Arkadaslar bugün eltimle yasadigimi anlatayim. Eltiye sinem diyeyim. Dün Aksam yazistik, sinemde bana yarin neyapacaksin diye sordu. Bende; sabah cocugu belki oyun grubuna gotururum ama emin degilim gidecegime cunku aksam yemegine misafirim gelecek dedim. Sonra sabah kalkinca evde eksikler vardi hemen cocukla cikip aliyim dedim. Yoldayken esimin yengesini gordum. Dolasalim bende alisveris yapcam dedi. Iyi madem dedim. Sonra yenge instagrama cocuklarin resmini atinca sinem hemen bana yazdi. Yengeyi bulunca unuttunmu beni cagjrmaya dedi! Halbuki oyun grubuna gitmedim. Hic sormadan etmeden bana oyle onu satmisim gibi yapmasina cok bozuldum ve yazdim; sinem anlamadim ne demek istiyorsun? Acik acik soyle sonra konu uzadida uzadi simdi gorusmuyoruz. Nedeni kendinin gorusmek istememesiymis. O yazdigi cumle normal miydi yani benmi abarttim yoksa haklimiyim? icim rahat degil olayin boyle uzamasini istemedim ama kendisi israrla beni anlamak istemedi ve ustte cikmaya calisip durdu o yuzden gorusmeyelim diyye kestirip atti iyi gorusmemize ragmen!