• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlizlik

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
binbir zorlukla bugun devlet hastanesinde psikiyatriye gittim.ilk gorusmeydi insan kendini anlatirken agliyor buna sinir oluyorum.kendini nasil hissediyorsun diye sordu yalniz hissediyorum dedim.bu cevabima bende cok sasirdim.oyle uzuldumki aynen oyle kendimi cooook yalniz hissediyorumm.esimin ilgisi yok beni cok seven deger veren ailem ve arkadaslarim akrabalarim yok.surekli ben birilerini ariyorum.kimse ozledim seni deyip aramiyor halimi hatrimi sormuyor.tek basima gibiyim ailem var cocugum var esim var ama ben cok yalnizim mutsuzum.

isyerimden izin alip gittim is yerine soylenmemelimi psikiyatri randdvum var demek aleyhime kullanilirmi daha sonra bilemiyor.ayda 2 kez gitmem lazim.

Canımm üzülme dönem dönem bir çoğumuz kendimizi yalnız hissedebiliriz.
Eşin neden sana bu duyguyu hissettiriyor? Ailen başta belki annen baban seni yalnız birakmiyorlardır sen mi öyle hissediyorsun?
Umarım tedavin iyi gider kendini daha iyi hissedersin.

Belki hassas bir dönemindesin diye sen böyle hissediyorsundur?
Bana da oluyor arada, hiç kimse tarafından önemsenmiyormuşum gibi hissedip kendime acıyorum falan, yeşilçam replikleriyle konuşuyorum :KK51:
Halbuki yok öyle bir şey... İçini ferah tut biraz

Dönem dönem hepimiz kendimizi yalnız hissederiz.
Mühim olan bu kriz dönemlerini hasarsız atlatabilmek..
Size iyi gelen ne varsa yapın, başkalarını düşünmeyi bırakın hiç değilse
bu küçük zamanlarda sadece kendimizi düşünecek kadar bencil olabilmeliyiz.

isyerimden izin alip gittim is yerine soylenmemelimi psikiyatri randdvum var demek aleyhime kullanilirmi daha sonra bilemiyor.ayda 2 kez gitmem lazim.
Söyleme işyerine .
Çok geçmiş olsun .
Yanlız değilsin seni de Düşünen kişiler vardır elbet . Hissettirmeseler de

Neden bu hale geldi acaba, kimse arayıp sormasın,eş ilgi göstermesin bunları bir düşünmek lazım.
Biraz daha açık yazabilirsin aslında

Son zamanlarda bende kendimi yalnız hissediyorum ve zaman zaman da enerjimin çok düşük olduğu hissine kapılıyorum, mevsim geçişleri yada 30 lu yaşlar sendromumu acaba

Back
X