Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun
bundan bi sene önce bunu okusam boşver önemli olan kişilik derdim ama
çevremde hep güzel kızlar tipi kayık erkeklerle evlendikçe bu düşüncem değişti....
evet bi insan en azından sırıtmamalı partnerinin yanındda.....
yoksa dışardan çok kötü duruyor ve buda anladığım kadarıyla çiftlerin ilişkilerini etkiliyor....![]()
bende eşimle evlenmeden önce o kadar şey dediler ki onun için.yok boyu kısa yok çok sessiz yok senin yanına yakışmıyo.bide benim çok isteyenim vardı hepsi zengin yakışıklı tahsilli çocuklardı.herkes onlardan biriyle evlen rahat et.hemde yakışırsınız onunla evlenme hiç alakanız yok millet senle dalga gecer filan.benim boyum uzun eşimle aynı boydayız hatta o kısa gibi duruyo.sülalede kimse bana arka çıkmadı herkes aynı şeyi söyledi.bi ara ondan soğur gibi oldum çünkü ozamanlar ona aşık değildim.sadece bi bağlılık vardı.bu yüzden bunların bende farkındaydım.ama takmadım kimseyi benim için ahlakı önemli dedim.attım kafamdan bu düşünceleri.şimdi ise onunla evliyim ve çok mutluyum iyiki kimseyi takmamısım.iyiki onunla evlenmişim.şimdi ona aşığım:)))
sevgili combine,öncelikle kızınıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.sizin gibi bir anneden bu yazdıklarınızı okumak bana moral oldu çok teşekkür ederim.sevgiler.a.s.Canım,benim kızım kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendi....ilk duyduğum ve tanıştığım günlerde bende hiç yakıştıramadım,babası kıyametleri koparttı...Kızım 24 yaşında okumuş ve gerçekten çok güzel tam 1,5 yıl uğraştılar bizi ikna etmek için...15 gün önce muhteşem bir düğünle evlendirdik,kızım ve eşi birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar...Asla vazgeçmedi...ne yakışıklı ne genç istiyorum sadece güven ve sonsuz sevgi,saygı istiyorum lütfen izin verin çünkü sizin gönül rızanız olmadan evlenmem dedi.Bizde kimsenin sözüne aldırmadan evlenmelerine izin verdik...Herzaman Allahtan hayırlısını istedim..olanda hayır vardır diye düşündüm neticede o yine benim kızım...evlendiği kişiye güvendim,kızıma güvendim,herşeyden önemlisi kendime ve eşime güvendim tabii bu güven ancak 1,5 yılda sağlanabildi....demem o ki sabırlı ol ve sevdiğin kişiyi ailenin tanımasını sağla,çünkü hiç bir anne baba kızının mutsuz olmasını istemez ve kolay kolay kimselere layık görmez....
kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun