Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanmış saçlar :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mrv_090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
123
40
43
Merhaba arkadaşlar,
Saclarima cok fazla islem uyguladigim icin ( birkac kez açma islemi, sık sık boyama ve hergün düzlestirme ) artık saclarım oyle bir yandiki..taradigim yerler hic taranmamamis gibi sert ve kuru.cok fazla dokuluyor.ve uzamiyor.
bu yanik saclari onaricak ve uzamasini saglicak onerileriniz var mi?

Simdiden tesekkur ederim..

Benim de yıllar önce aptal bi kuaför yüzünden saçlarım dipten uca yanmıştı. Haftada 1 kez 50 ml'lik tatlı badem yağının içine 2 tane bepantene ampul kırıp karıştırdım, bir saat beklettim. Çok çok işe yarıyor. Saçları çok hızlı uzatıyor. O uzadıkça ben az az kestirdim. Ayrıca Kuaf'ın maskesini de kullanmıştım yine haftada bir kez. Şampuanını keratinli almaya dikkat etmeni öneririm. Kendi kuaförüm gördüğünde nasıl bu kadar hızlı toparlandı bu saç diye şaşırdı :)

Aktara sorarsan sana nemlendirme özelliği olan yağlardan bir karışım hazırlayabilir, ayrıca tercih edersen zeytin yağıyla incelttiğin mayonezi uygulayıp bir kaç saat bekletirsen o da yumuşatıyor saçı. Ayrıca bu havalarda şapka kullanmaya özen göster, soğuk saçları iyice kurutuyor. Son olarak ta kuru-boyalı saçlar için şampuan-krem kullan ya da arkadaşın dediği gibi keratinli ve ya nemlendirmeye yönelik bir ürün olabilir. En kısa sürede düzelme gösterir umarım :KK19:

Back
X