Aminnn. Bi kendi saçım gelse omuzlarıma rahatlayacam bıktım artık.ayy kafayı yerdim bana böyle bir şey olsa. allah yardımcın olsun valla.
Sarı sevdası mahvetti beniGuzelim saçlarını kendi ellerinle mahfetmişsin şimdide toparliyim diyosun. Yapcak bişi yok bnce. Allh yardım etsin
Inanır mısın eskiden tek rengim bu hayatta başka renge boyamam diye geziyordum :) büyük konuşmuşum. cidden sarıyı çok seviyordum. Kendime de yakıştırıyordum. Ama beline kadar upuzun sağlıklı saçları gördükçe içim gidiyordu. En son belimdeyken saçlarım ilkokuldaydım herhalde. Tuhaf olan sen kestiriyormussun. Ben kestirmedigim halde uzama olmuyordu. Uçlardan o kadar kopuyordu ki hep aynı boyda kaldı hepAynı durumdyız sarı sevdası yüzünden yıllardır saçlarımı uzatamıyorum sürekli kesiliyor çünkü yanıyor ve uzadıkça kestiriyorum işin ilginç yanıysa hala saçlarım sarı ve kısa üstelik bir tarafında hala yanıklar mevcut,yinede başka renge döndüğün için kutlarım seni ben hala başaramadım çünküboyarken şimdilerde düşük volüm kullanıyorum artık normal sarıya boyuyorum bide argan yağı falan kullanıyorum ama yanığın çaresi yok ne yazıkki
BiliyorumKeratin bakımı biraz toparlar ama maalesef o saçları kestire kestire kurtulacaksın.
Eğer solüsyonu sürdükten sonra şampuanla yıkadıysa sonuç alamaman normal maalesef, bazı kuaförler kullanma talimatlarını pek iyi kavrayamıyor sanırım.Biliyorumya razıyım kestirmeye ama hemen degil ayda 1 cm 2 cm falan. Uzadıkça zaten küt kestirdim oldukça kısa oldu. Keratin bakımı diye 2 kez gittim kuaföre platindi o zaman saçlarım. Birinde bi şampuanla yıkadı serum sürdü küçük cam şişeden çıkartıp. Bekletti yikadı. Fön çekti. Digerinde de bi sampuanla yikadı bi maske sürdü bekletti yikadı fon çekti. Yıkadıktan sonra saçlarım eski haline döndü. Hiç bi faydası olmadı.
Siz hiç keratin bakımı yaptırdınız mı ?Eğer solüsyonu sürdükten sonra şampuanla yıkadıysa sonuç alamaman normal maalesef, bazı kuaförler kullanma talimatlarını pek iyi kavrayamıyor sanırım.
Bu arada evet, ben de yavaş yavaş kestirilmesinden yanayım bence 2 ayda bir kestirsen yeterli olur.
Evet düzenli olarak yapıyorum.Siz hiç keratin bakımı yaptırdınız mı ?
Istanbulda misiniz?Evet düzenli olarak yapıyorum.
Evet niye ki?Istanbulda misiniz?
Hangi kuaförde yaptırdığınızı mesajda yazsanız bende gitsem :)Evet niye ki?
Mesajımda düzenli olarak yapıyorum demiştim, yani evde kendim uyguluyorum Davines ile...Hangi kuaförde yaptırdığınızı mesajda yazsanız bende gitsem :)
Hadi ya. Zor olmuyor mu? Davines setini mi aldınızMesajımda düzenli olarak yapıyorum demiştim, yani evde kendim uyguluyorum Davines ile...
Evet set olarak aldım. Hayır zor olmuyor uygulaması basit.Hadi ya. Zor olmuyor mu? Davines setini mi aldınız
Ne kadar süre idare ediyor.yani ne kadar süre de eski haline geliyor? Ve setini ne kadara aldın :) çok soru sordum ama inan zor durumdayım bi çare arıyorum.Evet set olarak aldım. Hayır zor olmuyor uygulaması basit.
Saçları Davines Nourushing şampuan ile yıkayıp Davines Keratin Miracle serumu sürüp 20 dakika bekleyip sadece su ile duruluyorsun. Sonra saçlara Davines Vegeterian Miracle saç kremini sürüp 10 dakika sonra yine sadece su ile duruluyorsun.
Öyle kurut, fön çek vs derdi yok. Tüm işlemler ıslak saç üzerinden yapılıyor.
Ne kadar süre idare ediyor.yani ne kadar süre de eski haline geliyor? Ve setini ne kadara aldın :) çok soru sordum ama inan zor durumdayım bi çare arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?