yanlışmı dusunuyorum...

onun boyle mutlu gelecek planları yapması bensız ıcımı okadar yakıyorkı..onu bekledım..bana okadar pis kufurler ederek ayrıldıkkı aslında o.. dedı bana sınırle bıle olsa denırmı.bende kuzenıne sınırlenıp kufur yazmıstım msj da cok pisti benımkıde ablası tlefonun karıstırmıs okumus bana kızdı sen ne bıcım kufur etmıssın dıe bende yedıgım kufurlerı sayamadım suclu benım onların gozunde ama kufurumden cok pişmanım artık onun aılesıde benı ıstemez sanırım... sımdı o mutlu umutlu..dıorum elbet bı ıse gırecektı ama genede uzuluyorum sonucta memurluk garantılı bı iş.evlencek mutlu olcak ben mutsuzluguma devam edıcem gıbı gelıo nasıl bır seydır bu delırıyorum bu dusunceyle

arkadasım lise mezunu 80 ile bi yere atanamaz bence hiç üzülme..:20:.seneye daha iyi hazırlan ah vay yazık demekle kendi geleceğini yıpratıyorsun.
degmez bir adam oldugunu görüyorsun madem neden üzülüyorsunn..
Bak ben 3 senelik memurum erkek arkadasım su anda askerde ve asker dönusunde iş bakacagız bir arkadas demiş onun sevgısıne guvenmesem beklemezdım cokta haklı ....
Sana bu şekılde davranan adamdan zaten bır hayır beklenmez ki:20::20::20:

arkadaşlara katılıyorum lise mezunu bir insan bu puanla atanamaz belki dışardan alımlarda olabilir o da belki... sen üzülüp boşyere kendini yıpratma

sen onu düşünürken o ders çalışmış demek ki. :9:
kısmetten öte köy mü var. mıydı neydi o söz. :8::9:

Bence siz o insanın varlığına o kadar alışmışsınız ki onu sizden ayrı bir şeyler yaşarken farklı bir hayat sürerken düşünemiyorsunuz. O yüzden önce bir bu fikri kafanızda oturtun: "Biz artık iki yabancıyız ve birbirimizle hiçbir alakamız olamaz." Zor olacaktır ama bu düşünceyi yerleştirebilirseniz zamanla onun ne sefası ne de cefası aklınıza takılır.

Ayrıyetten ne üzülüyorsunuz ya, elinizi sallasanız ellisi, valla bizim bu kızlara üzülüyorum, kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir, kimse sizden daha kıymetli değil. :34:

bence onu artık umursamamalısınız. oyle biri ne sizi mutlu edebilir ne bir baska kadını ne de kendisini. bence evlenmeden erkenden kurtuldugunuz cok iyi olmus. ya size ailenizin yanında yada cocuklarınızın yanında boyle davransaydı?? bırakın statusu ne kadar iyi olursa olsun onemli olan huzurdur.

önlisans mezunuysa,imam hatip v.s ve müezziin kayımm değlse,
80 puanla bi yere gidemez o:68:

Arkadaş şunu diyor herhalde 3 yıl zor anlarında yanında olmuş düzgün bir işi var mı yok mu onu bilmiyorum ama böyle ciddi bir işi yokmuş galiba o zamanlar. Zor zamanlarda böyle yanında olunca haliyle şimdi o insanın hayatına biri girse daha rahat bir ortama kavuşmuş olur ne askerlik bekleyecek ne iş her şey hazır. Bazen ben de düşünüyorum keşke erkek arkadşımla daha geç tanışsaydım diye 2,5 yıldır beraberiz anca bu sene 7. senesinde okulunu bitircek de askere gidicek de işe girecek. Ailesinden de doğru düzgün para almıyor çoğu şeyi ortak karşılıyoruz şimdi ilerde ayrılsak filan ben de üzülürdüm yani bütün sıkıntılı parasız zamanlarını ben çektim elin kızı gelcek her şey hazır onun üstüne koncak ben de o kadar yılımı boş yere geçircekmişim gibi geliyor bazen.

en son yazan arkaDASIN DEDIGI GIBI ÇİLESINI CEKTIM.MUTLUGU KENDI YASAMASI ISE GIRERSE BASKASIYLA MUTLU OLMASI BENI UZUYO..BI YERE INFAZ KORUMA MEMURLUGU FALAN DUSUNUYORDUK ONADA ELEMELERI GECERSE PUANLA RAHAT GIRER

üzülme hayatım , arkadaşım bir sene önce 80 almıstı ama öğretmen olduğu için 90ın altı kurtarmıyordu,sınavdan sonra sorunlu erkek arkadaşından ayrıldı,psikolojik yardım aldı,ilaç falan kullandı yani,o kadar duygusal olan insan hiç takmadı ağrılığını önüne baktı,yarım dönem dersaneye gitti deli gibi çalıştı geçen sınavda 91.5 aldı,bence psikolojik destek al ve sınavına hazırlan,ayrıca lise mezunu için ha 80 almışsın ha 50,atanamaz ki

Ayrılık ona yaramış görünüyor..
Siz şu an ayrı olmasaydınız bile sefa çekebileceğini sanmıyorum , anlaşamıyormuşsunuz..

Sizin ilişkinizin boyutlarını kpss puanları mı belirliyor.
Adam adam olmadıktan sonra, 100 puan olsa ne olacak.
Ayrıca siz ne emek verdiniz eğitimi konusunda,
ders filan mı çalıştırdınız, emeğinizin karşılığını istiyorsanız.
Allahtan 100 puan almamış, o zaman siz direk yalvarma durumuna gelecektiniz heralde.
Peki siz ondan yüksek alsaydınız, o zaman kendinize layık bulmayacak mıydınız?
Yani kpss puanıyla, sizin olmayan ilişkinizin ne alakası var anlamadım.
He şu olabilir, insan sırf intikam için belki, düşük puan alsaydı, sevinebilirdiniz,
yüksek almasını da kendinize yediremiyor olabilirsiniz, bunu anlarımda.
İlişkiniz bitmiş artık, puan vs ne alakası var.

ben hala onu kıskanıyorum cok kıskanıyorum aldıgı puanaı degıl ama baskalarından kıskanıyorumm...sızc ararmıı benıı

bısey sormak ıstıyorum bugun kpss bellı oldu ayrıldıgım daha dogru benı terk eden ınsan lıse mezunu kpss den 80 aldı..bı yolla bunu ögrendım.ben de 67 aldım..benım kı cok dusuk..iş sorunları vardı ben onu hıc pes etmeden bekledım..2 yıll askerden geldıkten sonra bırde askerden önce üç yıllık bır gecmısımız vardı..nasıl ayrıldıgımızı en altta anlatıcam.. bız ayrı oldugumuz ıcın bunun ıyı bı puan almasına bozuldum..ben okadar bekledım..sımdı sefasını baskası ceker dıe dusunuyorum hıcmı huc mutlu degılım cunku cefasını ben cektımm..sızce bu dusunceden nasıl kurtulabılırım..
ayrılısımızda soyle oldu..... daha once actıgım konudan kopyalayıp aktarıyorum...lütfen bana akıl arkadaslarım cok kötüyümm..
actıgım konum...
cok pis hakaretler yedım
arkadaslar sevgılımle ayrıldık yaklasık 5 gun once bana kızarken cok pis kufurler ettı daha oncede mutsuzlugumdan bahseden konular acmıstım.ama bu kez cok cok ılerı duzeyde bı mutsuuzluk yasıyorum kaprıslerımden bıkmıs yuzumun menunıyetsız ıfadesınden bıkmıs herseyden bıkmıs.bılıorum öyleydım fakat boyle olmam ıcınde karsımdakı ınsnaın da bana boyle bana davrandıgından boyleydım.senı sevıyorum derdım cvp hıc ıstedıgım gıbı gelmezdı ben daha sıcak daha guzel gelsın ısterdım.ısın aslına gelınce en son kavgamızda ben bısey soyedım ne bılııyım ben ya dedı dedı sonra yuzum asıldı ya yeter bıktım bıttı ayrıldık dedı.su suratından agzını burnunu dagıtırım senın dedı.sonra hakaretler savurdu aksam hava karanlıktı yolda yanından gıttım hadı gıt dedı bastı gıttı. çok üzgünüm ben onu sevıyodum...

tatlım senın ıcın bunca olumsuzlugu duşunen bırıyle ıyıkıde ayrıllmışşsın dua et tez zamanda kurtulmuşşsun.. ayrıca lıse mezunu bırı 80 puan alsa ble atanamıyo artık çok zor o puanla dırek atanamaz ancak açıktan atamalara başvurursa bişiler çıkablır tabıkı lısedekı branşına gorede deışır yanı duz lıse mezunuysa o puanla ataması zor dıe duuşunuyorum...ayrıca agzını burnunu dagıtrım demış hakaretler etmış bole bı ınsandan sana hayır gelmezmışş geçmışe bı çızgı çek ve senın sevgnı hakedecek adamı bekle... emın ol herşeyde bı hayır vardr bundada bı hayır varmışşş

tatlım senın ıcın bunca olumsuzlugu duşunen bırıyle ıyıkıde ayrıllmışşsın dua et tez zamanda kurtulmuşşsun.. ayrıca lıse mezunu bırı 80 puan alsa ble atanamıyo artık çok zor o puanla dırek atanamaz ancak açıktan atamalara başvurursa bişiler çıkablır tabıkı lısedekı branşına gorede deışır yanı duz lıse mezunuysa o puanla ataması zor dıe duuşunuyorum...ayrıca agzını burnunu dagıtrım demış hakaretler etmış bole bı ınsandan sana hayır gelmezmışş geçmışe bı çızgı çek ve senın sevgnı hakedecek adamı bekle... emın ol herşeyde bı hayır vardr bundada bı hayır varmışşş

ben gurursuz ona msj attım senı sevıyorum dedım sensız olmuyo dedım ve benı tersledı rahatsız etme dedı sen cınssın dedı senınle mutlu olmaıyorum dedı..sana bısey hıssetmıyorum dedı neler dedı dedı ıcım ıcımı kemırıo ölüyorum resmen benım yuuzmden oldu hersey bıktı benden bıraktı..

ben gurursuz ona msj attım senı sevıyorum dedım sensız olmuyo dedım ve benı tersledı rahatsız etme dedı sen cınssın dedı senınle mutlu olmaıyorum dedı..sana bısey hıssetmıyorum dedı neler dedı dedı ıcım ıcımı kemırıo ölüyorum resmen benım yuuzmden oldu hersey bıktı benden bıraktı..

çok gurursuzca hareket etmişsiniz
bir kadın yeri geldiğinde susmayı ve çekip gitmeyi bilmeli
oysa siz ne yaptınız ona mesaj çekerek kendinizi küçük düşürdünüz.

Arkadaşım yazık değil mi size?
Hiç mi kıymet vermiyorsunuz kendinize?
Çıkın dışarı,erkekten bol ne var?
Hatta eminim bu terbiyesiz adamdan çok daha iyileri vardır..
Gidin görüşün kaynaşın...
Ama siz saplanıp kalmışsınız,tamamen takıntı olmuş sizde,Allah muhafaza hasta olacaksınız..

onu gerçekten özlediğin için mi attın bu mesajı yoksa kpss puanında olduğunu düşündüğün emeklerin boşa gitmesin diye mi?

Back
X