yanlismi yaptim

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Günaydin kizlar
Dün annemgile gidicektim oturmaya aradim evdemisiniz diye. Evdeyiz hepimiz hastayiz yatiyoruz dedi üsütmüsler. Bende ayy ozaman gelmeyeyim bizim oglanada gecmesin dedim. Oglum 2yasinda. Ona alinmislar sanki ne olcakmis gecerse gecsinmis herkesin cocugu varmis. Kücük kardesim söyledi bugun. Bende tamam bugun ugrariz dedim. Ne desem olay oluyor yanlismi yapmisim anlamadim. Oglum zaten huysuz bir cocuk hasta olunca hic cekilmiyor agliyor gece uyumuyor sonucta ben cekiyorum. Anlamiyorum

Bence yanlış degil yaptığın aynı hastalığı koskoca insanların gecirdigiyle bir gecirmiyoki 2 yaşındaki çocuk
Birde bile bile lades niye yapasın

ayrıca grip öyle sanıldığı gibi eften püften bi hastalık değil. allah korusun ölümcül bile olabiliyor.

Dogru yapmissiniz fakat cocugu göremicekleri icin üzüldüklerinden öyle demislerdir tabi birde hasta psikolojisiyle. Üstlerine gitmeyin, saten anneniz babaniz size bisey dememis.

Anan baban sana hiç mi acımıyor? ne demek hastalanırsa hastalansın? insan önce kendi evladına üzülür; çocuğun hastalansa sen üzülücen, uykusuz kalıcan.
Yanlış yapmamışsın canım, anan baban hata etmiş.

Yetiskinler bile 1haftada düzelemiyor cocuk hic düzelemiyor kiyamiyorum
Ailenin gereksiz yere tribi mi? çocuğunu göz göre göre herkesin hasta olduğu ortama götürmek mi? kaçmiyolar yahu bikaç gün sonra götürün yazik günah çocuğa. Tabi yine de siz bilirsiniz.

doğru söylemişsin yanlış bişey yok. bizimkiler olsa direkt çocuğu getirme ona da geçer derlerdi. gidecekseniz de kendiniz gidin çocuk babasıyla kalsın bence.çocukların bebeklerin hastalığı çok zor dertlerini de anlatamıyor yavrucaklar.

Madem gidicektin dün gitseydin..
Trip yedikten sonra gidiyorsun böyle böyle her şeyi trip atarak yapmaya çalışıyorlar. Kendine edersin yapma..
Gitme bugünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…