- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bence yanlış degil yaptığın aynı hastalığı koskoca insanların gecirdigiyle bir gecirmiyoki 2 yaşındaki çocukGünaydin kizlar
Dün annemgile gidicektim oturmaya aradim evdemisiniz diye. Evdeyiz hepimiz hastayiz yatiyoruz dedi üsütmüsler. Bende ayy ozaman gelmeyeyim bizim oglanada gecmesin dedim. Oglum 2yasinda. Ona alinmislar sanki ne olcakmis gecerse gecsinmis herkesin cocugu varmis. Kücük kardesim söyledi bugun. Bende tamam bugun ugrariz dedim. Ne desem olay oluyor yanlismi yapmisim anlamadim. Oglum zaten huysuz bir cocuk hasta olunca hic cekilmiyor agliyor gece uyumuyor sonucta ben cekiyorum. Anlamiyorum
Hemen trip yapiliyor anlamiyorum kötü bisey demedimki onlarin demesi lazim gelme kizim yazik hastalanmasin diyeiyi yapmışsınız gitmemekle. küçücük çocuk bile bile niye hasta olsun. bu nasıl bir anlayışsızlık.
Yaa esirgiyormusum cok ne yapabilirim esirgemeyipte eskiden cocuklar sokakta büyürmüs bakmazlarmisBence yanlış degil yaptığın aynı hastalığı koskoca insanların gecirdigiyle bir gecirmiyoki 2 yaşındaki çocuk
Birde bile bile lades niye yapasın
aynen. sakın onların gönlünü yapacam diye doğru bildiğinizden şaşmayın.Hemen trip yapiliyor anlamiyorum kötü bisey demedimki onlarin demesi lazim gelme kizim yazik hastalanmasin diye
Bende kiyamadigim icin bugun gideyim bari diyorum hastalanirsada napalim kismetDogru yapmissiniz fakat cocugu göremicekleri icin üzüldüklerinden öyle demislerdir tabi birde hasta psikolojisiyle. Üstlerine gitmeyin, saten anneniz babaniz size bisey dememis.
Yetiskinler bile 1haftada düzelemiyor cocuk hic düzelemiyor kiyamiyorumKendilerinin demesi lazim sakin gelme diye.
Sizi de geçtim torununa kasti mi var. Hasta olsun diye üstüne trip atsin bi de tam olsun.
madem gideceksiniz buraya niye soruyorsunuz: )Bende kiyamadigim icin bugun gideyim bari diyorum hastalanirsada napalim kismet
Yanlismi yapmisim küstürdüm onlari cokmu kayiriyorum ondanmadem gideceksiniz buraya niye soruyorsunuz: )
Ailenin gereksiz yere tribi mi? çocuğunu göz göre göre herkesin hasta olduğu ortama götürmek mi? kaçmiyolar yahu bikaç gün sonra götürün yazik günah çocuğa. Tabi yine de siz bilirsiniz.Yetiskinler bile 1haftada düzelemiyor cocuk hic düzelemiyor kiyamiyorum
peki:)Yanlismi yapmisim küstürdüm onlari cokmu kayiriyorum ondan
Vicdan yaptiriyorlar insana küsüyorlar laf sokuyorlarMadem gidicektin dün gitseydin..
Trip yedikten sonra gidiyorsun böyle böyle her şeyi trip atarak yapmaya çalışıyorlar. Kendine edersin yapma..
Gitme bugünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?