Yanlismi yaptim?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Arkadaslar bugün eltimle yasadigimi anlatayim. Eltiye sinem diyeyim. Dün Aksam yazistik, sinemde bana yarin neyapacaksin diye sordu. Bende; sabah cocugu belki oyun grubuna gotururum ama emin degilim gidecegime cunku aksam yemegine misafirim gelecek dedim. Sonra sabah kalkinca evde eksikler vardi hemen cocukla cikip aliyim dedim. Yoldayken esimin yengesini gordum. Dolasalim bende alisveris yapcam dedi. Iyi madem dedim. Sonra yenge instagrama cocuklarin resmini atinca sinem hemen bana yazdi. Yengeyi bulunca unuttunmu beni cagjrmaya dedi! Halbuki oyun grubuna gitmedim. Hic sormadan etmeden bana oyle onu satmisim gibi yapmasina cok bozuldum ve yazdim; sinem anlamadim ne demek istiyorsun? Acik acik soyle sonra konu uzadida uzadi simdi gorusmuyoruz. Nedeni kendinin gorusmek istememesiymis. O yazdigi cumle normal miydi yani benmi abarttim yoksa haklimiyim? icim rahat degil olayin boyle uzamasini istemedim ama kendisi israrla beni anlamak istemedi ve ustte cikmaya calisip durdu o yuzden gorusmeyelim diyye kestirip atti iyi gorusmemize ragmen!

bu elti kac yasinda fazla alinganlik yapmis
niyeti gorusmeyi kesmekse komik bi bahane olmus

Bahane aranıyormuş sanki bağların kopmasına.

Eltin sonuçta daha ılımlı olabilirdin bence.yüz yüze bakacağın biri.

O samimiyetine güvenerek bir şey sormuş kısa bir açıklama yapıp geçiştirebilirdin.

Ayrıca yengeye de helal artık insanlar her anlarını sosyal medyada paylaşır olmuş

Eltiniz fazla alingan ,trip atip kusesi gelmis ,
İplemeyin,bugun kuser kendi kendine yarin barisir ,
Sizden cocuk gibi onu pispislaminizi bekliyor ,aman yaman eltim kusdme sen demenizi ,
Mesafe koyun ,takilmayin cok

Keşke sadece durumu açıklasaydınız, fotoğrafı görünce yanlış anlamış olabilir. aranızın açılmasına neden olacak bir durum yokmuş ortada.
Haklisiniz ama o oyle yazinca şok oldum icimden geleni soyledjm bende ama terslemedimde sordum sadece ne demek istiyorsun diye..

Haklisiniz ama o oyle yazinca şok oldum icimden geleni soyledjm bende ama terslemedimde sordum sadece ne demek istiyorsun diye..

Bence siz alttan alın. Sen öyle sorunca üzüldüm ve şaşırdım, o yüzden tepki gösterdim diyin. Zaten güzel bir iliskiniz varsa böyle basit şeylerle alınganlık yapıp aranızı açmayın derim ben.

" Ne demek istiyorsun" demeye gerek yokmuş .
Madem ilişkiniz iyi , yanlış anlamayı sadece bir cümle ile cozebilirdiniz.
Gereksiz olmuş sizin yaptığınız ?
...

Insanların artık çılgınlar gibi her anını paylaşmasını anlayamıyorum , anlayamayacağım. Çocuk fotoları da en tuhafıma gideni.

Kadının bağları koparası varmış böyle bi konuyu görüşmeyelime getirdiğine göre..

Sakayla karisik öyle demis normal bence cumlesi ,niye cagirmadin diye sormamis unuttn beni demis bilmem o kadar samimiyet yok herhalde aranizda

Yerinde olsam çok sevinirdim artık böyle bir insanla muhattap olmak zorunda olmayacağım için.

Aman yaa hayatını ona göre mi şekillendireceksin konuşmayıversin ona zahmet. Hasta mıdır nedir

eltiniz sizle vakit gecirmek istemis bugün.aksamdan sormus zaten yarin ne yapacaksin diye.sizide baskasiyla görünce kiskanmistir. yani vardir oyle insanlar alinmisir kendi kendine.sizde gereksiz tepki vermissiniz.cok küçük bir sözle hem gecistirip hem gönlünü alabilirdiniz."ask olsun ben seni satarmiyim" gibi mesela.aramiz iyiydi demenize istinaden bunlari yaziyorum.degmezdi bu duruma gelmeye.he istemiyorsaniz zaten buda bahane olmus olur,bundan sonra eski samimiyeti kurmazsiniz olur biter..

Ortada küsüp konuşmayacak kadar bi mevzu yok. İletişimde eksiklik olmuş. Onun beni sattın demeside senin ne demek istiyosun diye karşılık vermende yanlış geldi bana. Bu arada iyiki sosyal medya kullanmıyorum diyede geçti içimden. İki dakka yolda karşılaşıyosun hemen fotolar sosyal medyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…