Haklısınız aslında Hayır yok ama o dünkü olay da çok etkiledi beni.. aslında izmir in en güvenilir semti diyebilrim
En iyisi hem balkon kapısına hem dış kapıya almak onlardanAma o ses asıl gireni korkutuyor. Hatta caydırıcı en önemlisi o. Neden uğraşsın alarmı olan ev ile.
Sabah 5 e kadar uyuyamaMAM diye gecio içimden 5 Tw ev sahibmiz her gün fixboyuttain kalkio lar onların ayak sesleri huzur verir diye düşünüyorum
Kıyamam size çok haklısın aslında ama engel olabilsem. Rabbim esirgemis com geçmiş olsun yine de ..varsa eger kotu bir yazgi o evin kapisina sunguler de cekilse, esiniz sizi sarip da sarmalasa gene olur. asla etki altinda kalip kendinizi korkuya sevk etmeyin. ben paris'te yasiyorum ve kasim ayindaki patlamada o restaurantta yemek yiyordum. ben kalktim ve 10 dakika sonra oradan kimse sag cikmadi. nasip...
Cnm musait degilim okuyaMAM kiii. Bide rüzgar var çok fena tv donup duruyor töbe eeKız ayak sesi arama otur dua oku bi yasin oku bakk dua okuyarak hemm dunyadaki kotuluklerden korunursun bu gece hem de diger boyuttaki seylerdenn ve korkacak bir sey kalmaz:))
K
Kıyamam size çok haklısın aslında ama engel olabilsem. Rabbim esirgemis com geçmiş olsun yine de ..
Teskkur ederim duaniza bu gecelik beni de misafir eder misiniz .. muminin mümine duası makbulmustesekkur ederim.
tedbir kuldan takdir haktan. siz yapmaniz gerekenleri yapin, gerisini sahibine emanet edin. huzurla uyuyun. iyi geceler dilerim :)
Teskkur ederim duaniza bu gecelik beni de misafir eder misiniz .. muminin mümine duası makbulmus
Teşekkür ederim hayırlı ve iyi gecelerelbette, Allaha emanet olun.
Hayır cnm ama korku işte çok kötü bişi. Mutfakta tv var cnm bide profilim de ki papaganm suan evdeki canım o ama uyuyorHırsız falan girdi mi çocukken evinize?
Tamam insan tedirgin olur ama bu kadar korkmak normal değil :/
Bari yatakodasına kilitleseydin kendini niye mutfağa kilitledin?
Kiyamammmm ya bulduğunu çözümler superrrAhaaa aynı ben benimde eşim gece çalışıyor o gelene kadar bazen bekliyorum bazende dua okuya okuya uyuyorum şimdi korkmamak için yaptıklarım
1. Aslamı asla korku filmleri izlemem eşim yanımda olsa bile
2. Benim yatak odamda ekstra küçük küçük cam var 2 tane yatagımın duvarına dışardaki direk ışıgından yansıma yapıyor benim gözler sürekli o duvarda yani oralarda biri dolaşsa duvara gölgesi gelir
3. Whatsappdan tüm akrabalarımı arayıp lak lak yapıyorum megafonunuda açıyorum bangır bangır ses oluyor
4. Yüksek sesde tvyi açıyorum ara ara gülüyorum güya evde çok kişi varmışda eğleniyorlarmış gibi
6. Sabah işten gelen eşim beni uyandırmakda zorlandığında sanki nöbeti tutan sensin uykuya bak diyor haberi yok bende nöbet tutuyorum tabionun gelmesine yakın uyuduğumdan bilmiyor tek farkımız nöbet sonunda o para alıyor ben beleşe uykusuz kalıyorum
Evettt uyumuşm kizlarrrrUyudunmu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?