Yanma yakmyormu :(

marconi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
110
1
96
Ankara
kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun

gecengün zaten giyinmesini begenmediğnizi söylemiştiniz..işiniz zor.kendisine bakacak artık mecburen erkek arkadasınız

Milletin dedikleri bukadar önemlimi sizin için
bu sözleri kulak arkası yapmazsanız
asslaa ilişkinizde mutlu olamazsınız
sben yakıştırdıktan sonra size halt yemek düşer deyip
arkanızı dönüp gigiceksiniz
abinize de bu benim mutluluğum benim seçimim
insanları tiplerine fiziklerine göre ayırmak çok yanlış
çok yakışıklı ama küçücük beyni olan biriyle
olmamı mı yeğlerdiniz diye cvp verebilirdin :delphin:

canım bu konu neden bu kadr sana dert oldu anlamadım..:uhm: sen seviyorsun,kim ne derse desin..gerçekten seviyorsan onların dediklerine gülüp geçmen gerek.bana da aynı şeyleri söylüyor çevrem ama hiç takmıyorum valla.. heee heee deyip geçiyorum :dance:

tatlım tek sorunun bu olsun bu sorun bile değil kiiii....güzellik bakanın gözlerindedir millet ne derse desin sen kalbinin sesini dinle o kişiyi seviyorsan iyi bir insan oldugunu düşünüyorsan sakın ondan soguma aksine bu güzel sevgiye daha sıkı sıkı sarıl herkese ispat et birbiriniz için yaratıldıgınızı herkes utansın laflarından.sakın bırakma sevgilini yazık olur inan:1rolleyes:

kızlar insanların söylediklerinden çok etkileniyorum elimde olmadan.keşke bende takmasam bildiğimi okusam.ama ailem bu konuda çok baskıcı onlara karşı gelmekten çekiniyorum.çocuğun ne durumu ne ailesi ne işi gücü hiçbişey dert değil taktıkları şey yanıma yakışmamasıymış.

benim şimdiye kadar olan nerdeyse bütün sevgililerimi hiç kimse yanıma yakıştıramadı ama bana vız geldi tırıs gitti duymadım bile söylenenleri aşk insanın gözünü kör kulağını sağır ediyor bendede var bişey gidip nerde tipsiz var onu buluyorum akannehir hayır sadece tipleri kötü olsada karakteri iyi olsa neyse, hem tipsiz hem karaktersizlerdi bir kişiyi cidden seviyorsan o sana zaten dünyanın en yakışıklı erkeği gibi görünür, kirpinin yavrusunu severken yumuşak tüylü yavrum diye sevmesi gibi karakteri iyiyise ilişkiniz iyi gidiyorsa hiç takma bile söylenenleri bence yerimseniben

canım benim eşimede söylediler hatta düğünde bana duyura duyura söyledi densizler yanıma yakışmıyomuş nerden bulmuşum zevksizmişim filan
takmadım ben yanıma yakışan ama ruhuna yakışmayan adamdansa

tatlım tek sorunun bu olsun bu sorun bile değil kiiii....güzellik bakanın gözlerindedir millet ne derse desin sen kalbinin sesini dinle o kişiyi seviyorsan iyi bir insan oldugunu düşünüyorsan sakın ondan soguma aksine bu güzel sevgiye daha sıkı sıkı sarıl herkese ispat et birbiriniz için yaratıldıgınızı herkes utansın laflarından.sakın bırakma sevgilini yazık olur inan:1rolleyes:

ne güzel söylemişsin canım..anneme bir tanı gör ondan sonra yorum yap dedim.bana dediği şey abin görmiş tipsizin tekiymiş görmeye gerek yok oldu senağlama.ne diyim şimdi ben ailem bile böyle diyorsa millet neler der.

iyi bi işi,elinde mesleği var mı? evet
seni seviyor ve değer veriyor mu? evet
kötü alışkanlığı var mı ? hayır
vs vs gibi cevaplar verebiliyorsan görünüşünün hiç bi önemi kalmıyor.. asıl bunları sana ailenin demesi gerek..sonuçta seni mutlu edecek olan görünüşü değil ,huyu suyu yüreği...

baskalarinin etkisinde neden kaliyorsunuzki ?
seven sevdigine guzel gelir benim bilgidim
ayrica hersey dis gorunusten ibarette degildir
cok yakisikli birisi cikar karsiniza ama ici bostur yada tam tersi...!
seviyorsaniz boyle seylere onem vermeyin...

hala millet ne der diyosun canım yaa.. milletin dediğinden sana ne. sen kendi mutluluğuna bak. yakışıklı ama huysuz biriyle evlensen,her günün zehir olsa o zaman o millet çekiliverir aradan.. kendinden başkası fayda etmez bu devirde

ben yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım....Bı SÖZ VARDIR GÜZEL OLAN SEVGıLı DEĞıL,SEVDıĞıNDıR....yani sevmeyerek bakarsan yusufu bile çirkin görürsün(yusuf peygamber bilen bilir felaket yakışıklıymış) ..söylenen sözlerden etkileniyorsan bence sen sevgilin dış görünüşünden önce içindeki sevgiyi ölçmelisin...

senden çirkin olması seniin ondan güzel olman avantaj valla bu devirde canım...

kendini her zaman güzel hissediceksin , bu seni ona daha çok bağlıcaktır..

ya çok yakışıklı olsaydı sürekli kendini fit ve güzel olmaya mecbur hissedicektin..

kızlar bakıyormu bakmıyormu düşünüp durucaktın da falan da filanda...

bence abine halt yemek düşer ben beğendim zevkler renkler tartışılmaz de bitir olayı..

sanki kendisi koluna takıp gezdiricek hayret bişey ya :bbo:

Bana da bu lafı çok ediyorlar da umursamıyorum

Sonuçta bende angelina jolie değilim ki

Millete bakacak olursak ohooo işimiz çok zor şakkıdı

tabi haklılar yanına yakışsın yeter.seni sevmesi sana değer vermesi üzerine titremesi ilişkinizin yolunda gitmesi önemli değil mühim olan vitrin. aynen böyle de ailene... huzurlu mutlu olmak mı güzel görünmek mi daha önemli...

Başkalarının ne düşündüğü seni neden bu kadar etkiliyor?
Gerçekten sevdiğine eminmisin?
Gerçekten seven bi insan bu sözlere aldırmaz öyle dedikleri içinde soğumaz,herşey güzellik,dış görünüş değildir..

yakışıklıyı buldugunda da beni sevmiyo ilgisiz dersin...her insan 4 4lük mü sence??
senin eksik yanların yok mu yada??
başkalarına göre yaşama canım,aşkını yaşa sen yerimseniben

ayyy cok sınırlendım.benımde dugunumde ayyy damat ne kadar yaslı demıslerdı.halbuku esım 29 yasındaydı evlendıgımızde.mıllete bakarsan ohooo.ben cok mutluyum ıyıkı evlenmısım kocacımla.allaha sukur.ama mıllete baksam ay ne yaslı kocam,ondan sogumam mı lazım.

Back
X