yanlızlık

meltemdemirbilek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
26
0
16
İstanbul
herkese iyi akşamlar..
kendi özel ve sosyal hayatım olmadığı için, eşim kendi arkadaşlarıyla dışardayken ben evde kalıyorum ve arkadan bakan oluyorum. dolayısıyla eşimin geçmişini karıştırmaya başlıyorum. ve eski sevgililer anlık ilişkiler vs. yüzünden moralim bozuluyor ve tartışma çıkarıyorum. tek problem arkadaş edinmem ancak arkadaşım yok.. edinemiyorum. ve sanırım evde durup kafayı yediğim için eşimin beni aldattığını düşünüyorum. şimdi soruyorum.. acaba ben evde durduğum için kafayı mı yedim öyle bişey yok da ben mi var gibi görüyorum. yoksa gerçekten aldatılıyor muyum? aslında beni sevdiğinden adım gibi eminim.. ya kızlar aslında tek problem benim de kendime bir uğraş bulmam. ancak bir kedim var. başka hiç arkadaşım yok. arabamda yok biyerlere de gidemiyorum. toplu taşımanın halide malum.. lütfen biri bana yardım etsin. her gece ağlamaktan bıktım artık.. bende her normal insan gibi kız arkadaşlarıyla sohbet edebilen birisi olabilmek istiyorum!

çünkü kendi yaşıtlarımla paylaşacak birşeyler bulamıyorum. 21 yaşındayım. benim yaşımdakiler hangi çocuğun daha tatlı olduğunu konuşurlarken ben iş hayatındaydım. dolayısıyla karşılıklı oturup sohbet edemiyorum.. kendim gibi bi arkadaş bulamıyorum. kaldı ki çokta sohbeti dinlenir biriyimdir.

çünkü kendi yaşıtlarımla paylaşacak birşeyler bulamıyorum. 21 yaşındayım. benim yaşımdakiler hangi çocuğun daha tatlı olduğunu konuşurlarken ben iş hayatındaydım. dolayısıyla karşılıklı oturup sohbet edemiyorum.. kendim gibi bi arkadaş bulamıyorum. kaldı ki çokta sohbeti dinlenir biriyimdir.

anladım cnm sana sadece şunu söyleyebilirim eşin seni aldatmıyor aslında sen tamamen dediğin olay.. yanlızlıktan sıkıntıdan yaşadığın boşluktan seni aldattığını düşünüyorsun bi dönem bende senin gibi yaşadım bu tarz şeyleri evlendim ve eşimle birlikte hiç tanımadığım bi yere yerleştik onunda benim de çevrem yoktu bi dönem ama onun enazından iş hayatı ve iş arkadaşları vardı ben çalışmıyorum ve okadar sıkılmıştım ki evde oturmaktan bişey yapmamaktan dizi,uyku kitap bi yere kadardı insan sıkıntıdan yaşıyor dediğin şeyleri bence eşinle hiç kavga etme bu tamamen senin yaşadığın boşluktan canım

evet kesinlikle çok haklısın. gerçekten evde okuyacak kitap kalmadı. belgesel dizi klip ne var ne yok izledim.. biraz sosyalleşmem lazım. dışarı çıkmam lazım. dışarı çıkmakta değil olay aslında. bana cevap verip yardımcı olduğun için teşekkür ederim. bu bile benim için çok büyük bişey demek. çünkü etrafta benimle konuşan insanların olması tarif edilemez bi duygu şu an için. kendimi biraz daha iyi hissediyorum. çok teşekkür ederim:)

evet kesinlikle çok haklısın. gerçekten evde okuyacak kitap kalmadı. belgesel dizi klip ne var ne yok izledim.. biraz sosyalleşmem lazım. dışarı çıkmam lazım. dışarı çıkmakta değil olay aslında. bana cevap verip yardımcı olduğun için teşekkür ederim. bu bile benim için çok büyük bişey demek. çünkü etrafta benimle konuşan insanların olması tarif edilemez bi duygu şu an için. kendimi biraz daha iyi hissediyorum. çok teşekkür ederim:)

cnm benim çok tatlısın mutlu olmana sevindim seni çok iyi anlıyorum dediğim gibi bende yaşıdım sonra komşular arkadaşlar edindim çay keyfi kahve keyfi derken eşimden beklentilerim azaldı öle bi oluyordu ki o işten yorgun geliyor ben gezelim die tutturuyorum (çünkü bütün gün insan görmemekten bunalmışım) o dinlenmek istiyor çakışıyorduk çok sonra sonra ark. komşu derken otutturduk bizde bazı şeylerii ... eşinle çık cnm seni de gezdirsin ne kadarlık evlisin en güzeli bebek yapın bak hiç sıkılmazsın ozaman ;))

evet o dışarı çıkma olayı aynen anlattığın gibi oluyor. 11 aylık daha. hem okulum devam ediyor. evliliğin tadını alamadan bebek sahibi olmaya karşıyım ben.. kendimle uğraşıyorum sürekli :)

ne diceğimi bilemedim..
ama içimden nedense yalnız değilsin demek geldi..
bi aralar ben de senin gibi yalnızlık çektim çok..
ama sen çekme..
:71::16:

yanlızlıktan kafayı yiyecek gibi oluyor insan. iyi ki varsınız.. hepiniz. burası gerçekten aynı dertten muzdarip insanların oluşturduğu bi topluluk.. normalde 3 5 kız arkadaş bir araya gelse bile hepsinin sorunları başka oluyor.. bizi en iyi biz anlıyoruz galiba.. yaşayan bilir..

Ben de mesleğime başladığımda 21 yaşındaydım.
Çevremde benimle yaşıt hiç kimse yoktu.
Hep büyük insanlarla arkadaş oldum hala da öyle
yine çalıştığım yerde en küçüğüm.
Sorun yaş değil.
Önemli olan iletişim kurabilmek.
Siz de bunu başarabilirsiniz.
Mutlaka kafa yapısı size uygun birisi vardır.
Etrafınıza duvar örmeden açılmayı deneyin karşınızdakine.
Ama yavaş yavaş ...
Önce arkadaş olun sonra dostluk gelir inşallah peşinden.

Son düzenleme:
Back
X