- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
O sana soğuk davraniyosa sende ona soğuk davran mesela,bırak o seni arasın sen üzerine düşme kendi haline bırakNasil davranayim ki.ne yapayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sana soğuk davraniyosa sende ona soğuk davran mesela,bırak o seni arasın sen üzerine düşme kendi haline bırakNasil davranayim ki.ne yapayim
Bunu da kabul etmiyor..ben seviyorum srn sorunlusun oluyo..ben ona minicik seyle mutlu olcagimi ondan abarti seyler beklemedigimi soyledim.oyleyim de zaten..o bile gereksiz ugraş ona..sinemaya gidelim desem ona taze sevgililer gider ne gerek var diyoİleride evlenirseniz bu sana der ben sana dememişmiydim diye.Banada ayrılmak istiyor gibig eldi o sözleriyle.
Haklisiniz..aslinda yuzune soyledim sogudum artik dedim.sohbet bile edemiyoruz sohbet edicek biri olsun istiyorum hayatimda dedim..kapadim peşine yapma etme ders calisamiyorum üzülüyorum dedi..aslinda kaybetme korkusu yok.tüm gün evdeyim eski süsüm püsüm yok kafasi rahatO sana soğuk davraniyosa sende ona soğuk davran mesela,bırak o seni arasın sen üzerine düşme kendi haline bırak
Soyledim boyle degildin diye kac kez o zamn tartisio.hatta birkeresinde artik boyleyim sen butun gun oturuyosun ben calisiyorum yorgunum bu kadar beklentin olmasin dedi.sosyal bir insan olsam romantzmi depresir de evdeyim ya ezio istedigi gibiBasta böyle biri oldugunu gösterse idi sen de yanlıs secim yapmazdın. Evet yanlıs secimmişim o zaman de, ama buna sen sebep oldun kendini baska gösterdin de.
Öyle bir öküzü ancak duygu yoksunu bir öküz paklar. Öyle bir öküzü de begenmeyecekleri için numara yapıp avcunun içine aldıktan sonra asıl karakterini cıkarıyorlar ortaya. Halbuki sen onun o kıyamayan halini sevmistin. Su anda da o hali geri gelir mi diye bekliyorsun umutla.
Hic kücük yer filan deme, sonucta o adamla bir ömür gecireceksin. Sonra bir bakmıssın bununla ne yataga girilir ne mezara...Şiirde dendigi gibi.
Canim bu adam bnm ilk askimdi ilk erkek arkadaşım gorur gormez asik olmustum cokta mutluyduk ama aileler tanistiktan sonra surekli kucuk seylerden kavga eder olmustuk hersyime karisiyordu beni cok bunaltiyordu ilk baslarda hep sustum her dedigini yaptim sonra 3. Ayin sonunda baktim gozlerime askla bakan o adamla bu evlenmek uzere oldugum adam ayni kisi degil. Sanki yuzunde maske varmis is ciddiye binince maskesi düşmüş. Nasil kestirip attigimi soyluyum cok denedim bitirmeyi ayrilmayi her defasinda ben döndüm dayanamadim duygularimin onune gecemiyordum birgun oturdum düşündüm ya bu adamla evlenip ozgurlugumun kisitlandigi (kole) gibi bir hayat yasicaktim, ya da bu adamdan vazgecip aski 2. Plana atip ekonomik ozgurlugumu kazanip rahat bir hayat yasayacaktim. Ikincisini sectim. Cok basit birseyden kavga ettik ve o beni nasil bunalttiysa ben de onu ayni sekilde bunalttim ve bir anlik sinirle onun agzindan bitti kelimesini duydum sonrası da ortada. Numarami falan değiştirdim ise girdim bana ulasacagi herseyi ortadan kaldirdim. Bir daha kimseyi boyle sevemem icimde yara kaldi yer etti deyip gunlerimi gecirirken... karsima biri cikti suan iyiki bitmis diyorum cunku hayatimdaki kisi o kadar saygili o kadar iyi ve ilgili ki her konuda bana destek oluyor (oburu karsi cikardi biraz fazla rahat ve saygisizdi) biraz uzun oldu k bakma ama bu dunyaya bir defa geliyoruz, ailemizi kendimiz secemeyiz ama esimizi kendimiz seciyoruz. Boyle insanlarla hayat gecmez. Daha evlenmeden ne kadar saygisizlasmis baksana. Adam dedigin esini sevdigini basinin ustunde tasir ona sonsuz saygi duyar sıkıntılari varsada hissettirmez gururlu olur. Benim sahsi düşüncem. .. unutmadan sıfırdan da oylr bir guzel baslarsin ki sadece zaman...Nasil kesip attiniz.brnde ipleri koparcak birsey bekliyorum yada bi umit bilmiyirum.sıfırdan başlamak ta zor
bildiğimiz öküz ne diyim bacım bilemedim valla.Allah yardımcın olsunBunu da kabul etmiyor..ben seviyorum srn sorunlusun oluyo..ben ona minicik seyle mutlu olcagimi ondan abarti seyler beklemedigimi soyledim.oyleyim de zaten..o bile gereksiz ugraş ona..sinemaya gidelim desem ona taze sevgililer gider ne gerek var diyo
Ohhoo şimdiden salmışsın sen,topla kendini güzelim ne o öyle süsünden püsünden olmalar tam aksine giyin süslen sosyal hayatina devam et korksun seni kaybetmekten..biliyomusun en cok kaybetme korkusu olmayan erkekten korkcaksin cünkü bir erkek kaybetmekten korkmuyosa karsisindakini herturlu seyi yapar bence hic acımaz dikkatli olHaklisiniz..aslinda yuzune soyledim sogudum artik dedim.sohbet bile edemiyoruz sohbet edicek biri olsun istiyorum hayatimda dedim..kapadim peşine yapma etme ders calisamiyorum üzülüyorum dedi..aslinda kaybetme korkusu yok.tüm gün evdeyim eski süsüm püsüm yok kafasi rahat
....evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi.....
Soyledim boyle degildin diye kac kez o zamn tartisio.hatta birkeresinde artik boyleyim sen butun gun oturuyosun ben calisiyorum yorgunum bu kadar beklentin olmasin dedi.sosyal bir insan olsam romantzmi depresir de evdeyim ya ezio istedigi gibi
Görmüyor evet..işsizligim konusundada gir teskstile markete diyor.calismak isteyene cokmus iş..gün içinde arıyor ismimle hitap etmez cnm cicim ama yuzyuze paylasimimiz yok..bize gelir kapida oper yemek yer tv izler gider..bunu kac kez soyledim yoruluyorum butun gun haberlere bakiyorum diyo..trt acar izler..resmen 50 yasinda gibi olduBu da bahane. Senin beklentin içten iki güzel laf, gününü anlatması arayıp. 5 dk'sı olmuyor mu gün içinde. Sen şimdi her seyinle baglısın, bunu bildigi için böyle. Halbuki hic bir ilişkisi yokken bana baglı, seven biri olsa dört elle tutunurum derdi de mi. İnsanlar cig süt emmiş.
Hic kücük yerdeyim ayrılırsam ne olur filan deme, süre ver biraz. Düzelmezse bu adamla ömür geciremezsin, kendi agzıyla demis beklentiye girme ben hep böyle olacam diye. Al karsına konus, kolay da pes etme seviyorsan, anlat tatlı dille baktın olmuyor, ayrıl, madem meslegin var, onun için orada kalma su karakteri için, büyük bir yerde is bul. Bu yaptıgını fedakarlık olarak bile görmüyor cünkü benim anladıgım.
Evet..aynen bu moda girdigini acikca soyledi.toy degiliz artik ev bark kurcaz vss diyebi arkadaşım anlatmıştı, adamın biri istemeye gittikleri gece kıza söz çiçeğini verirken "bu benden aldığın son çiçek, onu bi bil" demiş, aklıma o geldi.
bi de erkekler ilişkinin belli bi noktasından sonra salıyolar, genelde aileler tanışınca oluyor bu. hani artık "aşkım-böceğim zamanlarını geçtik, evleniyoruz, daha ciddi olalım" moduna giriyorlar. kendince sebepleri varsa demek ki...
Evet..aynen bu moda girdigini acikca soyledi.toy degiliz artik ev bark kurcaz vss diye
Görmüyor evet..işsizligim konusundada gir teskstile markete diyor.calismak isteyene cokmus iş..gün içinde arıyor ismimle hitap etmez cnm cicim ama yuzyuze paylasimimiz yok..bize gelir kapida oper yemek yer tv izler gider..bunu kac kez soyledim yoruluyorum butun gun haberlere bakiyorum diyo..trt acar izler..resmen 50 yasinda gibi oldu
Ben hep konusmaktan yanayim zaten.oturup anlayisli konusuyorum ama ya ters ters yada kestirir atar..buraya çakılı kalmasi da ayri bir olay.nerde ekmek orda yuva mantigi yok..anam köyüm hep bu..gecinemezsem anamin yanina yerlesirim en kotu diyo herhalde ki kabul etmicegimi bilir.kaynanam hep bana tarzi zaten.dünden hazir bazen bu zamana kadar annemlere hizmet ettigimi bundan sonra ona hizmet etmemi bile söyler..umursamam o ayri..hepsi ayri sorunhaksız mı? evlilik öncesi sendromu olamaz mı? bizde de aynı sıkıntılar var da ordan biliyorum.
mesela geçen gün "evi geçindiremeyiz, annemlerle oturalım" dedi. normalde diyeceği şey değil bu. öyle bi şey mümkün değil zaten. bi kere annesi beni ayağının altında istemez her gün, öyle bi şey desek babası "ne lazımsa vereyim de yürüyün evinize gidin" der. yani düğün tarihi konunca panikliyorlar. bence ciddi ciddi konuşmayı deneyin.