Arkadaslar konu basligindaki gibi yanlis bi hesaba eft yaptim. Şöyle ki, bir hesabimdan baska bir banka hesabima para gonderecektim. Gonderecegim bankada da iki hesabım vardi birini kapatmistim aylar once. Ama bankamatik uzerinde yazan iban kapanan hesaba aitmis. Ben bi an bosluguma gelip o iban a yani kapattigim hesabima yolladim parayi. Internette eger oyle bi hesap yoksa para en gec bi hafta icinde geri iade edilir gibi bir sey okudum. Bilgisi olan var mi bir sey yapmam gerekiyor mu yoksa bekleyeyim mi
ben de yanlış bir eft yapmıştım, eft bilgilerinde iban ve isim uyumsuzmuş, parayı geri gönderdiler.
şöyle oluyor, eft çıkışı sizden olduktan sonra bir havuza gidiyor, oradan da diğer bankanın hesabına geçiyor. sizin verdiğiniz bilgilere karşılık bir hesap yoksa o havuzdan geri dönüyor. ama o havuz ortak olduğu için, sizin bankanızın ya da alıcı bankanın yapabileceği pek bir şey yok, bekleyeceksiniz prosedürü.
müşteri hizmetlerini arayıp direkt geride çekebilirsiniz beklemenize gerek yokArkadaslar konu basligindaki gibi yanlis bi hesaba eft yaptim. Şöyle ki, bir hesabimdan baska bir banka hesabima para gonderecektim. Gonderecegim bankada da iki hesabım vardi birini kapatmistim aylar once. Ama bankamatik uzerinde yazan iban kapanan hesaba aitmis. Ben bi an bosluguma gelip o iban a yani kapattigim hesabima yolladim parayi. Internette eger oyle bi hesap yoksa para en gec bi hafta icinde geri iade edilir gibi bir sey okudum. Bilgisi olan var mi bir sey yapmam gerekiyor mu yoksa bekleyeyim mi
o kadar uzun sürmez, muhtemelen ertesi güne iade olur.
Arkadaslar konu basligindaki gibi yanlis bi hesaba eft yaptim. Şöyle ki, bir hesabimdan baska bir banka hesabima para gonderecektim. Gonderecegim bankada da iki hesabım vardi birini kapatmistim aylar once. Ama bankamatik uzerinde yazan iban kapanan hesaba aitmis. Ben bi an bosluguma gelip o iban a yani kapattigim hesabima yolladim parayi. Internette eger oyle bi hesap yoksa para en gec bi hafta icinde geri iade edilir gibi bir sey okudum. Bilgisi olan var mi bir sey yapmam gerekiyor mu yoksa bekleyeyim mi
O zaman bir yeri aramama gerek yok simdilik degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?