Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden çirkin olması seniin ondan güzel olman avantaj valla bu devirde canım...
kendini her zaman güzel hissediceksin , bu seni ona daha çok bağlıcaktır..
ya çok yakışıklı olsaydı sürekli kendini fit ve güzel olmaya mecbur hissedicektin..
kızlar bakıyormu bakmıyormu düşünüp durucaktın da falan da filanda...
bence abine halt yemek düşer ben beğendim zevkler renkler tartışılmaz de bitir olayı..
sanki kendisi koluna takıp gezdiricek hayret bişey ya :bbo:
ilk çıktığımız zamanlar erkek arkadaşım çok zayıftı,ve saçları çok kısaydı,bende oldukça kokoş bakımlı hoş biriydim.arkadaşlarım hep yanına yakışmaz derdi.şimdi o kilo aldı saçları uzadı,yanımdayken bile kızların çekinmeden laf attığı biri oldu,bense 10 kilo aldım,sevgilim kıskandığı için bir senedir saçımı topluyorum ve makyaj yapmıyorum.oldukça bakımsız ve salaşım.sevgilisi olduğumu öğrenen kızlar 'bu kızlamı beraber!?' gibi küçümser bakar.ama ikimizinde umrunda değil.çünkü ben her zaman onun 'güzeliyim' oda her zaman benim yakışıklı prensim.
kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun
kızlar insanların söylediklerinden çok etkileniyorum elimde olmadan.keşke bende takmasam bildiğimi okusam.ama ailem bu konuda çok baskıcı onlara karşı gelmekten çekiniyorum.çocuğun ne durumu ne ailesi ne işi gücü hiçbişey dert değil taktıkları şey yanıma yakışmamasıymış.