Yanlızım bunalımdayım sürekli ağlıyorum acil yardım:((

Hiç kocası olmayanlar napsın bacımDiyesim geldi kusura bakmaHiç olmayanlaru düşün.Birgün kaybedebilecepini düşün.Hayat onun etrafında dönmesin.Kendine çok kötülük ediyorsun.Temelli gitse neyse.Özleyeceksin ne güzel.

evli olunca oyle olmuyor . es hayatın diğer yarısı yanlız hissediyorsun
Tamam alışkanlığı anlarım da böyle başınıza kötü bir şey gelmiş gibi bunalımlara girmek kendini kaybetmek normal mi?
Hiç evlenmeseydiniz hayal edemiyorum halinizi. Yıllar boyu depresyona girip kötü alışkanlıklara başlardınız konu sahibiyle herhalde..
Dünyaya kocanızla vakit geçirmeye gelmediniz neticede?

Sizi bu hale sokacak kadar büyük ayrılığın süresini merak ettim

evet ama anneden yada babadan ayrılmak gibi birsey degil cok daha baska birsey . tabiki hayatına devam etmeli

Allah baska ayrilik vermesin... Ya tamamen gidip gelmeyecek olsaydi ? Donecek sonucta ve yine gelip yaniniza yatacak..
Kizlar Allah askina kendi ayaklarinizin ustunde durmayi ogrenin Bunun Allah korusun olumu var, bosanmasi var... Insaniz hersey bizim icin.. Ve lutfen kendinize bir ugras bulun.. Calisin... Kendi paranizi kazanin bak konu sahibi calisiyor olsaydi aksama kadar is guc derken h sonunu iple cekerdi evde kafami dinleyim diye... Kimseyi de hayatinizin odak noktasi yapmayin bu kim olursa olsun... Bosanmis insanlar napsin onlar sigara ve ickiye baslasin o zaman.. Sigaraya baslamak bile bir yalnizlik belirtisi onu ark olarak goruyorsun.. Hayat cok acimasiz tek basina da mutlu olmayi ogrenmek gerekiyor eger biz ogrenmezsek de hayat zorla ogretiyor

Unutmadan C captain price ' in de deigi gibi hic kimse anne baba kardesin onune gecemez yarin birgun birsey olsa o geriye attiginiz anne babaniz sahip cikacak yine size

canım evlendim aynı seyide yasadım .oradaki öesaj bir insana baglanmakla alakalıydı esimde bende sükürler olsunki birbirimizi seviyoruz ve bir hafta ayrı kalmak istemiyoruz hatta bir gün. tabiki bu ayılığ bayılma derecesinde degil . ama ciftlerden biri gidiyorsa ve alısılmsıssa cok zor

cok sacma bir yorum siz nereden biliyorsunuz ayaklarımın üstünde durmadıgımı. bu benim esimle kendimin baglılıgı ve sevgisi böyle elestirmeye hakkınız yok.
oha. ananın babanın önüne kocayı koymak. ilginç. neyse anlaşamıycaz.
bekarken anne baba evinden ayrılsanda hatta ayrı eve cıksanda dayanırsın ama evliyken zor demek istedim yanlıs anladınız. anne baba atalım kocayı koyalım degil. neyse bekara karı bosamk kolay derler suan anlayamasaınız

Kesinlikle sigarayı düşünmeyin bile. Sonra kurtulmak için bunalıma girersiniz. Eşinize bağlı olun ama bağımlı olmayın derim. Eşinizin sağlıklı ve bir işi olduğuna şükredin. En azından gelme umudu var düşünün eşi hiç gelemeyecekler var. Bir takım hobiler edinin, yeteneklerinize isteklerinize göre kurslar vardır onlara katılın. Yürümek strese çok iyi gelir yapmıyorsanız başlayın sabahları özellikle. Sevdiğiniz türde kitaplar okuyun, yazı yazın.

Yetiskinler icin boyama kitaplari var ben bi ara ona sarmistim zevkli yani begendigin bitanesini mesela cerceveletip asarsin biyere hatira olur senin icinde

missmadam Ben ayaklari uzerinde durma olayini sana yazmadim konu sahibine yazdim neden dersen actigi basliklari incelersen kocami nasil elde tutarim diye surekli baslik acmis. Bu kadar merkeze koymasi tamamen bosluktan ve kendini kocasina karsi yetersiz bulmasindan...

Neden senn yazini alintiladim diye sorarsan eger ben hala gorusumun arkasindayim anne babanin yerini kimse tutamaz. Yeri gelir kocanin yokluguna bilr alisirsin sonucta kan bagin yok hayat bagin var.. ama Allah korusun anne babanin yokluguna alisilmaz sadece alismis gibi yaparsin o kadar.. Bu elestirme degil sen nasil gorusunu bildirmissen bende gorusumu bildirdim

Ay konu sahibi merak ettim de durumuna yazmışsın, noel babanın torunu mu varmış
Cehaletten çıkıyor işte bu sorunlar hep

anne baba olayını su sekilde demek istedim .insan belli bir yasta aynrı evde yasayabiliyor ann babasıyla.anne baba yeri zaten ayrıdır bu tartısılmaz

sanırım bu durumun anormal olduğunun sen de farkındasın...
sezon sezon dizi izle, 1500 parçalık puzzle yap, müzik listesi yapıp evde yürüme bandı varsa bol bol yürü her yerin ağrıyana kadar... sanırım bayağı bi dikkatini dağıtmaya ihtiyacın var, ne güzeli sosyalleşmek tabii, arkadaşlarınla dışarı çık avm avm gez, çay kahve falan....

İşe başla çevrende olur canın sıkılmaz o Zaman

Benim eşim de seyirlerde nöbetlerde yılın 4 ayı yok yanımda bir de üstüne uzak memleketteyiz bir de üstüne eşim gittiğinde telefonları çekmiyor hiç irtibatım olmuyor4 ay.Onun üstüne çocuğumuz olmuyor.Benim de Can'ım sıkılıyordu ama hayatı zindan etmedim psikoloji kitapları okudum ufkumu aydınlattım,dua ettim içimi ferahlattım,kilo verdim sağlığıma kavuştum,kendime güvenim geldi,sınavlarıma çalıştım aklımda yokken müşavirliğe yöneldim.Hep kendimi + yönde yetiştirdim.S nede kendin için bişeyler yap herşey eşten ibaret degil.

Çalışmıyor mıiusun?Evdesin galiba.Oh ne güzel yan gel yat iş derdi iş arkadaşı derdi yok.Kocam gitti diye ağlıyor.Şükret biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…