evet ama anneden yada babadan ayrılmak gibi birsey degil cok daha baska birsey . tabiki hayatına devam etmelitamam yarısı da tamamı değil di mi? o şehir dışında gidince dünya başına yıkılmıyor yani normalde. hayat devam ediyor.
Tamam alışkanlığı anlarım da böyle başınıza kötü bir şey gelmiş gibi bunalımlara girmek kendini kaybetmek normal mi?evli olunca oyle olmuyor . es hayatın diğer yarısı yanlız hissediyorsun
evet ama anneden yada babadan ayrılmak gibi birsey degil cok daha baska birsey . tabiki hayatına devam etmeli
evet ama anneden yada babadan ayrılmak gibi birsey degil cok daha baska birsey . tabiki hayatına devam etmeli
canım evlendim aynı seyide yasadım .oradaki öesaj bir insana baglanmakla alakalıydı esimde bende sükürler olsunki birbirimizi seviyoruz ve bir hafta ayrı kalmak istemiyoruz hatta bir gün. tabiki bu ayılığ bayılma derecesinde degil . ama ciftlerden biri gidiyorsa ve alısılmsıssa cok zorTamam alışkanlığı anlarım da böyle başınıza kötü bir şey gelmiş gibi bunalımlara girmek kendini kaybetmek normal mi?
Hiç evlenmeseydiniz hayal edemiyorum halinizi. Yıllar boyu depresyona girip kötü alışkanlıklara başlardınız konu sahibiyle herhalde..
Dünyaya kocanızla vakit geçirmeye gelmediniz neticede?
cok sacma bir yorum siz nereden biliyorsunuz ayaklarımın üstünde durmadıgımı. bu benim esimle kendimin baglılıgı ve sevgisi böyle elestirmeye hakkınız yok.Allah baska ayrilik vermesin... Ya tamamen gidip gelmeyecek olsaydi ? Donecek sonucta ve yine gelip yaniniza yatacak..
Kizlar Allah askina kendi ayaklarinizin ustunde durmayi ogreninBunun Allah korusun olumu var, bosanmasi var... Insaniz hersey bizim icin.. Ve lutfen kendinize bir ugras bulun.. Calisin... Kendi paranizi kazanin bak konu sahibi calisiyor olsaydi aksama kadar is guc derken h sonunu iple cekerdi evde kafami dinleyim diye... Kimseyi de hayatinizin odak noktasi yapmayin bu kim olursa olsun... Bosanmis insanlar napsin onlar sigara ve ickiye baslasin o zaman.. Sigaraya baslamak bile bir yalnizlik belirtisi onu ark olarak goruyorsun.. Hayat cok acimasiz tek basina da mutlu olmayi ogrenmek gerekiyor eger biz ogrenmezsek de hayat zorla ogretiyor
bekarken anne baba evinden ayrılsanda hatta ayrı eve cıksanda dayanırsın ama evliyken zor demek istedim yanlıs anladınız. anne baba atalım kocayı koyalım degil. neyse bekara karı bosamk kolay derler suan anlayamasaınızoha. ananın babanın önüne kocayı koymak. ilginç. neyse anlaşamıycaz.
anne baba olayını su sekilde demek istedim .insan belli bir yasta aynrı evde yasayabiliyor ann babasıyla.anne baba yeri zaten ayrıdır bu tartısılmazmissmadam Ben ayaklari uzerinde durma olayini sana yazmadim konu sahibine yazdim neden dersen actigi basliklari incelersen kocami nasil elde tutarim diye surekli baslik acmis. Bu kadar merkeze koymasi tamamen bosluktan ve kendini kocasina karsi yetersiz bulmasindan...
Neden senn yazini alintiladim diye sorarsan eger ben hala gorusumun arkasindayim anne babanin yerini kimse tutamaz. Yeri gelir kocanin yokluguna bilr alisirsin sonucta kan bagin yok hayat bagin var.. ama Allah korusun anne babanin yokluguna alisilmaz sadece alismis gibi yaparsin o kadar.. Bu elestirme degil sen nasil gorusunu bildirmissen bende gorusumu bildirdim
insallh olurof iyi ki kocişimiz yok ya göbüşü kocişlerine bağlı kk kadınlarını anlayamıyoryuz o yüzden(((
İşe başla çevrende olur canın sıkılmaz o ZamanSelam kızlar eşim işten dolayı sehir dışına çıkıyo aslında bu benim için bi fırsat olabilir kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ama eşim yokken sanki dünya başıma yıkılıyo hiçbisey yapmak istemiyorum bunalımdayım sigaraya bile başlamayı düşünüyorum tv karşısında robot gibi oturuyorum tek hissettiğim şry derin bi mutsuzluk(( çok saçma belki de ama kendime engel olamıyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum (((
Benim eşim de seyirlerde nöbetlerde yılın 4 ayı yok yanımda bir de üstüne uzak memleketteyiz bir de üstüne eşim gittiğinde telefonları çekmiyor hiç irtibatım olmuyor4 ay.Onun üstüne çocuğumuz olmuyor.Benim de Can'ım sıkılıyordu ama hayatı zindan etmedim psikoloji kitapları okudum ufkumu aydınlattım,dua ettim içimi ferahlattım,kilo verdim sağlığıma kavuştum,kendime güvenim geldi,sınavlarıma çalıştım aklımda yokken müşavirliğe yöneldim.Hep kendimi + yönde yetiştirdim.S nede kendin için bişeyler yap herşey eşten ibaret degil.Selam kızlar eşim işten dolayı sehir dışına çıkıyo aslında bu benim için bi fırsat olabilir kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ama eşim yokken sanki dünya başıma yıkılıyo hiçbisey yapmak istemiyorum bunalımdayım sigaraya bile başlamayı düşünüyorum tv karşısında robot gibi oturuyorum tek hissettiğim şry derin bi mutsuzluk(( çok saçma belki de ama kendime engel olamıyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?