• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

Ya belki sen online misin diye bakmakicin surekli online duruyordur ama yazmak da istemiyordur
Sen bir kac gun bekle oyalan bakalim
Allah hepimizden razi olsun
Ama msj atma tut kendini hak veriyorum boyle belirsiZlik gercekten cok zor
Araniz iyi olup 3-4 gun konusmasaniz insana koymuyor ama ara kotu olup konusmamak insani mahfediyor
3-4 gun sabret bakalim..

Öyleyse komik olur baya çünkü ben sadece ona bakmak için giriyorum. Whatsapp la yoksa konuştuğum 1 haftada 2 3 maximum :21:

Öyleyse komik olur baya çünkü ben sadece ona bakmak için giriyorum. Whatsapp la yoksa konuştuğum 1 haftada 2 3 maximum :21:

Daha sonra sorarsin hic online olmazdin niye biz bozukken 24 saat online oldun diye :)
Benim sevgilim de faceye girmez girmez biz bozustugumuzda girecegi tutar deli olurum
Beni cekistiriyo faceye girip arkadaslarina
Belki seninki de oyle yapiyordur :9:

Aynen artık o moddayım zaten bundan sonra yapacaklarım ileride pişman olacaklarım olur. Bugüne kadarkiler yeterliydi.
Geçsin su süreç.
Kız kardeşleri var yahu olmayacaksa da olmayacak desin beklemeyim.
Ne hakkı var?

aynen canım hiç bir hakkı yok ama böleler işte, sen kesip bianda atsan kurtulsan oda şaşırır zaten nolduda böle oldu diye. Sonunuzu güzel görmüyorum ama umarım hakkında hayırlısı olur.

Çok bunaldığım bir andı gün içinde. Napıyorsun? yazdı o.
İyi bildiğin gibi, sen? yazdım.
İyiyim sanırım bende, sen daha iyice misin? dedi.
:) bildiğin gibi dedim.
Ahh yazdı.
Sonra ben, fikirlerin aynı mı ? dedim.
Yani seni çok seviyorum o her şeye ağır basar ama bi süre daha böyle olsun istiyorum sen ne diyosun? dedi.
Bende,
açık konuşayım bende seni seviyorum severim de ne kadar bilmiyorum ama beklerim de. Çünkü bende kendimde bişeyleri değiştirme kararı aldım. Zamanı bilemem söz de veremem ama bugün böyle, yarına Allah kerim dedim.
:) yaptı sadece.

Bugünlükte bu. Öldürmüyor süründürüyor...

Ahh yazdı.
Yani seni çok seviyorum o her şeye ağır basar ama bi süre daha böyle olsun istiyorum sen ne diyosun? dedi.
Bende,
açık konuşayım bende seni seviyorum severim de ne kadar bilmiyorum ama beklerim de. Çünkü bende kendimde bişeyleri değiştirme kararı aldım. Zamanı bilemem söz de veremem ama bugün böyle, yarına Allah kerim dedim.

Mesajlaşma hakkında yorumlarınız var mı? Ay ben çok mu sıkıyorum sizi bu konuyla :50::50::50::50::50:

Hiç uğraşma güzel arkadaşım.Bu tablo bana çok tanıdık,hayır gelmiyor bu gidişattan.

Öyle mi dersin?
ne olmuştu paylaşır mısın rica etsem?
Başka biri mi?

Bence öyle.

2 yıllık sevgilim vardı,hep böyle gitti 2 yıl.Ne öldürür ne süründürür hesabı.Sen de şu an son demlerini yaşıyorsun,kendimden biliyorum.Pat diye kesip atacaksın.:ssz:

Ahh yazdı.
Bende,

Çookk nazlı beyefendi. Sen orda beklerim ederim demek yerine ben de seni seviyorum ama net bişey istiyorum deseymişsin keşke

Bence öyle.

2 yıllık sevgilim vardı,hep böyle gitti 2 yıl.Ne öldürür ne süründürür hesabı.Sen de şu an son demlerini yaşıyorsun,kendimden biliyorum.Pat diye kesip atacaksın.:ssz:

Siz de çok boğmuş muydunuz? Arkadaşım ben çok sıktım bu çpcuğu ya büyük söylemek istemem haşa ama öyle bişey olsa tak diye söyler bitirir gibi geliyor ama yedekte tutma hesabı mı diyorsun?

Ay yeminle bak 3. kilomu vermişim bugün tükendim enerjimi emiyor bu durum.

Böyle adamlar ne ister anlamam ki, hayır amacı ne yedekte mi tutuyor bugün olmaz,biraz daha böyle devam edelim falan. Geleceğimizde olmayacaksanız söyleyin,ama yok süründürmek hoşlarına gidiyor tabi :ssz:
Yüz verme derim ben sonra çooook pişman olursun. Aynısını birebir yaşadım,sonuç 2,5 sene sonra tamamen ayrıldık.Şuan bile kendimi zor tutuyorum yazmamak için ama yazmayacağım.Çok istiyorsa kendisi yazsın :4:

Siz de çok boğmuş muydunuz? Arkadaşım ben çok sıktım bu çpcuğu ya büyük söylemek istemem haşa ama öyle bişey olsa tak diye söyler bitirir gibi geliyor ama yedekte tutma hesabı mı diyorsun?

Ay yeminle bak 3. kilomu vermişim bugün tükendim enerjimi emiyor bu durum.

Yok be,zaten çok sosyal biri değildi evden çıkmazdı.Evet,ben öyle diyorum malesef.:31: Onu bilemezsin,hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı da olabilir.Nasılsa benden ayrılamaz kafasındaysa.

Çookk nazlı beyefendi. Sen orda beklerim ederim demek yerine ben de seni seviyorum ama net bişey istiyorum deseymişsin keşke

o an ne bileyim..
olabilirdi ama boğmak istemiyorum bide benim lafımla bişey olsun da şstemiyorum olacaksa kendiliğinden gelsin. Baksın olmuyor bensiz, anlasın yaşasın bi isiyorum. Belki de dönmez .. O şekil olursa gene sıkılır gider bu sefer seyret beni yalan mı?

Yok be,zaten çok sosyal biri değildi evden çıkmazdı.Evet,ben öyle diyorum malesef.:31: Onu bilemezsin,hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı da olabilir.Nasılsa benden ayrılamaz kafasındaysa.

Ben ilk kez böyle oldum hiç onu sallayan biri değildim aslında biliyor eşek gibi. bende kendime şaşıyorum aslında bağlandım mı ne? ama biliyor ki bu halim de geçebilir bence tetikte..
Ay eğer pasta karın olayıysa yazıklar olsun ona, Allahım göstersin ya tez vakitte. şaşırtsın...

Ben ilk kez böyle oldum hiç onu sallayan biri değildim aslında biliyor eşek gibi. bende kendime şaşıyorum aslında bağlandım mı ne? ama biliyor ki bu halim de geçebilir bence tetikte..
Ay eğer pasta karın olayıysa yazıklar olsun ona, Allahım göstersin ya tez vakitte. şaşırtsın...

Geçecek bu halin,aklın karışık çünkü.Sen hayırlısını dile ve sakın adım atma.

o an ne bileyim..
olabilirdi ama boğmak istemiyorum bide benim lafımla bişey olsun da şstemiyorum olacaksa kendiliğinden gelsin. Baksın olmuyor bensiz, anlasın yaşasın bi isiyorum. Belki de dönmez .. O şekil olursa gene sıkılır gider bu sefer seyret beni yalan mı?

Bence biraz daha geri çekil. Nasıl oldun durumlar nasıl diyerek vaziyet kolluyor. Hala onu bekliyor musun diye bakıyor. Sen o öyle dediğinde geçiştir ne biliyim geç yaz biraz umursamaz ol zaten kendi gelir o

Böyle adamlar ne ister anlamam ki, hayır amacı ne yedekte mi tutuyor bugün olmaz,biraz daha böyle devam edelim falan. Geleceğimizde olmayacaksanız söyleyin,ama yok süründürmek hoşlarına gidiyor tabi :ssz:
Yüz verme derim ben sonra çooook pişman olursun. Aynısını birebir yaşadım,sonuç 2,5 sene sonra tamamen ayrıldık.Şuan bile kendimi zor tutuyorum yazmamak için ama yazmayacağım.Çok istiyorsa kendisi yazsın :4:

İşte misal çoook uzun zaman sonra bile yazmamak için kendimi zor tutmayım diye şimdi yazıyorum ben valla kendime bir yanılma hakkı daha verdim bu son. Elimden geleni , içimden geçeni yapayım da ben gerisi ona kalmış. Zaten üzülüyorum bari ekstra keşke üzüntüm olmasın diyorum ama bilmiyorum ki canım... Of

Back
X