimdi hiç yok yıl dönümü doğum günü olursa anca :) İş ciddiye binince değişti ve bana çok monoton gelmeye başladı sende fazla hayal kurma beklenti içine girme.Bende severek evleneceğiz diye ne hayaller kuruyordum ama öyle olmadığını anladım.

Cok SIKINTILI görünüyor. Bu adam asik degil, sevgisindende emin degilim. Kac yasinda bu adam?

Romantiklik kısmı beni ilgilendirmedi, ben sana uygun değilim deme halleri ilgimi çekti. Bu tip erkekler sorun olduğunda kaçan kişiler oluyor. Boşanalım der durur bu sana en küçük tartışmanızda. Ben olsam yol yakınken ayrılırdım, evlendiğinde sana yaşatacaklarının sinyallerini 4lüleri yakarak vermiş hemde :KK59:

romantizimle geçim sınıtısının ne alakası varmış ki
geçim sıkıntısı olunca beraber sarılıp uyunamıyor mu ?
değişik bir adam romantizimi para zannediyo herhalde

"ayrılırsan kırılmam" demiş, şimdiden evliliğin daha yaşamadığı ilk heyecanlarını geçmiş, geçim derdine düşmüş, buna rağmen de senin mesleğini yapamayacağın şekilde köyde yaşamayı düşünüyor.
:KK12:
"ben buyum" demiş sağ olsun, evlenirsen fazlasını bekleme, beklersen "ben sana baştan demiştim" der..

Enişte fazla realist yaşıyor anladığım kadarıyla ama geçim sıkıntısı nasıl olcak falan herkesi düşündürür düğün yaklaştıkça sonuçta onun maddi yükü daha ağır,ama ilerde yapamıcam diyorsan o da teklif etmişken bitir derim köyde yaşıcaksınız çünkü anladığım kadarıyla ya da küçük bir yerde kendini iyi dinle gerçekten istiyor musun diye düşün.

Bence gala sizi seviyor da hersey cok aceleye gelmiş. Biraz emrivaki olmys.Maddi sikinti, askerlik, is onu cok bunaltmis. Bu talihsiz sözleri bu yuzden kullanmis bence.

Eğer sevmediğinizi sevilmediginizi düşünüyorsanız ayrilmalisiniz. Size acik acik evlenince olacaklari söylemiş; kaldiramatacaksaniz, iyi dusunun.

aynı fikirdeyim. biraz aceleye geldiği için evlilikten korkmuş ve adam dürüstçe söylemiş beklentin olmasın diye. gerçektende evlenince değişir deyipte beklenti içine girme. biraz kendini geri çek düzelirse ne ala ama baktınki aynen devam ediyor hiiiiçç arkana bakma. daha ne adamlar çıkar karşına

canım bak nişan atan tek sen değilsin hiç canını sıkma benim ablam da nişan bozdu kardeşim de
evelenip geri gelsen daha mı iyi olucak :(

çok özür dileyerek sormak isiyorum yorum yapan hanımlar romeo ile mi evliler ya da erkeklerin hepnisi donjuan mı sanıyorlar. erkekliğin fıtratında var bence bu benim eşimde antiromantık bir adam olarak ne sevgiliyken ne de evlendikten sonra mükemmel romantik anlar yaşatmadı bana ama ben ortamı hazırladığımda da asa HAYIR demedi. Erkekler romantızmin muhabbetini sevmezler heleki bir kanıdınla (eşi ya da niyanlısı bile olsa) yapmazlar erkekliğin ruhuna aykırı. sırf sen hayal kurdun nişanlında sana katılmadı diye ayrılmak aklına geliyorsa bence ayrılık için bahane arayan sizsiniz. bi daha düşünün derim ben. ama dürüstçe...

benim eşimde ufak tefek süprizler yapar ama ben biraz fazlasını istiyorum sanırım. ---öyle erkekler filmlerde olur hayal kurma boşuna der. bende ona -- ruhsuzsun sen sadece öküz değilsin tibet öküzüsün derim güler geçeriz.
biz mi abartıyoruz acaba romantizm diye. beklenti içine girip mutluluğumuzu azaltıyoruz

Sen şimdiden aşk sevgi kalmadı diosan..eşin her sabah seninle uyanacağı düşüncesine heyecanlanmıyorsa evlenince nolucak? Bence evlenmeden önce yaşanan sorunlar evlendikten sonra daha çok büyüyor bak benim herkese söylediğim birşey var evlilik doğru insanla dünyanın en mükemmel, yanlış insanla da en felaket şeyidir..nişanlın şimdiden yanlışları oyunuyor gibi geldi..

Her erkek evlilik arefesinde sanırım bu tür bunalımlara giriyor. Ama söyledikleri yanlış tabi sende diyorsun küçük yer vs diye. küçük yerde sıkıntı çekince büyük yere gelmesi sence mantıklımı istanbulda yaşamaktan nefret ediyoruk keşke eşim mesleğini sakarya dada icra edebilse. hemen onun köyüne yerleşirdim. burda aldığım ev parasına orda daha büyük bir ev birde araba alırdım. Biraz yalnız düşün. doğruyu yanlışı. Ayrılmak istiyorsada ayrılsın yadaa sen bitir dünyanın sonu değil.

Back
X