Yanlız kalmak

Aslında yalnız yasmanin tadını bi günde olsa çıkarmam lazim diorum ama yapamıyorum. Malesef . Gece 12 30 geldim eve alt komşu dayım geldim ütü yaptım kendimi yormaya çalıştım. Yok cnm vallahi olmuo . Aslında biliyorum ki yalnız değilim binada altta üstte dolu ama tamamen kafamda bitio. Kapı çalarsa aynen cnm açmam alt komşum kapı çalarsa beni ara ablam.biz bakalım burdan demişti ole yaparım die düşündüm

Gereksiz bi korkudasınız. İzmirdesiniz- doğuda değil. Güvenli mahalledesiniz. Alt üst komşunuz size destek. Daha ne olsun. Bi tüfeginiz eksik elinizde.

Bu kadar koru yersiz

Gereksiz bi korkudasınız. İzmirdesiniz- doğuda değil. Güvenli mahalledesiniz. Alt üst komşunuz size destek. Daha ne olsun. Bi tüfeginiz eksik elinizde.

Bu kadar koru yersiz
Hahah çok tatlı sin cnm evet cok haklısın ama malesef zamanında şahit olduğum şeyler saçma sapan şeyler aklıma geliyor. Bid geçen gün arkadaşımla nöbet çıkışı alsancak ta ünlü bi falı varmış ona gittik. Hep aklıma geliyor saçma ama

Bu ne korkaklık hatunlar..Ben koca bir apartmanda bile yalnız uyurum.Gecen gün hırsız girmeye calıştı eve.Kacmaya calışırken kovaladım onu fotosunu cekip polis cağırdım fotoyu polise verdim.tek başıma üstelik..Evelallah kimseden korkmam.

E sana masllah canım cesaterinden ötürü . Ben asla yapamam işte onu. Hastanede gece bloklar arası gitmem gerektiğinde bile korkuyorum ben ama korkum haksız değil orası kesin de izmir Tepecik te bi hastane ve hastane çok büyük karanlık bol kopekkkk bol berdus. Ama sana brova yaniii

Kız bu yazdıklarınla valla ben bile korktum sendensenden her eve lazım anacım çok yaşa emiiiibenim korkum yersiz değil kızlar yan ev boş yıkılıp yenisi yapılacak onun yanındakide aynı sağ tarafımdaki komşum bahçeden dolayı uzak oluyor bana bağırsam duymaz bide bin çeşit insan var her ülkeden sizler türkiyedesiniz korkmayın yahuuuuben 14 yaşımdayken annemle babam yazlık eve giderlerdi hep tek kalırdım gr korkmazdım şimdi korkuyorum

Valla hastanede bende korkuyorum hatta anım bile var gece 12 falandı bir rahatsızlandım yeni doğumda yaptım eşime dedim sen bebeğe bak ben gideyim hastane otoparkına arabamı park ettim uzakta bir yer yer bulamadım neyse serum takıldı gece 3 dr eve gidebilirsin çok kötü olursan tekrar gel dedi bende çıkdım acil kapısından in cin top oynuyor kimsecikler yok etraf zindan gibi karanlık dua ede ede gidiyorum arabaya karanlığın içinde biri piştttttt korkuyormusun dedi bi bakdım sırf kemik torbası gibi yaşlı bir bayan öldüm zannettim salavat getiriyorum korkudan dumar oldum o derece kız korkma gerçi bende korkuyorum gel beraber gidelim dedi biri üfff dese küt kalpten gidecek bir bayan amma yinede cesaret verdi bana gittim arabaya birdahadamı asla tek gitmem çok kötü olursam çağırcam ambulans ahanda buraya yazıyom yoksa gazetelere manşet olucam bu gidişle gripden değil korkudan öldü diye

gece sizi korkutan ne onu soyleseniz ona gore care buluruz belki, eve hirsiz gelir ondan mi korkuyorsunuz, karanliktan mi, ruhani seylerden mi. Hepsine ayri cozum bulunur bence, biraz onlem le.

gece sizi korkutan ne onu soyleseniz ona gore care buluruz belki, eve hirsiz gelir ondan mi korkuyorsunuz, karanliktan mi, ruhani seylerden mi. Hepsine ayri cozum bulunur bence, biraz onlem le.
Geneli ruhani şeyler cnmm ben ole yok cindir büyüdür bilmezdim bi arkadaşımın arkadaşını tanıyan kadar saolsun kadında yok yoktu. O kadını tanidigimdan beri ole şeyler daha çok aklıma geliyor

Aynen her eve lazım cnm hahah

B
Bizim hastaneyi tarif etmişsin cnm ya resmen

Aslinda dikkat etmeniz gereken seyleri arayip bulabilirsiniz, burda bu tarz konular yasak o yuzden siz bakin. Dua okuyup yatin merak etmeyin birsey olmaz, o tarz insanlara da pek takilmayin derim. Ben yillardir yanliz yasiyorum cok nadirdir o sekilde korktugum zaten insan kendi kafasinda uyduruyor cogu korkuyu, ama dua edip rahatlayip uyursunuz bence. Ettiginiz duanin yardimina inanirsaniz rahatlarsiniz bu arada.

Cnm
Cnm ben bekarken yani nisanliyken gorusuyordum kahve içmeye falan giderdik evine suan aynı şehirde değiliz zaten . Haklısın dua başka çare yok

Cnm

Cnm ben bekarken yani nisanliyken gorusuyordum kahve içmeye falan giderdik evine suan aynı şehirde değiliz zaten . Haklısın dua başka çare yok
Cnm bnde bekarken hic gece yanliz kalmadim ama evlenince aileden akrabalardan 1200km uzaga tasindim ve esim hep gece calisiyo ve geceleri hep yanlizim korkmuyorum rabbim cesaretini veriyo cok korkarsam isik acik uyuyorum ama genelde gece lambasiyla yatiyorum evimin arka tarafa bakan bi odasi var orayada gece lambasi takiyorum gece yani birileri varmis gibi korkmuyorum sukur ama aklina kotu seyler getirme müzik ac yani olumsuz dusunme ve yasadigim yerde esininde bnmde hic tanidigimiz yok korksamda pasa pasa duruyorum esim aksam sekizde gidip sabah sekizde geliyo yani hemen hemn heekez yasiyo bunu

Haklısın cnm ya Allah sana da kolaylik versin kiyamam. Bwn yine sürekli yalnız kalımiorum . Aslında belki kalsaydım alisirmiydim bilmiyorum ama sırf bu yüzden ben nöbetler e gidiyorum yoksa eşim gidecekti

Sizi daha fazla korkutmak istemem ama onlarin polis olduğuna emin misiniz ? Hangi iki polis gecenin bi vakti kapıya dayanıp ev sorar ki?
Aklıma polis kılığında dolandiricilar geldi
Tuhaf .

Sizi daha fazla korkutmak istemem ama onlarin polis olduğuna emin misiniz ? Hangi iki polis gecenin bi vakti kapıya dayanıp ev sorar ki?
Aklıma polis kılığında dolandiricilar geldi
Tuhaf .
Aynen cnm bende ondan korktum ama nasıl ispatlayabilirdim ki sinra çıkıp gittiler ama yan binaya da uğramışlar eşim demişti. Ben polis gider gitmez alt komsuma soledim oda camdan bakmış polis arabasını görmüş ama . Çok ilginçti ilk başta sorması gerekeni en son sordu. Ve bina da tek bizim on tarafta yani ışığımiz yanmaz . Biz arkada otururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…