Kistiniz olmadığını nereden biliyorsunuz ?Merhaba 1 yıl önce 19 yaşındayken doğum kontrol hapı kullanmıştım ve düzensiz bir şekildeydi. Sonra bıraktım eylül ekim gibi adet düzensizliğim olmaya başladı bende doktora gittim röntgen ve kan testi aldı . Sonrada polikistik over olduğumu söyledi . Ama bende kist yok sadece lh biraz yüksek . Bende anlamıyorum kistim olmadan nasıl polikitstik over olduğumu .
Ultrason ve alttan muayene?Kistiniz olmadığını nereden biliyorsunuz ?
Doktorunuz bu muayenelerin neticesinde polikistik olduğunuzu söylemiş demekki kistik bir overiniz varUltrason ve alttan muayene?
Şaka mısınız ya yok diyorum doktordan iyi mi biliyorsunuzHiçbir bilgim yok ama bence yanlış teşhis diyorsunuz allahım sen sabır ver
Rotterdam kriteri bilmez, pcos bilmez, bilen insana da güvenmez. LH/FSH oranının artması ve adet düzensizliği ile zaten pcos oluyorsunuz. Ayrıca kistten ziyade ultrasonda gerdanlık gibi dizilmiş overler görülür.
Pırıl pırıl pcossunuz
Ayrıca pcos olmak benim için sorun değil sadece kistsiz nasıl olunur onu sormak istedim bilmiş bilmiş konuşmanıza gerek yok .Hiçbir bilgim yok ama bence yanlış teşhis diyorsunuz allahım sen sabır ver
Rotterdam kriteri bilmez, pcos bilmez, bilen insana da güvenmez. LH/FSH oranının artması ve adet düzensizliği ile zaten pcos oluyorsunuz. Ayrıca kistten ziyade ultrasonda gerdanlık gibi dizilmiş overler görülür.
Pırıl pırıl pcossunuz
E doktor pcos var demiş siz doktordan iyi mi biliyorsunuzŞaka mısınız ya yok diyorum doktordan iyi mi biliyorsunuz
Hiçbir bilgim yok ama bence yanlış teşhis diyorsunuz allahım sen sabır ver
Pırıl pırıl pcossunuz
Evet daha iyi biliyorum aw tövbe ya ben öyle bir şeymi dedimE doktor pcos var demiş siz doktordan iyi mi biliyorsunuz
Evet daha iyi biliyorum aw tövbe ya ben öyle bir şeymi dedim
Başlığınız “yanlış teşhis mi?” farkındaysanız. Siz hangi yeterlilik düzeyinizle teşhisi doğru veya yanlış olarak değerlendirebiliyorsunuz? Teşhisin yanlış olduğunu bildiğinize göre kadın doğum prof. u olmanız lazım. Uzman doktoru yetersiz gördüğünüze göreEvet daha iyi biliyorum aw tövbe ya ben öyle bir şeymi dedim
Arkadaş doktor yalnızAyrıca pcos olmak benim için sorun değil sadece kistsiz nasıl olunur onu sormak istedim bilmiş bilmiş konuşmanıza gerek yok .
Asistandı teşhis yapan ve ilacı yazan ama siz daha iyi birlirsiniz benden tabiBaşlığınız “yanlış teşhis mi?” farkındaysanız. Siz hangi yeterlilik düzeyinizle teşhisi doğru veya yanlış olarak değerlendirebiliyorsunuz? Teşhisin yanlış olduğunu bildiğinize göre kadın doğum prof. u olmanız lazım. Uzman doktoru yetersiz gördüğünüze göre
Ay özür dilerim bana vahiyle kişinin doktor olduğu bilgisi geldi ama unutmuşsumArkadaş doktor yalnız
O zaman bilmeden insanlara "bilmiş bilmiş konuşma" demeyinAy özür dilerim bana vahiyle kişinin doktor olduğu bilgisi geldi ama unutmuşsum
Derim benim paylaşımım boomerO zaman bilmeden insanlara "bilmiş bilmiş konuşma" demeyin
Evet sizden daha iyi biliyorum. Siz de keşke en az benim kadar bilip doktor beğenmeseniz :)Asistandı teşhis yapan ve ilacı yazan ama siz daha iyi birlirsiniz benden tabi
TmmDerim benim paylaşımım boomer
Şaka mısınız ya nerde doktor beğenmemişimEvet sizden daha iyi biliyorum. Siz de keşke en az benim kadar bilip doktor beğenmeseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?