Yanlız kalmak

Haklısınız aslında Hayır yok ama o dünkü olay da çok etkiledi beni.. aslında izmir in en güvenilir semti diyebilrim

varsa eger kotu bir yazgi o evin kapisina sunguler de cekilse, esiniz sizi sarip da sarmalasa gene olur. asla etki altinda kalip kendinizi korkuya sevk etmeyin. ben paris'te yasiyorum ve kasim ayindaki patlamada o restaurantta yemek yiyordum. ben kalktim ve 10 dakika sonra oradan kimse sag cikmadi. nasip...

Sabah 5 e kadar uyuyamaMAM diye gecio içimden 5 Tw ev sahibmiz her gün fixboyuttain kalkio lar onların ayak sesleri huzur verir diye düşünüyorum

Kız ayak sesi arama otur dua oku bi yasin oku bakk dua okuyarak hemm dunyadaki kotuluklerden korunursun bu gece hem de diger boyuttaki seylerdenn ve korkacak bir sey kalmaz:))

K
Kıyamam size çok haklısın aslında ama engel olabilsem. Rabbim esirgemis com geçmiş olsun yine de ..

Kız ayak sesi arama otur dua oku bi yasin oku bakk dua okuyarak hemm dunyadaki kotuluklerden korunursun bu gece hem de diger boyuttaki seylerdenn ve korkacak bir sey kalmaz:))
Cnm musait degilim okuyaMAM kiii. Bide rüzgar var çok fena tv donup duruyor töbe ee

K

Kıyamam size çok haklısın aslında ama engel olabilsem. Rabbim esirgemis com geçmiş olsun yine de ..

tesekkur ederim.

tedbir kuldan takdir haktan. siz yapmaniz gerekenleri yapin, gerisini sahibine emanet edin. huzurla uyuyun. iyi geceler dilerim :)

tesekkur ederim.

tedbir kuldan takdir haktan. siz yapmaniz gerekenleri yapin, gerisini sahibine emanet edin. huzurla uyuyun. iyi geceler dilerim :)
Teskkur ederim duaniza bu gecelik beni de misafir eder misiniz .. muminin mümine duası makbulmus

Hırsız falan girdi mi çocukken evinize?
Tamam insan tedirgin olur ama bu kadar korkmak normal değil :/
Bari yatakodasına kilitleseydin kendini niye mutfağa kilitledin?

Hırsız falan girdi mi çocukken evinize?
Tamam insan tedirgin olur ama bu kadar korkmak normal değil :/
Bari yatakodasına kilitleseydin kendini niye mutfağa kilitledin?
Hayır cnm ama korku işte çok kötü bişi. Mutfakta tv var cnm bide profilim de ki papaganm suan evdeki canım o ama uyuyor

Uyumuş demek:)Oh ne güzel yerine nöbete gidecek meslektaş koca var:)Benim de olacadı olmadı:)
Yalnız kalanlar napsın öyle düşün konu sahibi.

Ahaaa aynı ben benimde eşim gece çalışıyor o gelene kadar bazen bekliyorum bazende dua okuya okuya uyuyorum şimdi korkmamak için yaptıklarım
1. Aslamı asla korku filmleri izlemem eşim yanımda olsa bile
2. Benim yatak odamda ekstra küçük küçük cam var 2 tane yatagımın duvarına dışardaki direk ışıgından yansıma yapıyor benim gözler sürekli o duvarda yani oralarda biri dolaşsa duvara gölgesi gelir
3. Whatsappdan tüm akrabalarımı arayıp lak lak yapıyorum megafonunuda açıyorum bangır bangır ses oluyor
4. Yüksek sesde tvyi açıyorum ara ara gülüyorum güya evde çok kişi varmışda eğleniyorlarmış gibi

6. Sabah işten gelen eşim beni uyandırmakda zorlandığında sanki nöbeti tutan sensin uykuya bak diyor haberi yok bende nöbet tutuyorum tabi onun gelmesine yakın uyuduğumdan bilmiyor tek farkımız nöbet sonunda o para alıyor ben beleşe uykusuz kalıyorum

Kiyamammmm ya bulduğunu çözümler superrr

Ama petek hemen yanimdaydi doğalgazı kapatmak için kalktım gece pisti m çünkü . Kolidorda koşarak gidip gelişimi bi gorseydiniz sanki takip ediliyor m

Valla ben yalnız yaşıyorum hiç bişey olmuyor korkma kapıyı kilitle yatarken evde alt katta değilse korkacak hiç bişey yok çok rahatsız olursam mp3 umu açıp kulağıma takiyorum bir süre yada hoparloru açıp yavaş müziklerim var kısık seste ses oluyor evde ama nadirdir yada tv karşısında uyu o günlerde korkma arkadaşım kapı çalarsa da açma yıllardır hep yalnız yaşıyorum çok şükür hiç bişey olmadi sen en azından arada 1 gece yalnızsin kafandan garip korkuları at

Aslında yalnız yasmanin tadını bi günde olsa çıkarmam diorum ama yapamıyorum. Malesef . Gece 12 30 geldim eve alt komşu dayım geldim ütü yaptım kendimi yormaya çalıştım. Yok cnm vallahi olmuo . Aslında biliyorum ki yalnız değilim binada altta üstte dolu ama tamamen kafamda bitio. Kapı çalarsa aynen cnm açmam alt komşum kapı çalarsa beni ara ablam.biz bakalım burdan demişti ole yaparım die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…