• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

Sizin ayrılık konunuz zaten saçmaydı.
Atmasaydın ve ondan adım bekleseydin çok daha iyiydi ama ben de yapım gereği olumlu ya da olumsuz "net" sonuçlamak isterim kafamda.
Ama sen adımını attın, kafan rahatladı.
Şu saatten sonra sıra karşındakinde...
Eğer dediği gibi seviyosa çabalar bırak şimdi onun adım atma payını da sen kullanma :)

Sizin ayrılık konunuz zaten saçmaydı.
Atmasaydın ve ondan adım bekleseydin çok daha iyiydi ama ben de yapım gereği olumlu ya da olumsuz "net" sonuçlamak isterim kafamda.
Ama sen adımını attın, kafan rahatladı.
Şu saatten sonra sıra karşındakinde...
Eğer dediği gibi seviyosa çabalar bırak şimdi onun adım atma payını da sen kullanma :)

Aynen top şuan onda. ben açık açık aşabiliriz i düşündüğümü belirttim. O bana bende asla olumsuz değilim seni ço kseviyorum ama bana zaman ver diyecek yüzüm yokki dedi bende açık açık zaman vermediğimi ama bekleyebileceğimi söyledim. yani üstü kapalı ama anlaşılan buydu. beklerim de, seviyorsa beklerim. sevdiğini duydum ya içim rahat.
Adım atar elbet bilemem ki. Bu başlık altında herşeyi yazarım geliştikçe :)))

HEPİNİZ ÇOK SAĞ OLUN.

ÇOK NET İFADE ETMEYE ÇALIŞCAM. Biz kadınlar malesef kendimize hep şu baheneyi uyduruyoruz ''YAPMAZSAM İÇİMDE KALIR''. Aslında bunun gerçeği genelde ''en ufak bi umut dahi varsa denemem lazım'' oluyor. ve bu şekilde yaptığımız o kadar çok şeyden pişmanlık duyuyouz ki sonrasında.hepsinden demiyorum tabi ama genelde bunun sonu pişmanlık oluyor. çünkü ''sevmediğine eminim'' diyorsun ve bunu bile bile bunu ona göndererek gururunu incitiyorsun, bunu o verdiği tepkiyle değil daha sonra düşününce sen kendi kendine yaptığını farkediceksin. kendi kendini aşağılamak gibi bişey oluyor bu. yanlış anlama sana karşı bişey demiyorum malesef duygularımıza yenikdüşüp hepimiz bunu yapıyoruz. ben sana yap ya da yapma diyemem ama gururun incinmesi bazen çok ağır olabiliyo, o yüzden iyi düşün taşın öyle yap ya da yapma

Canım haklısın evet. Ama her insan farklı. kendi psikolojimi biliyordum o mesajı bugün olmasa da bigün atacaktım, duramazdım. SÖylenmeyenler bende ağırlık yapıyor ama atarken en en kötü cevaba da hazırdım, cevapsızlığa da. Ben o andan sonra ben elimdn geleni yaptımın rhatlığına ulaşıp sadece bittiğine üzülebilen bir insanım. Her iki durumda da üzülmek olacaktı zaten üzülüyordum ama net değildim en azından bir arkadaşın da dediği gibi dibe iyice vurup öyle çıkmalıydım.

Canım haklısın evet. Ama her insan farklı. kendi psikolojimi biliyordum o mesajı bugün olmasa da bigün atacaktım, duramazdım. SÖylenmeyenler bende ağırlık yapıyor ama atarken en en kötü cevaba da hazırdım, cevapsızlığa da. Ben o andan sonra ben elimdn geleni yaptımın rhatlığına ulaşıp sadece bittiğine üzülebilen bir insanım. Her iki durumda da üzülmek olacaktı zaten üzülüyordum ama net değildim en azından bir arkadaşın da dediği gibi dibe iyice vurup öyle çıkmalıydım.

anladim canim. sen kesin sevmiyor dedin diye boyle bi yorum da bulundum ama boyle bi durum yokmus sanirim yani verdigi cevabi bilmiyorum ama o tarz bisey yazmissin. ne mutlu sana, ins sorunlarinizi cozer cok daha mutlu olur devam edersiniz ya da ikiniz de kafasi rahat bi bicimde kendi yolunuza bakarsiniz. icim rahatsa hersey guzel olur zaten. yine de mutlu haberlerini bekliyoruz :D

anladim canim. sen kesin sevmiyor dedin diye boyle bi yorum da bulundum ama boyle bi durum yokmus sanirim yani verdigi cevabi bilmiyorum ama o tarz bisey yazmissin. ne mutlu sana, ins sorunlarinizi cozer cok daha mutlu olur devam edersiniz ya da ikiniz de kafasi rahat bi bicimde kendi yolunuza bakarsiniz. icim rahatsa hersey guzel olur zaten. yine de mutlu haberlerini bekliyoruz :D

İyi dileklerinin kat kat fazlası senin olsun canım çok sağol.
Bende eğer bir gelişme olursa buradan yazarım yine.. Olmazsa da artık o benim sorunum olmayacak en azından. :)
Ama bende mutlu haber vermeyi umuyorum Allah biliyor ya :)

okumaya ılk başladığımda,oooff yaa hıc sevmıyorum su arabesk hallerı dıyordum..

cok güzel yazmıssın,fıkrım degıstı ve etkıledı benı..

yolla gıtsın,ne kaybedersınkı..

okumaya ılk başladığımda,oooff yaa hıc sevmıyorum su arabesk hallerı dıyordum..

cok güzel yazmıssın,fıkrım degıstı ve etkıledı benı..

yolla gıtsın,ne kaybedersınkı..

:) o bahsettiğin halleri inan bende sevmiyorum ama konuşmamızda asla öyle haller yoktu zaten o yazıyıda atmadım kendimi anlattım.
Burada senin verdiğin tepkiyi verdiğim çok konu oldu ama bu cidden öyle bir durum değildi. Emin olmam kendi soru işaretlerimi çözmem gerekiyordu. Ne tekrar başlamak, ne başka bir şey kendim için attım o mesajı.

:) o bahsettiğin halleri inan bende sevmiyorum ama konuşmamızda asla öyle haller yoktu zaten o yazıyıda atmadım kendimi anlattım.
Burada senin verdiğin tepkiyi verdiğim çok konu oldu ama bu cidden öyle bir durum değildi. Emin olmam kendi soru işaretlerimi çözmem gerekiyordu. Ne tekrar başlamak, ne başka bir şey kendim için attım o mesajı.

okudum konuyu bastan sona..
benım cevabım havada kalmış,olanların karsısında:)

bazen sonucu net öğrenmek ıcın veya ılıskımızı kurtarmak adına böyle kendımızle ters dusen ıslerı yapabılıyoruz..

cunku hep kendımızı ağırdan satan olmalıyız..ne var yanı bı kerede bız ugrassak..

yaptın ve sonucu gördün..

kımsenınde bı yerlerı kalkmaz merak etme..senı sevıyor sonucta

kızlar,

ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. Whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya. :((
yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145

yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
Yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??

sevmediğine eminsin ve bunu sen yollamayı düşünüyorsun öylemi :20::20:

Bu mesaj olayları işe yaramıyor ya ben de çok denedim adamın cevap yazmadığı bile oluyor, bence yapma illa bir şey yapmak istiyorsan daha başka bir şey bul.

Konuyu tam olarak bilenler için yazıyorum, nugün çıtı çıkmadı henüz :(
Evet seviyor evet içim rahat gün içinde süperim ama gel gör ki yalnız eve gelince mideme vuruyır yine garip garip duygular.

Paylaşmak istedim ...

cevap yazan & okuyan herkese ayrı ayrı teşekkürler ve öpücükler. Sağ olun.

Konuştuk hala seni çok seviyorumla başlayan ve öz eleştirilerle noktalanan tam barışma olmayan bir konuşmaydı. Bir arkadaşa maille attım konuşmayı zaten.
Ben şuan mutluyum neden? Sevmiyor değilmiş bu 1, 2. ve en önemlisi de acaba yok kafamda keşke yok son günlerin en huzurlu uykusunu uyuyacağım galiba.

bak ne güzel olmuş işte insan içinden geleni yapmalı ya ne olursa olsun oturup yok ne olacak kime rezil olcam totosu kalkacak vs vs düşünürsek sevenler kavuşamazzz:))))

bak ne güzel olmuş işte insan içinden geleni yapmalı ya ne olursa olsun oturup yok ne olacak kime rezil olcam totosu kalkacak vs vs düşünürsek sevenler kavuşamazzz:))))

dün atmasam bugün atacaktım zaten kendimi biliyorum yanii
ama şuan o mesajlaşmadan sonra bile çıt yok.
Akşamları çok düşünüyor insan. Misal şimdi arayıp ' aşkııımmm napıyosun bakalım?' diye aramak vardı. Şuan ' ne yapıyor acaba? ' #diren :50:

dün atmasam bugün atacaktım zaten kendimi biliyorum yanii
ama şuan o mesajlaşmadan sonra bile çıt yok.
Akşamları çok düşünüyor insan. Misal şimdi arayıp ' aşkııımmm napıyosun bakalım?' diye aramak vardı. Şuan ' ne yapıyor acaba? ' #diren :50:

du bakalım olur seni çok iyi anlıyorummm :))) beklemek çok zor ama her şeye de hazırlıklı ol ;)

Konuyu tam olarak bilenler için yazıyorum, nugün çıtı çıkmadı henüz :(
Evet seviyor evet içim rahat gün içinde süperim ama gel gör ki yalnız eve gelince mideme vuruyır yine garip garip duygular.

Paylaşmak istedim ...

Seni çok iyi anlıyorum. Biz de sevgilimle ayrılma noktasına geldik içim düğüm düğüm boğuluyorum sanki

Seni çok iyi anlıyorum. Biz de sevgilimle ayrılma noktasına geldik içim düğüm düğüm boğuluyorum sanki

Demi ya afedersin sanki mideme öküz oturmuş gibi , resmen somut bir ağrı çekiyorum hemde.
Kalpteki yetmiyor gibi üstelik.
Size ne oldu? Durum net mi?

Back
X