- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.731
- 228
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
mezundan ne cok korkan var yahu? ben 2014 girişliyim, ilk sene 15 bin oldum ikinci sene ilk 1000'e girdim. zaten dandik bişe okuyacağına hiç okumasın üniversite. üniversite adam gibi bi yerde okunmayacaksa okunmamalı. türkiyede maksimum 5-6 üniversite var.
çalışacaksa, kendine güveniyorsa, amacı varsa kalsın tabiki mezuna. oyle sandığınız gibi bişe değil mezuna kalmak. ama kalıp aylaklık edecekse tabiki kalmasın. öğrenciyi tanımadan kal kalma denmez. ailesine tabiki söyleyin, onlara yorum yapmıyorum bile. siz üzerinize almayın sorumluluğu.
Bibi95, konuyu açan kişinin dünya dan haberi yok. Elinde sadece öğrencinin ağzından çıkan tahmin var.
Sen kendin yazıyorsun ilk 15 bine girdim, şu konuları yetiştirdim şunları yetiştiremedim. Ne yaptığının farkındaymışsın ne durumda olduğun belli. Sen 3 kerede mezuna kalsın, en kötü 20 bine girermişsin. Sonuçta net sayın, bildiğin konular, temelin belli.
Konuyu açan kişinin tek dediği tahmin üzerinden mezuna kalsın savunması. Önceki puanları netleri bilmiyor konuyu açan kişi. Bu kafayla bu mantıkla olmaz.