Yanma yakmyormu :(

senden çirkin olması seniin ondan güzel olman avantaj valla bu devirde canım...

kendini her zaman güzel hissediceksin , bu seni ona daha çok bağlıcaktır..

ya çok yakışıklı olsaydı sürekli kendini fit ve güzel olmaya mecbur hissedicektin..

kızlar bakıyormu bakmıyormu düşünüp durucaktın da falan da filanda...

bence abine halt yemek düşer ben beğendim zevkler renkler tartışılmaz de bitir olayı..

sanki kendisi koluna takıp gezdiricek hayret bişey ya :bbo:

aynısıı düşünüyoruum sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

etraftakilerin lafına bakıyosan bu hayatta işin zor bacım çünkü sen ne yaparsan mutlaka bi kulp takan cıkıcak sen kendi hislerine bak gerisi fıs..

canim sende deki ben onun dis görünüsüne degil kalbinin güzelligine vuruldum de olsun bitsin.sanki evlenince onlar ya$iyacaklar..millette ne derse desin.herkes kendine baksin önce.gercekten seviyosan kimseyi takma.

Tabikide her anne baba evladi icin güzelini ister yakisan ister, ama önemli olan her zaman evladinin mutlulugu olmali!:hulya:

Sen cok cirkin bir kizda olsan onlarin gözünde mutlaka dünya güzelisindir, cünkü onlarin evladi cani kanisin.... o yüzden yanina yakistirmiyorda olabilirler, ama senin sevdigin deger verdigin bir insana senin yaninda böyle kirici konusmamalari lazim.:kahve:

Ve sende bundan etkileniyorsan erkek arkadasina olan sevgini bir gözden gecir derim.....

Birgün Mecnun bir yol kenarinda oturmus agliyormus...
Adamin biri gecmis yanindan ve bakmis aglayan Mecnuna....
"Yahu neden kendini bu kadar harap ediyorsunki? Leyla o kadarda güzel bir kiz degil" demis..
Mecnun kaldirmis kafasini ve adama bakmis "Senin icin degil, cünkü sen ona benim gözlerimle bakmadinki" demisa.s

ilk çıktığımız zamanlar erkek arkadaşım çok zayıftı,ve saçları çok kısaydı,bende oldukça kokoş bakımlı hoş biriydim.arkadaşlarım hep yanına yakışmaz derdi.şimdi o kilo aldı saçları uzadı,yanımdayken bile kızların çekinmeden laf attığı biri oldu,bense 10 kilo aldım,sevgilim kıskandığı için bir senedir saçımı topluyorum ve makyaj yapmıyorum.oldukça bakımsız ve salaşım.sevgilisi olduğumu öğrenen kızlar 'bu kızlamı beraber!?' gibi küçümser bakar.ama ikimizinde umrunda değil.çünkü ben her zaman onun 'güzeliyim' oda her zaman benim yakışıklı prensim.

canım sen yıne de eskısı gıbı bakımlı ol benceyerimseniben

keşke hepimizin sorunları bu kadar küçk olsa:)
yapma lütfen seni seven birini böyle şeyler yüzünden bırakmayı aklından bile geçirme:)
onu seviyor ve beğeniyorsan ortada hiçbi sorun yoktur...mesleğide güzelse ohh daha ne olucak herşey tip değil...

kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun

aynisini bende yasadim arkadaslar basit sorun demis ama hicte öyle degil etrafin söyledikleri insani acayip etkileniyor ben ayrilmistim senin hakkinda hayirlisini dilerim ama ayrilma sebebimi baska seylerde etkiledi onuda belirtiyim sen kendine yakistiriyorsan elinden tutup gezip tanistirabiliyorsan arkadaslarina ozaman sorun yok derim ben

eger seviyorsan sogutmaz bu soylenenler seni..herkesin begenecegi birini bulmaya kalkarsan isin uzun.. baskalarının ne dedigini takma sen seviyorsan problem yapma

kızlar insanların söylediklerinden çok etkileniyorum elimde olmadan.keşke bende takmasam bildiğimi okusam.ama ailem bu konuda çok baskıcı onlara karşı gelmekten çekiniyorum.çocuğun ne durumu ne ailesi ne işi gücü hiçbişey dert değil taktıkları şey yanıma yakışmamasıymış.

bece baskalarinda degil sorun kendinde tatlim sen yanina yakistirsaydin baskalarinin lafi seyinden asagi olurdu !!
iyide sende demi moore sun? akannehir

herşeyin hayırlı olan olanı öncelikle...eğer sevip seviliyorsan...sana değer veriyorsa gerisi boş...
nice yakışıklılar var değer bilmeyen yakışıklılığına güvenip herkesi elde etmeye çalışan...
önemli olan sadakat ve güven bence bunu zaman geçtikçe anlıyor insan...
kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş...sevgi ve aşk olunca insana sevdiği kişi dünyanın en güzeli gözükür bayan içinde erkek içinde bu böyle ...

[[FONT="Comic Sans MS[COLOR="Red"]"]ah canım morelini bozma içi önemli ,iyiniyetli oluşu önemli ,mert oluşu , meslek sahibi
oluşu birde sen onun yanında kendini iyi güvende hissediyorsen söylenenler önemli değil ,a.s.

bence otur ailen ile bunları sakin bir şekilde konuş herhalde onlar tv dizilerdeki delikenlılarımı bekliyor,acaba?[/FONT][/FONT][/COLOR]
:utangac:

ya canım tabii ki bir insanın senin yanına yakışması önemli.. sevmek daha önemli ama sonuçta sen de istemezsin en basiti bi yemeğe, düğüne falan gittiğinde senin yanında yakışmayan insan hem o kendini kötü hisseder hem de sen.. yakışmaktan kastım güzellik değil, her insan güzel doğmak zorunda da değil.. Demek istediğim kendine bakması.. Saçına sakalına eline yüzüne özen gösterirse, temizse, giyim zevki varsa o insan senin yanına pek ala yakışabilir.. Benim çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi var çocuk kendi demesine göre her şeyi görmüş, kimseyi beğenmez, tüm markaları bilir, buna xxx kadar para verdim lacostedan aldım falan der ama gel gör ki giyim zevki sıfır.. Altın rengi bayan saati, gümüş zincirler, kolyeler, parlak kunduranın üstünde sweet shirt falan böyle garip giyinir yani. ben ilk gördüğümde asla yakıştıramadım arkadaşıma manyak mısın ne yapacaksın bunu bile dedim.. arkadaşımın o çocuğa çok sözü geçer deyim yerindeyse çocuk köpek olur yani.. Kız el attı duruma önce hediye olarak (yılbaşında falan) kendi zevkine göre bir şeyler aldı çocuk giydi mecburen sonra yavaş yavaş beraber alışverişe çıktılar, kız onu beğenmiyorum, kot sana çok yakışıyor falan dedi bayaa bir düzeldi çocuk. ara ara kendi haline bırakınca yine kötü giyiniyor ama genel olarak düzgün şu anda.. sen de müdahale edebilirsin. sonuçta kişisel özellikler, yetişilen ortam etkiliyor böyle şeyleri. o zevksizse sen kendi zevkine göre yardımcı olursun ona

çok saçmaa....çirkin erkek yoktur bakımsız ve zevvksiz erkek vardır bnce önmli olan karizma;) dier şeyler görsel onuda sen halledbilirsinnnn:):))

gönül kimi severse güzel odur,
seviyorsaniz görünüse takilmayin bence,güzellik de gelip gecici.

veysel ne güzel demis,
güzelligin bes para etmez, bu bendeki ask olmasa.....

abin çok ayıp etmiş.
yanına yakışan birisiyle evlendiğinde alkolikse,seni her gün döverse,hasta ruhlu birisi olursa daha mı iyi?
varsın yanına yakışmasın ama iyi bir insan olsun.opuyorumnanaktan
yanına yakışmasın ki,senin kıymetini de daha iyi anlasın...
benim eşim yanımda babam gibi duruyor,ama kimin umrunda
Ben Onu Sevdim....

Sen gerçekten sevdiğine emin misin :uhm:
iki lafla soğuyabiliyosan duygularını bi gözden geçir istersen
gerçekten seviyosan o duydukların vız gelir tırıs giderdi canım :delphin:

ilk zamanlar asktan yakisikliymis falan fark etmezsin ama sonra icin icini yemeye baslar o zamanda zor olur...sen begeniyorsan kimseyi takma ama sende de ufakta olsa bi hosnutsuzluk varsa ayril daha iyi

gerçi bu film yaş farkıyla ilgili ama senin konunla da ilgisi var.
'gönül yarası' filmini izledin mi hiç?
başroldeki meltem cumbul neler çekiyor ayrıldığı yakışıklı kocasından,
sonra şener şenle tanışıyor,onun kalbini çok seviyor ve şevkatini...
sonra küçük kızının saçlarını tararken ona öğütler veriyor,sakın olaki yakışıklılığa aldanma kızım,
sevceğin adam dürüst olacak mert olacak,sevdiğini sahiplenecek...

Back
X