N Nazife5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 237 59 48 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazife5 #1 Kızlar 8 haftalık hamileyim. yemekte turşu yiyecektim ısırdım bozukmuş hemen tükürdüm ama bi iki lokma kaçmış olabilir bi sıkıntı olurmu korktum sonra ayran içtim
Kızlar 8 haftalık hamileyim. yemekte turşu yiyecektim ısırdım bozukmuş hemen tükürdüm ama bi iki lokma kaçmış olabilir bi sıkıntı olurmu korktum sonra ayran içtim
HuMerTurk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ocak 2020 5.986 11.612 168 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazife5 #2 Olmaz ya abartmaya gerek yok canım daha çok küçük yediklerin ona bile gitmio senin depolarından besleniyor suan
Olmaz ya abartmaya gerek yok canım daha çok küçük yediklerin ona bile gitmio senin depolarından besleniyor suan
N Nazife5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 237 59 48 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazife5 #3 TeAmoIG .!.: Olmaz ya abartmaya gerek yok canım daha çok küçük yediklerin ona bile gitmio senin depolarından besleniyor suan Genişletmek için tıkla... Tamam canım sağolasın
TeAmoIG .!.: Olmaz ya abartmaya gerek yok canım daha çok küçük yediklerin ona bile gitmio senin depolarından besleniyor suan Genişletmek için tıkla... Tamam canım sağolasın