arkadaşınla konuşsaydın keske sana şundan dolayı kırgınım deseydn,en kötü zamanlarında yanında olmaması çok kötü ama belki de geçerli sebepleri vardı öğrenmeliydin.
sözlendiğinde gitmemen normal kötü hissedebilirdin kendini
doğumgününe gitmekte içinden gelmemiş çünkü içinde kırgınlık varmış gitsen keyif almazdın
sana çağrı attığını görünce sen ona geri dönüp aramadın mı peki,görmemiş olabilirsin sonuçta o da çok tepki vermiş
arkadaşın kötü gününde yanında olmadığı zaman koyucaktın tavrını
geç kalınmış bence tavır yapmak için
arkadaşın şu anda senin onu kıskandığını düşünüyor..
Haksızsın bence evet..
Haksızsın bence evet..
Arkadaslar ya ben kendimi anlatamiyorum, yada siz anlamak istemiyorsunuz.
Tavir falan almak degil amacim. Ayrica belirttim, kendisini gercekten cok seviyorum, kizamiyorumda görsem yine dayanamam.
Onun aramadigi sürecte ben arayip sordum. Bana her defasinda ; "aa neden arayip sormuyor ve yanima gelmiyorsun" dedi. Bir gittim iki gittim üc gittim, daha ne kadar gideyim en sonunda insanin canina tak ediyor.
Siz aci cekin, gidin bir dügüne nisana hicmi iciniz acimaz?Hicmi akliniza yikilan hayaller umutlar gelmez?
Ne kadar kalpsiz insanlar var o zaman, helal olsun böyle birseyi takmayana. Ben hala dügünlere gittigim zaman gözlerim doluyor, bu onlari cekemedigim anlamina falan gelmiyor.
Zaten sözüne gitmedim diye aramizda acilmadi , kendisine durumu anlattim. Insan olan anlar oda anladi.
Allahima bin sükür mutsuz degilim. Insan yasadigi seylere üzülmeyecek diye birsey de yok degilmi.
KUSURA BAKMAYINDA ARKADAS/ DOST denildigi zaman SADECE IYI GÜN degil benim icin,
IYI GÜNÜMDE BENIM HERKES YANIMDAYDI !
BURAYA YAZILAN HERSEYE SAYGIM SONSUZ, HERKESIN DÜSÜNCESI. HERKES AYNI SEYI DÜSÜNMEK ZORUNDA DEGIL, AMA BAZILARI HEMEN SÖZLERLE SALDIRISA GECIYOR.
Sadece düsüncelerinizi ögrenmek istedim. YARGILAYIN DEMEDIM.
TESEKKÜRLER
Insani gercekten Pisman ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?