Yanlızım bunalımdayım sürekli ağlıyorum acil yardım:((

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Selam kızlar eşim işten dolayı sehir dışına çıkıyo aslında bu benim için bi fırsat olabilir kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ama eşim yokken sanki dünya başıma yıkılıyo hiçbisey yapmak istemiyorum bunalımdayım sigaraya bile başlamayı düşünüyorum tv karşısında robot gibi oturuyorum tek hissettiğim şry derin bi mutsuzluk(( çok saçma belki de ama kendime engel olamıyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum(((

Eşiniz bir süreliğine gidiyor sanırım. Canınızı sıkmayın daha büyük dertleri olan insanları düşünün .

hayatınızı tek bi isnaa bu derece entegre etmeyi nasıl başarıyosunuz?

bu adam siz doğduğunuzda filan yanınıza değildi. en iyi ihtimalle 20 yaşından sonra filan girdi hayatınza. alt tarafı başka bi şehirde, ölmüş gibi karalar bağlamak niye?

bakış açınızı değiştirirseniz gerisi kendiliğinden gelir bence.

Şuandaki ben..arti bir de cocugum var senden farkli olarak.

Canım boyle düşünme bak benımde esım uc ay bır ay bazen altı ay yurtdısına gıdıyor yada yurtıcınde takılıyor ben napıyorum peki bol bol geziyorum arkadaslarımla takılıyorum aıleme gıdıyorum oturup kös kös bunalım yaparsan ınan psıkolojın bozulur hatta dıyorum oh yemek yapmak temızlık yapmak yok yanı kendımı dınleme fırsatım oluyor sende boyle dusun stres yapma

Eşiniz şehir dışına gitti diye sigaraya başlamak...
Kendinize önem vermiyorsanız neden olmasın?
Tek başına yapmaktan hoşlanacağınız aktiviteler bulamaz mısınız?

kitap oku
Arkadaş edin
Dil öğren
Ibadet et (inaniyorsan)
Spor yap
Dışarı çık

Ve evlilik programları izle :)))

evli olunca oyle olmuyor . es hayatın diğer yarısı yanlız hissediyorsun

kitap oku
Arkadaş edin
Dil öğren
Ibadet et (inaniyorsan)
Spor yap
Dışarı çık

Ve evlilik programları izle :)))

Kk'nin favorisi evlilik programi

Hasretlik zor istir amma velakin bazen özlemeyi bilmek lazim.
Senelerdir ozlemekle mesgul oldugum icin kiskaniyor muyum birbiriyle sürekli birlikte olan esleri acaba

seni cok iyi anlıyorum bir ara benim esimde gidiyordu cok zor insan dayanamıyor. calısmıyorsun galiba. zamanın gecmesi için hobi edin .güzel oluyor

Benim eşim de gidiyor sürekli.Sevgili gibiyiz valla.
Hatta sevgili olsak daha sık görüşürdük o derece
Ben gayet de memnunum halimden.
Dönüşleri çok sevecen,özlem dolu oluyor çok şükür.
Canım ne istiyorsa onu yapıyorum,yat diyen yok kalk diyen yok.
Evliliğin güzelliğini bekarlığın rahatlığını yaşıyorum,daha ne isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…