Yanlış teshiş mi ?

meoww777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
30
20
3
23
Merhaba 1 yıl önce 19 yaşındayken doğum kontrol hapı kullanmıştım ve düzensiz bir şekildeydi. Sonra bıraktım eylül ekim gibi adet düzensizliğim olmaya başladı bende doktora gittim röntgen ve kan testi aldı . Sonrada polikistik over olduğumu söyledi . Ama bende kist yok sadece lh biraz yüksek . Bende anlamıyorum kistim olmadan nasıl polikitstik over olduğumu .

Kistiniz olmadığını nereden biliyorsunuz ?

Hiçbir bilgim yok ama bence yanlış teşhis diyorsunuz allahım sen sabır ver

Rotterdam kriteri bilmez, pcos bilmez, bilen insana da güvenmez. LH/FSH oranının artması ve adet düzensizliği ile zaten pcos oluyorsunuz. Ayrıca kistten ziyade ultrasonda gerdanlık gibi dizilmiş overler görülür.

Pırıl pırıl pcossunuz

Şaka mısınız ya yok diyorum doktordan iyi mi biliyorsunuz

Ayrıca pcos olmak benim için sorun değil sadece kistsiz nasıl olunur onu sormak istedim bilmiş bilmiş konuşmanıza gerek yok .

Eklentiler

• 20230313_093701.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 53
Evet daha iyi biliyorum aw tövbe ya ben öyle bir şeymi dedim
Başlığınız “yanlış teşhis mi?” farkındaysanız. Siz hangi yeterlilik düzeyinizle teşhisi doğru veya yanlış olarak değerlendirebiliyorsunuz? Teşhisin yanlış olduğunu bildiğinize göre kadın doğum prof. u olmanız lazım. Uzman doktoru yetersiz gördüğünüze göre

Asistandı teşhis yapan ve ilacı yazan ama siz daha iyi birlirsiniz benden tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…