Yanma yakmyormu :(

bana da aynisini bir arkadasim demisti.. benim icin o arkadaslik bitti ondan sonra..
..

kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun

valla ben sana değil, sevgiline acıdım, yazık neler konuşuluyo arkasından

bence bunlar seni soğutuyorsa o kadarda sevmiyorsun, temeli sağlam bi ilişki değil gibi sizinkisi

bence siz bu işten vazgeçin, herkes kendine yakışanı bulsun madem, böylece herkes mutlu olur
:hulya:

canım aynı sorun bende de var herşeyi göze alıabilecekmisin diyorlar yanına yakışmıyo yarın öbürgün biri deymezsin nerden buldun bunu derse veya sen bunamı layıksın dediklerinde çok üzülürsün diyor ailem ve insan ister istemez etkileniyor seni çok iyi anlıyorum ve sırf bu yüzden kıldan tüğden şeyler yüzünden tartışma çıkıyor allah yardımcımız olsun inşşşa.s.

Ay su milletin laflari varya...
sinir oluyorum ya, birtek bizim Türk milletinde var bu gibi seyler..
Sizene kardesim, yakisir yakismaz.. Heleki aileden birilerinin bunlari söylemesi..
Insanlari hor gören, assagalayan bir abi ve anneye sahipsin canim, sevgilinin hic bir kabahati yok..
Birak kim ne derse desin.. Ayrica sen baskasi icinmi sevdinki, baskalarinin olumsuz laflari sevgilinden sogutsun seni?
Eger eminsen sevginden, sevgilini savun, karsinda kim olursa olsun.. Hayata bir kez geliyoruz, ortalama 60 yillik ömrü sevenlerin arasina girerek zehir edenler utansinlar.

bende eşimle evlenmeden önce o kadar şey dediler ki onun için.yok boyu kısa yok çok sessiz yok senin yanına yakışmıyo.bide benim çok isteyenim vardı hepsi zengin yakışıklı tahsilli çocuklardı.herkes onlardan biriyle evlen rahat et.hemde yakışırsınız onunla evlenme hiç alakanız yok millet senle dalga gecer filan.benim boyum uzun eşimle aynı boydayız hatta o kısa gibi duruyo.sülalede kimse bana arka çıkmadı herkes aynı şeyi söyledi.bi ara ondan soğur gibi oldum çünkü ozamanlar ona aşık değildim.sadece bi bağlılık vardı.bu yüzden bunların bende farkındaydım.ama takmadım kimseyi benim için ahlakı önemli dedim.attım kafamdan bu düşünceleri.şimdi ise onunla evliyim ve çok mutluyum iyiki kimseyi takmamısım.iyiki onunla evlenmişim.şimdi ona aşığım:)))

Anlıyorum seni benim de annem ve birkaç arkadaşım böyle dedi.
Tepkimi koydum herşey dış görünüş değil, fikirlerin uyması dedim.
Sustular...
Ama ister istemez etkileniyosun söylediklerinden haklısın canım.
:1hug:

bundan bi sene önce bunu okusam boşver önemli olan kişilik derdim ama

çevremde hep güzel kızlar tipi kayık erkeklerle evlendikçe bu düşüncem değişti....

evet bi insan en azından sırıtmamalı partnerinin yanındda.....:delphin:

yoksa dışardan çok kötü duruyor ve buda anladığım kadarıyla çiftlerin ilişkilerini etkiliyor....:delphin:

bundan bi sene önce bunu okusam boşver önemli olan kişilik derdim ama

çevremde hep güzel kızlar tipi kayık erkeklerle evlendikçe bu düşüncem değişti....

evet bi insan en azından sırıtmamalı partnerinin yanındda.....:delphin:

yoksa dışardan çok kötü duruyor ve buda anladığım kadarıyla çiftlerin ilişkilerini etkiliyor....:delphin:

Cirkin adamlarla güzel kadinlarin iliskileri, digerlerine göre daha saglammis. Böyle bir arastirma okumustum daha önce.

Aslinda ne arastirmalara inaniyor, nede belirttiginiz gibi "bir insan siritmamali partnerinin yaninda" sözlerinize pek katilmiyorum. Gönül bu, kime kayacagi belli olmuyor. Böyle durumlarda iliski disinda kalanlarin cenelerini kapatip, yerlerine oturmalari gerekiyor, herkes kimi tercih ederse eder.

bende eşimle evlenmeden önce o kadar şey dediler ki onun için.yok boyu kısa yok çok sessiz yok senin yanına yakışmıyo.bide benim çok isteyenim vardı hepsi zengin yakışıklı tahsilli çocuklardı.herkes onlardan biriyle evlen rahat et.hemde yakışırsınız onunla evlenme hiç alakanız yok millet senle dalga gecer filan.benim boyum uzun eşimle aynı boydayız hatta o kısa gibi duruyo.sülalede kimse bana arka çıkmadı herkes aynı şeyi söyledi.bi ara ondan soğur gibi oldum çünkü ozamanlar ona aşık değildim.sadece bi bağlılık vardı.bu yüzden bunların bende farkındaydım.ama takmadım kimseyi benim için ahlakı önemli dedim.attım kafamdan bu düşünceleri.şimdi ise onunla evliyim ve çok mutluyum iyiki kimseyi takmamısım.iyiki onunla evlenmişim.şimdi ona aşığım:)))

ne güzel yazmışsın canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin.bazı arkadaşlar aşık değilsin falan yazmış henüz birbirimizi tanıyoruz ve çok sevdiğimden hiç şüphem yok.bu laflardan dolayı tabii ki etkileniyorum sonuçta onlar benim ailem.Allah herkesin gönlüne göre versin.a.s.

Canım,benim kızım kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendi....ilk duyduğum ve tanıştığım günlerde bende hiç yakıştıramadım,babası kıyametleri koparttı...Kızım 24 yaşında okumuş ve gerçekten çok güzel tam 1,5 yıl uğraştılar bizi ikna etmek için...15 gün önce muhteşem bir düğünle evlendirdik,kızım ve eşi birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar...Asla vazgeçmedi...ne yakışıklı ne genç istiyorum sadece güven ve sonsuz sevgi,saygı istiyorum lütfen izin verin çünkü sizin gönül rızanız olmadan evlenmem dedi.Bizde kimsenin sözüne aldırmadan evlenmelerine izin verdik...Herzaman Allahtan hayırlısını istedim..olanda hayır vardır diye düşündüm neticede o yine benim kızım...evlendiği kişiye güvendim,kızıma güvendim,herşeyden önemlisi kendime ve eşime güvendim tabii bu güven ancak 1,5 yılda sağlanabildi....demem o ki sabırlı ol ve sevdiğin kişiyi ailenin tanımasını sağla,çünkü hiç bir anne baba kızının mutsuz olmasını istemez ve kolay kolay kimselere layık görmez....

Canım,benim kızım kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendi....ilk duyduğum ve tanıştığım günlerde bende hiç yakıştıramadım,babası kıyametleri koparttı...Kızım 24 yaşında okumuş ve gerçekten çok güzel tam 1,5 yıl uğraştılar bizi ikna etmek için...15 gün önce muhteşem bir düğünle evlendirdik,kızım ve eşi birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar...Asla vazgeçmedi...ne yakışıklı ne genç istiyorum sadece güven ve sonsuz sevgi,saygı istiyorum lütfen izin verin çünkü sizin gönül rızanız olmadan evlenmem dedi.Bizde kimsenin sözüne aldırmadan evlenmelerine izin verdik...Herzaman Allahtan hayırlısını istedim..olanda hayır vardır diye düşündüm neticede o yine benim kızım...evlendiği kişiye güvendim,kızıma güvendim,herşeyden önemlisi kendime ve eşime güvendim tabii bu güven ancak 1,5 yılda sağlanabildi....demem o ki sabırlı ol ve sevdiğin kişiyi ailenin tanımasını sağla,çünkü hiç bir anne baba kızının mutsuz olmasını istemez ve kolay kolay kimselere layık görmez....
sevgili combine,öncelikle kızınıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.sizin gibi bir anneden bu yazdıklarınızı okumak bana moral oldu çok teşekkür ederim.sevgiler.a.s.

insan sewiiyosa bence ğüzellik çirkinlikk derecesii olmamalıı..eger gerçekten aşıkksan..........
bunu sor önce kendiine benceee

İnsanların böyle düşünmelerine uyuz oluyorum.Güzellik çok göreceli ve geçici bir kavramdır.Yaşlanıncada güzellikten eser kalmıyor.Nihayetinde hepimiz ruhumuza giydirilmiş bir bedeni taşıyoruz.Önemli olan kesinlikle ruh tur.Gel gör ki bunu anlayamayan kör bir sürü insan var.Aynı şeyleri bende çok duydum hala da duyuyorum.Kardeşim ben vitrine koyucak bir mal aramıyorum ben sevgi gözle görülemeyen elle tutulamayan bişeyi aradım hep.Siz nasıl olurda tipsizmiş çirkinmiş dersiniz.Çok kızıyorum çoookkk.
Sen seviyorsan arkadaşım inanıyorsan sakın bunları takma.Ama üzülmeni anlıyorum gerçekten kırılıyor insan.Senin değer verdiğin bişeye birisinin çirkin şu bu demesi.Umarım bir gün anlarlar...

Siz sevip guvendikten sonra kime ne ... Mankenlik ajansina manken mi seciyorsunuz ? Size Allah akil fikir versin demeyeyim de ne diyeyim ki ...

kızlar çok mutsuzum.her gün yeni bir dert..abimle erkek arkadaşım tesadüfen işyerimde tanıştılar.erkek arkadaşım gittikten sonra abim yanına yakıştırıyosan evlen dedi.anneme de çok tipsiz nasıl beğenmiş onu falan demiş.biraz önce de bence görüşmeyi kes artık insan yanına yakışan biriyle olmalı dedi.sen ona çok fazlasın dedi.canım acayip sıkkın moralim bozuk. senağlama.tamam dünyanın en yakışıklısı değil hatta bi kaç arkadaşım da aynısını demişlerdi.ama tanıdıktan sonra çok sevdim..ama bu laflar soğutuyo beni ondan ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden milletin diyeceği lafları düşünüyorum bula bula onu mu bulmuş falan filan.ooff herşey yakışıklılık güzellik mi? kızlar ne olur bana yardımcı olun

Milletin görüşlerine bu kadar takarsan nereye çekerlerse oraya giden bir tip haline bürünebilirsin zamanla.
Yardım istemen bile hata,, seviyor musun tamam o zaman daha ne ? Yazık erkek arkadasına valla senin buraya böyle konu actıgını bilse eminim terkeder.

Evlenecekseniz eger ben evlilikte görselligin hic önemi olmadigini düsünüyorum.Genc kizlarimiz yakisikli ama ona deger vermeyen biriyle evleneceklerine yakisikli olmayan ama deger veren,gercekten seven biriyle evlensinler.

3 sene olmuş. Son durum nedir acaba?

Son düzenleme:
İnsan her ne kadar sevse de değer verse de duyduğu en ufak kötü söz üzebiliyor yani.
İnsan istiyor ki güzel sözler duysun.Takmamak elde deĞil yani haklısın.Soğutmaktan öte beni soğutmaz çünkü üzüyor yani.Aileninde ama sana saygı duyması gerekir sonuçta tanımadan böyle dış görünüşe göre itham etmemeliler.

canım benimde şuandaki eşimle ilgili arkadaşlarımdan negatif yorumlar almıştım. yok yaşı çok büyük görünüyor, yok şöyle böyle..vs ama şuanda herkesin imrendiği bir evliliğimiz var. eşimi çok seviyorum o da beni. arkadaşlarım ailem hepsi eşimi hep takdir eder, beğenirler çok şükür. erkeğin çok yakışıklısı makbul değil zaten. kıskanç değilim diyorsan o ayrı:1:
eğer eminsen sevginden, onun kişiliğinden.. cevabı biliyorsun..

onunla evlenecek olan sizsiniz. abiniz ve yakınlarınız değil. siz beğeniyosanız sorun kalmamıştır bence

Back
X