Şimdik canımın içi

saçlarının yandığı kadarına kıyamayacağını biliyorum. O yüzden bildiğin sürekli gittiğin bir kuaförün varsa (yoksa bulacaksın) gidip 2 ayda bir uçlarından azar azar aldır. Acımak yok, sen nasıl saçlarını yanmaya sürüklediysen, geride kalan diri taze doğal saçların için şükredip onlara iyi bir gelecek hazırlamalısın

böyle şeyleri bil ki her kadın yaşıyor. sonuçta bakımlıyız, bazen aşırı bakımlıyız, bi müddet sonra abartabiliyoruz. Kökünü bize bağışlayana şükret ve saçlarına dediğim şeyi en başta yapmanı ke-sin-lik-le şiddetle öneriyorum. Öbür türlü sağlıklı saç yeterince beslenemez ve saçların incelmeye başlar, aldığın yüzlerce ürün de vakit ve nakit kaybı olur. Bu sürede de beyazların yoksa boyatmayacaksın kardeşim. Bırak biraz saçların gün yüzü görsünler. Ha illa kullanacağım bi kremdir boyadır diyorsan;
Hindistan cevizi yağını kökten uca kullan. (aktarlarda kavonozda satılır 40-50 lira civarıdır, katı haldedir bilginize.)
Saçlarını gürleştirmek için badem yağı da ekstra kullanabilirsin.
Boyamak istiyorsan amonyaksız yaklaşık 28 yıkamaya kadar cillop gibi kalan (ben de kullandım 18-20 arası yıkamadayım, inanılmaz sağlıklı ve ışıl ışıl- maaliyeti ve uygulaması da pratik.) lorealin casting creme gloss serisini 2-3 ayda bir alıp alıp istediğin rengi kullanırsın. İnsana inanılmaz motivasyon veriyor. Lorealin sitesine bakınız.
Bu arada saçın 'doğal' bir şekilde uzar ve beslenir. Sözlerime güvenin. Denemekten zarar gelmeyecek aksine harcadığınız her bir saniye ve kuruşunuza değen içinize oturan bir yarar getirecek...