Zaman kısıtlı ekonomik özgürlük maddo imkan bunlar engel yoksa yapacak şey çok keşke daha da yakin olsak bizi kimse ayırmaz di.Bacım ben uzağım sana keşke yakın olsaydım..
Bende aşırı yalnızım acayip sıkılıyorum samimiyetsiz ilişkiler istemediğim için daha da yalnızlığa gömülüyorum.
Ama şu bir gerçek gerçekten yalnız olup ama yalnız hissetmeyen insanlar var.
Ne kadar güzel demi...
Evet canım gönüller bir olsunZaman kısıtlı ekonomik özgürlük maddo imkan bunlar engel yoksa yapacak şey çok keşke daha da yakin olsak bizi kimse ayırmaz di.
cocuk 3 tane hemide maşallah banaİşiniz var eşiniz ve çocuğunuz var ama sıkılıyorsunuz? iyimiş ha. ben bekar halimle çalışırken pestilim çıkmış vaziyette tek gözüm kapalı gelirdim eve.
:) belki birgün kavuşuruz o zaman yanlız kalmayız.Evet canım gönüller bir olsun
Bizde yalnızlığa alışıp barışırız inşallah o zaman koymaz işte..
Günaydın.cocuk 3 tane hemide maşallah bana
3 çocuk mu.. maşallah walla, çocuk varken sıkılmazsın diyenlere katılmıyourm çocuk anlamaz ki kahveden sohbetten... daha küçüklerdir,cocuk 3 tane hemide maşallah bana
16 aylıklar ablamız henüz park dışında bi yere gidemiyoruz ama biz oğlumla kaçarız bazen o büyüdü maşallah :)Günaydın.
Aaaaa evet senin üç beben vardı di mi?
Neden sıkılınca alıp onları gezmiyorsun?
Yazık onlar da anneleriyle beraber vakit geçirmek isterler.
Parka gidin,oyun kulüplerine gidin,havuza gidin.
Antalyadayım cnm siznerde yaşıyorsunuz3 çocuk mu.. maşallah walla, çocuk varken sıkılmazsın diyenlere katılmıyourm çocuk anlamaz ki kahveden sohbetten... daha küçüklerdir,
sen ne güzel organizasyoncu olursun arkadaş grubunda, nerde yaşıyorsun
Niye?16 aylıklar ablamız henüz park dışında bi yere gidemiyoruz ama biz oğlumla kaçarız bazen o büyüdü maşallah :)
cocuk 3 tane hemide maşallah bana
,cocuk 3 tane hemide maşallah bana
annem bakıyor canım biri zaten okulda diğerleride ikiz yetişmeye çalışıyorum beş parçaMaşallah onlara,nasıl yetişiyorsun onlara bakan varmı peki çocuklara..
amin benim içinde çok önemli gerçekten servet dost.Benim için de arkadaş çok önemli bir ihtiyaç. Kocayı bile o kadar aramam
Allah herkesin gönlüne göre dostlar versin. En büyük servet bence..
ben işteyim cnm bütün günüm onlardan ayrı iş için söyledim ben.,
3 tane bide maşallah senin naısl sıkılmaya vaktin oluyor yasları kaç kim bakıo bebelere
Niye?
Oyun kulüpleri hep alıyorlar o yaştaki bebeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?