- 1 Ağustos 2024
- 60
- 30
- 8
- 30
- Konu Sahibi nurbanuelvin
-
Hiç karışmayın ,arkadaşınız dünkü çocuk değil 33 yaşında evlenen kadın, az çok birşeyleri anlamış ama üzerinde durmamış.Zorla çocuk için uğraşırken de bile bile kendini kandırmayı seçmiş.Kötü siz olursunuz.Kendi isterse bitirir isterse devam eder.Akıl hocası olmayın elinizde patlar.Ha hı deyin geçin......Merhaba kızlar, hepimizin arkadaştan öte dost dediği insanlar vardır az çok. Böyle bir dostum ağır depresyonun eşiğinde. 2021de evlendi, görücü usulü gibi hani aileler uygun buldu diye evlendiler. Varlıklı ve büyük ailelere mensup iki taraf da. Görücü olsa da arkadaşım "32 yaşına geldim evlenmeliyim" kafasına girip kendini adamı sevdiğine inandırdı baya ama gören gözler için her şey ortadaydı. Yani arkadaşım bunu bir sevgi ilişkisine döndürmek için çabalıyordu ama adam hiç öyle değildi, zoraki şirket evliliği yapıyor modundaydı.
Neyse evlendiler, daha balayında sorunları başlamış arkadaşımım anlattığına göre. Adam sürekli birbirimizi özleyelim çok abartmayalım modunda davranarak cinselliği nadir yaşıyormuş. En başından beri bu sıkıntıydı aralarında. Adam arkadaşıma hep kanka gibi davranıyordu. Çocuk istediler, bir buçuk sene olmadı. Sağlıl problemleri çıkmadı ikisinin de. Ama beklemek istemediler tüp bebek ile evlatlarına kavuştular. Asıl detayları maalesef bebek doğduktan sonra iyice öğrenmiş oldum.
Adam doğru düzgün cinselliğe yanaşmadığı için, düzenli ilişki olmadığı için bebek olma ihtimalleri zorlaşmış. Yapmazsanız olmaz yani sonuçta. Arkadaşım da çocuk çok istediği için (adam da sevişmediği halde istemiş bu arada) tüp bebekle yapmışlar. Bebek doğunca düzelir yanılgısına kapılmış arkadaşım. Ama daha da kötü olmuş. Bebek şu an bir buçuk yaşında. Hamilelik, tüp bebek süreci derken toplamda neredeyse 2 buçuk senedir sıfır ilişki olmuş. Hiçbir yakınlıkları yok.
Adam iyi bir baba, dışarıya iyi pozitif biri ama arkadaşıma saygı vw sevgisi yok bence. En başından beri böyle düşünüyorum. Arkadaşım konuyu açtığında veya adama yakınlaştığında adam sürekli "evlilik senin için bu mu, cinselliğe bu kadar önem verme" gibi absürt söylemlerde bulunuyor. Terapiye gidelim teklifini reddediyormuş, ortada bir sorun yok senin kafan sürekli cinsellikte diyormuş arkadaşıma.
Aldatıyor mu dedik, bir şey bulamadık. Kız depresyonda artık, bebeği de zaten aşırı zor bir bebek. Ailesine anlatmıyor, ailesi nişan döneminde de adamın bir sürü falsosunu görmezden geldi zaten. Bana ve bir arkadaşımıza daha sorup duruyor ne yapacağım diye. Terapiye gidin, doktora gidin, hormonlarına vs tekrar baktırsın dedim. Adam asla kabul etmemiş. Arkadaşım sürekli boşanmalı mıyım diyor. O kadar hassas bir konu ki ben ne diyeceğimi şaşırmış haldeyim. Düzelir mi, boşanmalı mıyım, beklemeli miyim? Sürekli bu soruları soruyor, kendisini terapiye yönlendirdim ama adam değişmedikçe fayda etmiyor. Ben bu kıza düzelir bekle desem, yanlış mı yaparım? Ayrıl mı denmeli? Sizce böyle bir durum düzelir mi?
Biliyor musunuz bu "kötü olma" durumundan gerçekten korkuyorum. Kaç yıllık iyi dostumuz olsalar da insanlar zaman içinde, tecrübelerle değişebiliyor. Bana bunun denmesinden korkuyorum. Nişanlılarken adam dört kez nişan atmaya çalıştı ben uyardım. Bu iş iyiye gitmiyor dedim. Bana bozulmuştu hemen. Ortada bir kendini kandırma hali vardı sanırım, şu an artık çok kandıramıyor ve depresyon noktasına geldi diye düşünüyorumHiç karışmayın ,arkadaşınız dünkü çocuk değil 33 yaşında evlenen kadın, az çok birşeyleri anlamış ama üzerinde durmamış.Zorla çocuk için uğraşırken de bile bile kendini kandırmayı seçmiş.Kötü siz olursunuz.Kendi isterse bitirir isterse devam eder.Akıl hocası olmayın elinizde patlar.Ha hı deyin geçin......
Eee işte bile bile lades demiş adam sürekli nişan atmak istemiş arkadaşınız hep mani olmuş.Zorla çocuk yapmış.Bu kadına ne yapsan boş,sakın akıl verme.İnsan oğlu tuhaftır kocamda gözün mü vara döner olay ...Biliyor musunuz bu "kötü olma" durumundan gerçekten korkuyorum. Kaç yıllık iyi dostumuz olsalar da insanlar zaman içinde, tecrübelerle değişebiliyor. Bana bunun denmesinden korkuyorum. Nişanlılarken adam dört kez nişan atmaya çalıştı ben uyardım. Bu iş iyiye gitmiyor dedim. Bana bozulmuştu hemen. Ortada bir kendini kandırma hali vardı sanırım, şu an artık çok kandıramıyor ve depresyon noktasına geldi diye düşünüyorum
konuyu bilen diğer arkadaşımız bizimkine "acaba eşin gizli/bastırılmış gay olabilir mi" demiş. Bu ihtimalden korkmuş geldi benim fikrimi sordu. Ben bilemem kimse hakkında zanda bulunmak istemem sen anlarsın onu dedim. Bu tip şüphelerle ilgili yorum yapamam dedim. Bu tavrı sürdüreyim en iyisi dediğiniz gibi, en iyisi karışmamak32 yaşında yaşım geçiyor diye evlenip doğru düzgün sevişmeden tüp bebekle çocuk sahibi olan arkadaşınıza bence ne söyleseniz boş
En başında düşüneceği şeyleri bebek olunca mı düşünmek aklına gelmiş
Hiç karışmayın
Koca kadın ve kendi kararlarının sonuçlarını yaşıyor.Merhaba kızlar, hepimizin arkadaştan öte dost dediği insanlar vardır az çok. Böyle bir dostum ağır depresyonun eşiğinde. 2021de evlendi, görücü usulü gibi hani aileler uygun buldu diye evlendiler. Varlıklı ve büyük ailelere mensup iki taraf da. Görücü olsa da arkadaşım "32 yaşına geldim evlenmeliyim" kafasına girip kendini adamı sevdiğine inandırdı baya ama gören gözler için her şey ortadaydı. Yani arkadaşım bunu bir sevgi ilişkisine döndürmek için çabalıyordu ama adam hiç öyle değildi, zoraki şirket evliliği yapıyor modundaydı.
Neyse evlendiler, daha balayında sorunları başlamış arkadaşımım anlattığına göre. Adam sürekli birbirimizi özleyelim çok abartmayalım modunda davranarak cinselliği nadir yaşıyormuş. En başından beri bu sıkıntıydı aralarında. Adam arkadaşıma hep kanka gibi davranıyordu. Çocuk istediler, bir buçuk sene olmadı. Sağlıl problemleri çıkmadı ikisinin de. Ama beklemek istemediler tüp bebek ile evlatlarına kavuştular. Asıl detayları maalesef bebek doğduktan sonra iyice öğrenmiş oldum.
Adam doğru düzgün cinselliğe yanaşmadığı için, düzenli ilişki olmadığı için bebek olma ihtimalleri zorlaşmış. Yapmazsanız olmaz yani sonuçta. Arkadaşım da çocuk çok istediği için (adam da sevişmediği halde istemiş bu arada) tüp bebekle yapmışlar. Bebek doğunca düzelir yanılgısına kapılmış arkadaşım. Ama daha da kötü olmuş. Bebek şu an bir buçuk yaşında. Hamilelik, tüp bebek süreci derken toplamda neredeyse 2 buçuk senedir sıfır ilişki olmuş. Hiçbir yakınlıkları yok.
Adam iyi bir baba, dışarıya iyi pozitif biri ama arkadaşıma saygı vw sevgisi yok bence. En başından beri böyle düşünüyorum. Arkadaşım konuyu açtığında veya adama yakınlaştığında adam sürekli "evlilik senin için bu mu, cinselliğe bu kadar önem verme" gibi absürt söylemlerde bulunuyor. Terapiye gidelim teklifini reddediyormuş, ortada bir sorun yok senin kafan sürekli cinsellikte diyormuş arkadaşıma.
Aldatıyor mu dedik, bir şey bulamadık. Kız depresyonda artık, bebeği de zaten aşırı zor bir bebek. Ailesine anlatmıyor, ailesi nişan döneminde de adamın bir sürü falsosunu görmezden geldi zaten. Bana ve bir arkadaşımıza daha sorup duruyor ne yapacağım diye. Terapiye gidin, doktora gidin, hormonlarına vs tekrar baktırsın dedim. Adam asla kabul etmemiş. Arkadaşım sürekli boşanmalı mıyım diyor. O kadar hassas bir konu ki ben ne diyeceğimi şaşırmış haldeyim. Düzelir mi, boşanmalı mıyım, beklemeli miyim? Sürekli bu soruları soruyor, kendisini terapiye yönlendirdim ama adam değişmedikçe fayda etmiyor. Ben bu kıza düzelir bekle desem, yanlış mı yaparım? Ayrıl mı denmeli? Sizce böyle bir durum düzelir mi?
Ay gerçekten bu konuda çok şükrettim daha 27-28imde annem dahiş herkes yaşın geçiyor diyip bana baskı yapıyodu, bu tavır yüzünden saçmasapan adamlara evet diyebilirdim, ucundan döndüm. Kendimi dinlemişim iyi ki. Böyle yapınca doğru olan kişi de geliyor zaten. Sırf olsun diye evlenmek dünyanın en büyük hatasıYaşın geçiyor diye evlenirsem bide üstüne çocuk yaparsam sonumun ne olacağını yaşamadan görebiliyorun teşekkürler bdv.
Çocuk yaparsak eşim böyle uzaklaşıp cinsellikten soğur mu dşye korktum ben de bunu dinledikçe. Gerçi bunda çocuktan bağımsız bi durum var ama yine de paranoya oldum vallaZor bir durum
Ve bu tür benzer durumları etrafımdan da çok sık duymaya başladım
Vallaha onların ki baştan acı...Çocuk yaparsak eşim böyle uzaklaşıp cinsellikten soğur mu dşye korktum ben de bunu dinledikçe. Gerçi bunda çocuktan bağımsız bi durum var ama yine de paranoya oldum valla
Sadece terapist önerisi verebilirsiniz. Onun Dışında olumlu olumsuz karışmayın.Biliyor musunuz bu "kötü olma" durumundan gerçekten korkuyorum. Kaç yıllık iyi dostumuz olsalar da insanlar zaman içinde, tecrübelerle değişebiliyor. Bana bunun denmesinden korkuyorum. Nişanlılarken adam dört kez nişan atmaya çalıştı ben uyardım. Bu iş iyiye gitmiyor dedim. Bana bozulmuştu hemen. Ortada bir kendini kandırma hali vardı sanırım, şu an artık çok kandıramıyor ve depresyon noktasına geldi diye düşünüyorum
Adam ya aseksüel ya da arkadaşınızı aldatıyor. Düzelmez. En başından beri cinselliğe yanaşmamış istememiş. Arkadaşınız, seks yapmayan kendisiyle ilgilenmeyen bir heriften çocuk sahibi olarak büyük hata yapmış ne yazıkki. Terapi falan da kabul etmiyor , etse de değişen bir şey olmaz. Onun ya cinsel sorunu var ya da başkasıyla takılıyor dediğim gibi.Merhaba kızlar, hepimizin arkadaştan öte dost dediği insanlar vardır az çok. Böyle bir dostum ağır depresyonun eşiğinde. 2021de evlendi, görücü usulü gibi hani aileler uygun buldu diye evlendiler. Varlıklı ve büyük ailelere mensup iki taraf da. Görücü olsa da arkadaşım "32 yaşına geldim evlenmeliyim" kafasına girip kendini adamı sevdiğine inandırdı baya ama gören gözler için her şey ortadaydı. Yani arkadaşım bunu bir sevgi ilişkisine döndürmek için çabalıyordu ama adam hiç öyle değildi, zoraki şirket evliliği yapıyor modundaydı.
Yapacak bir şey yok bazen herkes secimlerini yaşıyor. Sevisemedigi adamdan inatla çocuk yapıp düzelir diye uman kaçıncı kadın acaba. Düzelir deme düzelmez de deme o kendisini avutacak birini arıyor.Biliyor musunuz bu "kötü olma" durumundan gerçekten korkuyorum. Kaç yıllık iyi dostumuz olsalar da insanlar zaman içinde, tecrübelerle değişebiliyor. Bana bunun denmesinden korkuyorum. Nişanlılarken adam dört kez nişan atmaya çalıştı ben uyardım. Bu iş iyiye gitmiyor dedim. Bana bozulmuştu hemen. Ortada bir kendini kandırma hali vardı sanırım, şu an artık çok kandıramıyor ve depresyon noktasına geldi diye düşünüyorum
Yüzde bi milyon yani. Bide görümce kaynana sıkıntılıysa geçmiş olsun.Ay gerçekten bu konuda çok şükrettim daha 27-28imde annem dahiş herkes yaşın geçiyor diyip bana baskı yapıyodu, bu tavır yüzünden saçmasapan adamlara evet diyebilirdim, ucundan döndüm. Kendimi dinlemişim iyi ki. Böyle yapınca doğru olan kişi de geliyor zaten. Sırf olsun diye evlenmek dünyanın en büyük hatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?