• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlız hissediyorum

ha89

H89
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ben kendimi bu aralar çok yanlız hissediyorum evliyim 3 çocuğum var 17/8/ ve9 yaşlarımda arkadaşlarım hiç yok yedirirsem iyi yedirmezsem kötüyüm hep ben arıyorum birilerini kimse beni aramıyor artık çok üzülüyorum ne yapacağımı

merhaba benim de böyle hissettiğim çok zaman oluyor dahası ailemde bile değerimi sevgimi sorguluyorum desteksiz ve yalnız bırakılmış hissediyorum. çevremde bir sürü insan olmasına rağmen kimsem yok gibi, ama benim tecrübeme göre arkadaşlar konusu siz adım attıkça oluyor. birkaç kere ısrarla sosyalleşmeye çalışarak, mesela birkaç arkadaşınızı birden evinize davet edebilirsiniz. küçük gruplara dahil olabilirsiniz, ya da siz o grupları yaratabilirsiniz. bir de insanlara güvenmeye bakın, çünkü biz birilerine güvenmedikçe onlar da bize güvenemiyor. iyi düşünün biraz adım atın, her konuda imtihan edilicez. bu da imtihan olmuş demekki bize

ben de çok yanlızım

üstelik ben de çocuk falan da yok

ama umrumda da değil

özgürüm en azından

Back
X