• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış seçimmi (nişanlım)

Bunu da kabul etmiyor..ben seviyorum srn sorunlusun oluyo..ben ona minicik seyle mutlu olcagimi ondan abarti seyler beklemedigimi soyledim.oyleyim de zaten..o bile gereksiz ugraş ona..sinemaya gidelim desem ona taze sevgililer gider ne gerek var diyo

Yuh bunu şimdi okudum sinemaya taze sevgililer gider ne demek yaa? valla bence senin hayata bakış açınla onunki çok farklı bence ileride bu mantıkta bir adamla senin mutlu olman zor gibi ama tabi bunu en iyi bilen sensin kalbinin sesini dinle derim..

Mrb.arkadaslar..âşık oldugumu düşündüğüm kisiyle 7.ayın sonunda ailemin istegiyle sözlendim.küçük yer laf söz olmasın dediler aklimizda yoktu..5 ay sonrasi da nişan oldu..sözden önce ilk zamnlar ayagimiz yerden kesiliyordu..gözlerimin icine bakmalar romantzimler güller cikolata kutulari iltifatlar vss..telf susmuyodu..söz oldu azalmaya basladı.nişandan sonra kesildi gibi birşey..gelir görür oturur cnm cicim der ama o gözlerime bakmalar hayranliklar suprizler gitti..bu aksam aradim yine esniyodu uyumasini istemedim yarin izni zaten..evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi..bunlar fazla mi? Meslegim var yapamiyorum kucuk ildeyiz..beyfendi anasini koyunu birakamazmis buyuk sehire gidemezmis.hemde gecim sıkıntısı burasi diyo..icim buz oldu artik yoruldum bunaldim..boyle degildi sözde olgunlaşmış hayatin gerceklerini görüyomuş..aşk zaten bitti sevgim sallantida.cok gel git yaşıyorum.2 yıl ve nişanlilik dönüşü var ama zor geliyo sıfırdan başlamak..boğuldum anlıcagınız

yaş kaç? erkekler bayanların baktığı gibi bakmıyor evliliğe bence. biz bayanlar herşeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz genellikle. bu yüzden iyi yönleriyle kendimizi motive ediyoruz ama erkekler evliliğe kolay kolay hazır olmuyorlar. bunun uğruna sevdiğim dediği kızlardan vazgeçenlerde yüksek çoğunlukta. onlar maddi biz manevi kısmını düşünüyoruz aslında bayanla erkeğin birbirini tamamlayan kısımlarından biri burası ama erkek yetersiz kalıyor malesef. senini için üzüldüm. umarım doğru olan kararı bulur en kısa zamanda olur olmaz net kararı verirsin. evlilik kumar gibi daha başındayken iyi düşün. iyi tart. artıları eksileri kontrol et bakalım artılar eksilerden fazla mı bunlar çok önemli

Odunluğu aşmış kütük olmuş bu adam iyi düşün iyi bir karar ver zaten oda ayrılmak istiyor gibi hakkında hayırlısı.

BALIK BAŞTAN KOKAR ...size rengini belli etmiş..mutlu bir evlilik yaşaacakssan evlenme daha ii.biz hata yaptık sen yapma..

benim eşimde ufak tefek süprizler yapar ama ben biraz fazlasını istiyorum sanırım. ---öyle erkekler filmlerde olur hayal kurma boşuna der. bende ona -- ruhsuzsun sen sadece öküz değilsin tibet öküzüsün derim güler geçeriz.
biz mi abartıyoruz acaba romantizm diye. beklenti içine girip mutluluğumuzu azaltıyoruz
romantik, sürprizler yapan ilişkisine evliliğine yenilikler katan erkekler yok değil tabiki var ama benim eşim onlrdan biri değil ama sırf romantik değil diye de eşime TUKAKA diyemem. Öküz hiç diyemem. antiromantik derim ben :) istermiydim evet isterdim hattaevlendiğimiz ilk yıl bunun için tartıştık bile ama erkekleri değiştirmeye çalışmak bir kadının yapacağı en boş hamle olur heleki belli bir yaşı geçmiş, belli bir olgunluğa erişmiş erkekleri. Örneğin benim babam rahmetli anneme karşı inanılmaz romantikti hiç bir özel günü unutmaz, arada hediyeler alırdı e ben bunları ailemde görmüşken eşimden de beklerim haliyle ama yapmadı (niç yapmadı) yapmaz... sevgiliyken şirin yüzünü gösterip sonra yapmamazlık etme di benim antiromantik kocam. bence bunlar sorun değil. olmamalı...

Hani şimdi böyle odun ya sen evlendikten sonra bunun on katini koy üstüne. Ya bazıları okuzdur afedersin ama katlanilir bi yani vardır ondan dolayi seversin ama bu seninki hem kırıyor hem odun daha evlenmeden bile hayal kirikligina ugratiyorsa gerisini düşün. Küçük yer diye ailen vazgecirmez degil mi aman deyim.

yontulmamış odun, evlenince daha beter olur senden sadece yemek yapmanı evi temizlemeni çocuk yapmanı ister, manevi olarak beklentilerini karşılamaz maddi olarak hiç demiyorum bile... iyi düşün yolun başındasın küçük yer aman olmaz falan deme aşk olmadan evlilik nasıl yürütülür tahmin bile edemiyorum:KK12:

Şöyle giyincem filan gibi şeyler söylüyorsan ve buna rağmen o adam bundan etkilenmiyorsa,"eee sonra" demiyorsa,arkana bakmadan kaç derim :)

Bu arada 25 yasindayiz..simdi uyandm whtsaptan mesaj atmis resmiyle btanesinden bitanesine diye birde sesli mesaj onu okumadim gunydin flndir sanirim.arada yapar bunu..ayrilma durumumuz oldu bi kez.ailesi girdi araya.3 gun bisi yememis aglamis vss.kendi inkar ediyoda ablasi korktuk halinden dedi..ayrilma blofunu benim yaptigimda oldu ama seviyorumla geri cevirdi.gercekci bi insan oldugunu dile getirir..neden boyle yapiyosun dedigimde gercekci insnim pembe degil hayat der.ikimizde aslan burcuyuz..kndimi geri cekicem bir sure

Erkekler evlilikten hep korkar iyi irdelemek lazim. Sorumluluk yasam kaygisi gecim vs. Cok takiliyorlar. Dedigim gini bunu iyi analiz et. Cok mu sorumluluk sahibi de takinti haline getirdi sana mi ilgisi kalmadi. Evlilige esim beni ikna etti aylarca hatta yillarca evliligin iyi yanlarini anlatti hadi peki tamam dedim is ciddiye bindi hooopp bu sefer adam evlilkten korkmaya basladi. Baska bi yerde anlatmistim.Seneye birakalim filan demeye basladi. Sebep diyprum daha iyi hazirlik yapakim dedi. Iyi dedim benim beklentim yoktu seneye madem hazirlik yapacaksin demekki hersey 4×4 luk olacak demekki dedim adamin jetonu dustu. Planlanan tarihte evlendik. Esim bile is ciddiye binince kacacak elik aradiysa tum erkekler korkar. Elhamdulillah simdi iyi bir es iyi bir aile reisi. Sen nisanlini iyitanimaya calis ve mutlaka buyuklerleistisare et onlar onceden goruyorlar tahmin ediyorlar

İş ciddiye binince romantik hallerinden eser kalmıyor.Bende şu an bu durumdayım.İlk sevgili olduğumuzda senin ki gibi çiçekler sürprizler neler nelerdi şimdi hiç yok yıl dönümü doğum günü olursa anca :) İş ciddiye binince değişti ve bana çok monoton gelmeye başladı sende fazla hayal kurma beklenti içine girme.Bende severek evleneceğiz diye ne hayaller kuruyordum ama öyle olmadığını anladım.
Ayni durumdayiz..mutlumusun

Bana kalırsa düpedüz korkmuş, sorumluluk alacak olması ona belli ki bayağı bir ağır gelmiş.
Nedeniyse tahminimce bu yaşına kadar ailesine bağımlı yaşamış olması. Maddi anlam değil kastım. Yalnız başına hayatla başa çıkmaktan korkuyor. Başka yere gidemem de demesinden anlıyorum böyle olduğunu. Annesinin biricik kuzusu gibi geldi bana :KK46:

romantik, sürprizler yapan ilişkisine evliliğine yenilikler katan erkekler yok değil tabiki var ama benim eşim onlrdan biri değil ama sırf romantik değil diye de eşime TUKAKA diyemem. Öküz hiç diyemem. antiromantik derim ben :) istermiydim evet isterdim hattaevlendiğimiz ilk yıl bunun için tartıştık bile ama erkekleri değiştirmeye çalışmak bir kadının yapacağı en boş hamle olur heleki belli bir yaşı geçmiş, belli bir olgunluğa erişmiş erkekleri. Örneğin benim babam rahmetli anneme karşı inanılmaz romantikti hiç bir özel günü unutmaz, arada hediyeler alırdı e ben bunları ailemde görmüşken eşimden de beklerim haliyle ama yapmadı (niç yapmadı) yapmaz... sevgiliyken şirin yüzünü gösterip sonra yapmamazlık etme di benim antiromantik kocam. bence bunlar sorun değil. olmamalı...

alındım azcık:KK12:
bende eşime öküz derken hakaret olarak söylemiyorum aramızda bir espri oldu artık o. :KK60:
ama sizin fikirlerinize katılıyorum sırf romantik değil diyede adama kötü diyemeyiz. olsaydı mutluluğumuzda katmerli olurdu ama bu durumu sorun haline getirmeninde bir anlamı yok tabi

Bana kalırsa düpedüz korkmuş, sorumluluk alacak olması ona belli ki bayağı bir ağır gelmiş.
Nedeniyse tahminimce bu yaşına kadar ailesine bağımlı yaşamış olması. Maddi anlam değil kastım. Yalnız başına hayatla başa çıkmaktan korkuyor. Başka yere gidemem de demesinden anlıyorum böyle olduğunu. Annesinin biricik kuzusu gibi geldi bana :KK46:
2 yil oncesine kadar kafasina gore takiliodu.oraya gir buradan cik vss..30 uma kadar r evlenmem diye askerligi ertelemis..simdi duzenli bir işi var.ogrenim kredisi borcu vergi dairesindeydi.simdi kapamak uzere..20 gun sonra sinavlari var.lisans tamamlio kisa donem icin.veremezse kendi ailesi git askere dio uzatma dugunu kuralim diye.baski o tarafta yaşi geldi diye dusunuyorlar.sonuc bahanesi bbunlar kafasinda bunlar varmis ben romantzm derdindeymisim vss..annesi ayri travma 16 kilo aldi 6 ay icinde.cok fazla diyorum annesi yok verme iyi dio sonra gelio anam iyi dio diye.gerci diyette sinir etmk icin yapiyoda kadin ak desem kara diyo..herseyde burnu var.yeni ogrendim bide agliyo telf ogluna gitmeyince cok fena

2 yil oncesine kadar kafasina gore takiliodu.oraya gir buradan cik vss..30 uma kadar r evlenmem diye askerligi ertelemis..simdi duzenli bir işi var.ogrenim kredisi borcu vergi dairesindeydi.simdi kapamak uzere..20 gun sonra sinavlari var.lisans tamamlio kisa donem icin.veremezse kendi ailesi git askere dio uzatma dugunu kuralim diye.baski o tarafta yaşi geldi diye dusunuyorlar.sonuc bahanesi bbunlar kafasinda bunlar varmis ben romantzm derdindeymisim vss..
beyefendi havalanmış
bir ileri 3 geri yap sende
biraz kendini geri çek bakalım

Aşk konusunda hayata pembe gözlüklerle bakanlardanım çok hayal kurarım benimki de tam tersi ... :KK37: Yani nişanlınız biraz gerçekçi hepsi bu ben bir yanlış görmedim.Tam tersi sizin istediklerinizi size verememekten korktuğunu hissettim.

2 yil oncesine kadar kafasina gore takiliodu.oraya gir buradan cik vss..30 uma kadar r evlenmem diye askerligi ertelemis..simdi duzenli bir işi var.ogrenim kredisi borcu vergi dairesindeydi.simdi kapamak uzere..20 gun sonra sinavlari var.lisans tamamlio kisa donem icin.veremezse kendi ailesi git askere dio uzatma dugunu kuralim diye.baski o tarafta yaşi geldi diye dusunuyorlar.sonuc bahanesi bbunlar kafasinda bunlar varmis ben romantzm derdindeymisim vss..

İşte bu söyledikleriniz tahminlerimi doğrular nitelikte biraz. Kafası rahatmış uzunca bir zaman, ekmek elden su gölden, ama şu sıralar düşmüş hayatın içine ve görmüş sıkıntılı yanlarını. Aslında hayatın bu kısmı sıkıntılı değil de o alışkın olmadığı için ona sıkıntılıymış gibi görünüyor. Çünkü şimdiye kadar zora gelmemiş ama şu saatten sonra üzerinde çok büyük bir yük var, o öyle hissediyor. İşte bu yüzden erkek çocuklarını pohpohlayıp onun her işine koşmamız ona hiçbir şey yaptırmamamız böyle hayat yüzüne çarpınca asıl etkisini gösteriyor.

Back
X