- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet kendi ailemle görüşmüyorum iletişimim yok.Sizin kendi aileniz sorunluydu eğer yanlış hatrlamiyorsam bu yüzden bırakın babasının tarafını tanisin çocuk...
Ilişkiler kişiseldir. Siz birbirinizi sevmeyebilirsiniz. Görmek istemeye de bilirsiniz. Bu gelin kaynana olarak sizin iliskiniz. Ama onlar babaanne ve torun. Yani ayrı bir ilişki. Elbette gorusturmeme gibi bir yanlışa düşmeyin. Kızınızı bundan mahdum bırakmayın.Ben kendi babaanne dedemi hiç tanimadim. Çünkü annem sevmezdi babam tarafını. KendinCe haklıydı da belki. Ama bize de tanıtmadi izin vermedi . Onlar öldü ve ben hiçbişey hissetmedim.
Neyse şimdi 2 yaşında bir kızım var. Ve bende kayinvalidemi sevmiyorum. Bana çok kötülüğü dokundu. Çok çok cahil bir kadın . Babası kızıma aşırı düşkün. Dün onları görüntülü aradı kızımı gorusturdu. Eşimin babası halimi hatrimi sordu . Ama kV olacak kadın sanki ben yokmusum gibi kızıma bişeyler söyledi. Bana ne selam ne sabah. Yani ben bu kadınla. Ne yapayım. Bildiğiniz Zir cahil. Kızımin görüşmesini engelleyeyim mi. Yanlış mı yapıyorum. Beni saymayan kadına kızımı göstererek bilmiyorum. Kızımin babası da ben annemi arar yanlış yapıyorsun derim dedi bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?